Jump to content
Naimisiin.info

lilyy

Morsian
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän lilyy kaikki viestit

  1. Hei! Mä kävin Cityhairin Sanna Furulla ja en voi, kuin suositella! Kampaus oli ihana ja Sanna tosi kiva! Tuli vielä hienompi, kuin osasin kuvitella ja kaikki kehuivat kampaustani upeaksi - vieraista apteekkihenkilökuntaan (piti käydä hakemassa compeedia ja laastaria, kun fiksuna en ollut muistanut kävellä kenkiä sisään ). Uskomatonta, että minun liukkaista, ohuista hiuksista sai noin hienon näköiset! Tässä pari kuvaa vielä kampauksesta!
  2. Meillä oli tuo Pirjo soittamassa ja kerron nyt kokemuksia, hyvät ensin: Dj oli ajoissa paikalla ja soitti siihen asti, kuin olimme sopineetkin. Yhteydenpito toimi, vaikka itsellä hää- ja muuttokiireiltä jäi biisilistankin toimittaminen viime tinkaan. Dj soitti biisit osaavasti. Huonoja kokemuksia olikin sitten, kun illan mittaan dj kysyi, että kuka kuittaa laskun, johon minä sitten, että 'minä kuittaan sen sitten'. Luulin siis, ymmärrettävästi, että tämä tarkoittaa laskun kuittaamista, allekirjoittamista etc. No, ilta päättyi ja dj siinä sitten, että kukas maksaa hänelle. Minä sanoin, että laskun voi laittaa minun nimelle etc. Dj sanoi, että 'ei, kun käteisellä tämä pitää maksaa, 300 euroa, nyt heti'. Anteeksi nyt vain, mutta aikas erikoista ruveta häissä pyytämään morsiolta (tai keneltä vain) maksua käteisellä. Ei valokuvaaja tai videokuvaaja tai pitopalvelukaan näin toiminut. Tuo on kyllä erikoinen, tavallisesta poikkeava ehto, joten luulisi, että tästä olisi sitten etukäteen painavasti mainittu. Missään mailissa (kommunikoimme mailitse) dj ei vain tullut maininneeksi aikaisemmin asiasta, tämä oli ensi kerta, kun tästä kuulimme. Siinä sitten pahoittelimme ja kysyimme, että voiko asiaa hoitaa mitenkään muuten. Dj tuohtuneena sitten tokaisi, että hän voi sitten lähettää laskun, mutta maksakaakin se sitten heti, kun se saapuu (ei siis mitään normaaleja 7/14 pv:n maksuaikoja). Tästä vielä kohteliaana pahoittelimme ja dj vain käänsi selkänsä kesken pahoittelujen, ei sanonut sanaakaan ja ryhtyi purkupuuhiin. Ikävä maku jäi muuten kivasta illasta. Sain myöhemmin kuulla vielä mummoltani, että he olivat toivoneet dj:ltä valssia, jota dj ei suostunut soittamaan, koska 'soittaa vain niitä biisejä, joita minä olen toivonut'. Minulla oli kyllä listassa montakin valssia, ja sanoin, että sekalaisesa järjestyksessä. Vaikka rockia olisikin muuten soitossa, niin kylä sitä voisi mummille laittaa sen yhden valssin!! Myös pari muuta juhlavierasta kommentoivat dj:n olleen nihkeä ja tyly heidän tiedusteluihinsa. Joten hyvää asiakaspalvelua en niinkään voisi sanoa tuolloin tapahtuneen. Eräs vieras oli sanonut, että onpa tämä kiva paikka, johon dj oli sanonut, että 'ei kyllä ole'. Hiukan ammattitaitoa kiitos, nuo mielipiteensä voi pitää omana tietonaan, kun on työtehtävissä. Itse en Pirjoa suosittelisi, mutta ehkä toisilla on ollut posiitivisempia kokemuksia, ehkäpä hänellä oli jostain syystä huono päivä tuolloin, mutta ei sitä saisi asiakkaalle näyttää, häät ovat kuitenkin tärkeä tapahtuma hääparille ja lähipiirille
  3. Tassa mun tuleva pukuni, pitaa viela lyhentaa ja kaventaa rinnuksista Kuvat on ihmeen kullertavia, mutta kylla tosta nyt jotain nakee! Puku on MoriLeen
  4. lilyy

    Pöytäliinat

    Me ostettiin myos noita Ikean lakanoita, ja nyt oli valikoimissa myos VALKOISIA (ei niita luonnonvalkoisia), vain 1,50 euroa maksoi!!
  5. lilyy

    Seychellit

    Mitka hotellit teilla on camilla? Muuten, jos hotelleja miettii, niin www.tripadvisor.com on hyva paikka. Sielta vaan etsii hotellin, ja voi lukea ihmisten kokoemuksia hotelleista! Itselle ollut ainakin suuri apu hotelleja harkitessani! Just toissapaivana laitoin matkatoimistoon tiedustelun haamatkasta (Mahe, Praslin, La Digue, ehka pari yota myos Denis Islandilla), toivottavasti vastaisivat pian! En malttaisi odottaa haamatkaa!
  6. lilyy

    Seychellit

    Joo, Seychellit on sut kallis paikka (ainakin suomalaisin standardein ), mutta onneksi paljon halvempi, kuin BoraBora, mita eka mietin Ja ehka Seychelleilla on enemman vaihtelua luonnossa, etc. voi kierrella saaria! Joo, mietin myos tota, etta voipi olla ehka vahan liikaa vaihtaa majapaikkaa koko ajan.. Varmaan majoituttais tuolla Praslinilla sellaiseen pikkuhotelliin, kuin Le Duc de Praslin. Se on Côte d’Or Beachilla. Kuulemma hieno ranta ja sielta varmaan paasis retkille muillekin saarille kivasti. Ja sit vois tosiaan vuokraa auton ja menna noille Anse Laziolle sun muille Anseille Vai olisikohan bussi parempi? No, taytyy viela miettia. Tosiaan ei taydy hoitajan ja lapsen olla koko ajan mukana samasa paikasa, eli nuo retket voisi tehda kahdestaan miehen kanssa. Siis paivaretket muille saarille. Tai, jos anoppi sun muut haluaa tulla mukaan, niin tulkoon koko konkkaronkka mukaan, jos tahtoo Sit Mahella mietin , etta kumpi ois parempi, sellainen hotelli, kuin Anse soleil Beachcomber samannimisella rannalla vai sitten Coral Strand Hotel Beau Vallon Bay Beachilla? Tiedatko sa Miiru noista paikoista, rannoista lahinna? Joo, ne jenkkien standardit tosiaan on hiukka eri, pitais olla all inclusive allaspoikineen ja sinne tuotavine drinkkeineen Joka hotellille joku on lahestulkoon kirjoittanut jotain negatiivista, mutta joihinkin hotelleihin oli lahestulkoon kaikilta negatiivista palautetta (kaiken maalaisilta), niin ne jatin suosiolla pois harkinnasta. On kylla hienoja noi kilpparit Mahtavan kokoisia! Olis kiva nahda niita sitten Paljon te maksoitte tollasista retkista muille saarille? Siis niista paivaretkista? Ja varmaan lopuksi mennaan ehka tonne Denisiin sitten. Vaikuttaa niiin unelmapaikalta! En nyt tiia menisko 2 vai neljaksi yoksi, kun 2 yota on n. £ 464, mutta nelja ois "vaan" £ 662, kun sais alennusta siina. Hinnat punnissa, kun matkataan taalta Engannista sit. Taytyy keskustella miehen kaa hiukka lisaa budjetista. Ja kiitti hyttysvinkeista! Pitaa valttaa pusikkoja! Meilla on kanssa niin, etta ne hyttyset pistaa aina mua. Ja sit tulee pottuvarpaan kokoisia paukamia vahintaan.
  7. lilyy

    Seychellit

    Apua! Ei ainakaan Desroches Island Resorttiin! Siella on kuulemma: "Beware of the huge biting flies which mean that you can not sun-bathe for any length of time. " Ja: "The beach is good for walking but not for getting a tan because of the big flies and mosquitoes. " Ma olisin taynna puremia, no thanks!! Dennis Island siis varmaankin ihana luksuspaikka meille
  8. lilyy

    Seychellit

    Niin ja kilppareita olis ihana nahda :-X
  9. lilyy

    Seychellit

    Moi Miiru! Joo, en malttais odottaa matkaa!! Ja, kun tuo meidan silloin hiukka yli vuoden vanha poika tulee myos mukaan (plus anoppi ja miesystava lapsenvahdeiksi ), niin parempi vaan, ettei koko aikaa aurinko porota taysilla Eikos siella kumminkin oo lamminta, vaikka sateliskin? Kauan siella kesti ne sadekuurot? Luin matkailijoiden kokemuksia eri hotelleista Seychelleilla tripadvisorista ja onneksi!! Jotkut hotellit mita olin ajatellut hyvina vaihtoehtoina olikin ihan karseita ja jotkut mita en ollut pitanyt niin hyvina olikin hienoja! Tuota Bird Islandia kanssa rupesin miettiin, kun ne olot siella kuuluu olevan suht alkeelliset ja siella varsinkin on kuulemma sikana otokoita sisalla huoneissa, niin ehka taytyy keksia joku muu... Ma oon hyttysille allerginen, joten siinakin mielessa pitaa tsekkaa noi majoitukset. Ja torakat, yak! Ja se Silhouette tulee kuulemma melko kalliiksi, ruoka ei oo niin hyvaa etc, niin nyt mietin, etta mentais Mahelle ja Praslinille (La Diguelle ehka paivaretkelle) ja sitten pariksi vikaksi yoksi hemmottelua joko Denis Island tai Desroches Island Resort, jos on rahaa. Ja, joo ei todella kaivata kunnon yoelamaa siella. Lekottelu, ihanat rannat, uinti, snorklaus paaasiana Niin ja mahella ja Praslinilla aattelin, et oltais molemmissa parissa eri hotellissa, eri puolilla saarta, et pari yota yhessa ja sit kolme toisessa. Hmmm, oliskohan se hyva?
  10. lilyy

    Seychellit

    Me varmaan mennaan haamatkalle Seycheleille ensi heinakuussa. Ma oon kuullut, etta siella olisi suomalaisittain sopivan lampimat kivat saat ympari vuoden. Ja pienet sadekuurot varmaan hiukka erilaisii siella, kuin taalla Ja on hurrikaanivyohykkeen ulkopuolella. Joten luulis toukokuussakin ilmojen suosivan... Ajateltiin myos menna vahintaan parille saarelle, kun on niin erilaisii ja, kun sinne asti lahtee, niin miksei Mietinnassa Mahe, Praslin ja La Digue noista isommista saarista, jonkun joutuu ehka jattaan pois, mutten tiia viela minka, kun halutaan yhelle pikkusaarellekin, joko Bird Island http://www.birdislandseychelles.com/bird_i...seychelles.html (total relaxation, ei autoja, ei mitaan) tai sit Labriz Silhouette Resort http://www.labriz-seychelles.com/. Tassa pari kuvaa:
  11. lilyy

    Bora Bora

    Me haluttin eka BoraBoralle, mutta se saa nyt odottaa, kunnes saadaan niin paljon rahaa, etta paasee just johonkin overwater-bungaloviin, eika siella sit viitti kitsailla eika oo nyt varaa pistaa kymmenta tonnii haamatkaan. Mutta, instead mennaan varmaankin Seychelleille. Se on toinen suosikki ja myos IHANA Ihanat rannat ja ihania saaria. Ajateltiin menna vahintaan parille-kolmelle saarelle, kun sinne asti kerta menee. On kuulemma kovin erilaisia toisistaan. Tassa pari kuvaa Seychelleista:
  12. Perintoveroista muuten, kun joku tuolla kirjoitteli, niin perintoveroluokka on sama aviopuolisoilla, kuin MYOS avopuolisoilla, joilla on yhteinen lapsi. Nain ollen perintoverotuksessa ei avopuoliso joudu maksamaan yhtaan enempaa veroa, kuin aviopuolisokaan. Lainsaadantoa asiasta: Perinto- ja lahjaverolaki 11 § 3 mom. Jos perinnönjättäjään ja hänen kanssaan avioliitonomaisissa olosuhteissa eläneeseen henkilöön sovelletaan kuolinvuodelta toimitettavassa tuloverotuksessa tuloverolain (1535/92) 7 §:n 3 momentin puolisoita koskevia säännöksiä, luetaan perinnönjättäjän kanssa elänyt henkilö I veroluokkaan. (8.12.1995/1392) Tuloverolaki 7 §:n 3 mom. Tämän lain puolisoita koskevia säännöksiä sovelletaan myös avioliitonomaisissa olosuhteissa verovuonna yhteisessä taloudessa avioliittoa solmimatta jatkuvasti eläneisiin henkilöihin, jotka ovat aikaisemmin olleet keskenään avioliitossa tai joilla on tai on ollut yhteinen lapsi. Hiukan asian vieresta, mutta ajattelin kirjoittaa silta varalta, jos joku miettii sita perintoverotusta avioliiton tai avoliiton kannalta.
  13. Heti, kun saan valmiiksi laitan kuvan meidan vieraskirjasta, mutta Akateemisesta on ostettu sellainen kansio, missa valkoiset kannet ja mustat sivut, joihin tulee tekstit hopeisella tussilla. Lisaksi ajattelin hommata nuo kehykset ja niihin myos saisi vieraat mielellaan kirjoitella
  14. Joo, ei varmastikaan kukaan vaita, etta vain vanhemmat tietavat, mita arki, avioliitto tai ylipaataan elama ovat. Ja tosi on, etta arki voi koetella lukuisilla muillakin tavoilla, kuin lapsilla (eivat ne lapset tosin mikaan pelkka "koettelemus" tietenkaan ole, vaan myos suloisia pikkupalleroita ovat ) esim. vakava sairaus, alkoholismi, rahavaikeudet, masennus etc. voivat koetella. Tassa nyt lapselliset varmasti tarkoittaa, niinkuin Mindy tossa sanoi, etta vain, jos jonkun asian on kokenut, tietaa kunnolla millaista se on, toisinsanoen lapsiperheen arjen omine kiemuroineen ymmartaa taysin vasta, kun on lapsia. Ihan samallalailla, kuin vain masentunut todella tietaa millaista masennuksen kanssa on kamppailla. En edes vaita, etta ennen vauvaa olisin taysin vauvaelamaa osannut kuvitella (iloineen ja suruineen), mutta tiesin silti arjesta ja elamasta etc., tuskin kukaan rupeaa taalla sanomaan, ettei mitaan mistaan tieda, ennenkuin on lapsia. Mun mielesta ainakin lapsia vasta avioliitossa voi hyvinkin toteutua, eika ole mikaan tavoittamaton juttu. Mutta toisaalta ymmarran myos miksi toiset haluavat lapsia jo ennen avioliittoa. Ma myos ajattelin aina, etta ensin naimisiin, mutta sitten suunnitelmat muuttuikin, kun ikaa tuli. Mutta hei, life is what happens when you're busy making other plans Mun pointti, molempi parempi. Kaveripiirissa on niita, jotka haluaa ehdottomasti naimisiin ennen lapsia, toiset ensin lapsia, toiset ei ikina naimisiin. Silti pidan kaikkia ihan yhta paljon ystavinani, sen enempaa toisten valintoja paheksumatta. Turhaan menisi hukkaan energiaa, jos tuhlaisin sita negatiiviseen muiden paheksumiseen. Minua itseani ei kiinnosta onko kaverit naimisissa vai ikuisia sinkkuja. Mieluummin yritan keskittya kivoihin asioihin ja paaasia minulle on, etta jokainen olisi onnellinen valinnoissaan.
  15. Ja tuosta piti viela sanomani, etta se on kylla totta, etta vauva-arki kylla tuo mukanaan omat kommelluksensa ja pienen vauvan vanhemmille tulee karikkoja vastaan ja vaikeuksia, ja tuo kaikenkattava vasymys siihen viela lisattyna, vauva-arki kylla koettelee suhdetta (tavalla, jota ei voi mitenkaan kunnolla kuvitella, ennenkuin sen on itse oikeasti kokenut), mutta tosi on, etta siita pahimmasta selvittyaan suhde on vahvempi, kuin koskaan! Itse olen jarjestelly tassa samalla haita (olen varmaan hullu, hi hii ) ja hampaita on valilla kiristelty, mutta nyt jo helpottaa
  16. Hei! Minakin ajattelin kantaa korteni kekoon tassa ketjussa. Olemme menossa naimisiin kihlattuni kanssa nyt tulevana kesana ja esikoisemme on talla hetkella 7 kuukautinen. Tiesimme menevamme naimisiin jo, ennenkuin vauva ilmoitti tulostaan. Jopa paiva oli valmiiksi sovittu. Naimisiinmeno sinallaan ei maksa, mutta haluamamme suuret haat ystaville ja sukulaisille maksavat. Taman vuoksi sovimme haapaivan parin vuoden paahan, jotta olisi aikaa saastaa rahaa haitamme varten. Lapsi oli tervetullut jo aiemmin (vaikka lapsi toki tuo mukanaan omat menonsa, ei se ole haiden luokkaa kumminkaan, kertarysayksena ). Ajattelimme ryhtya lasta yrittamaan ja meilla, onneksemme, tarppasikin heti. Siten olimme kuitenkin miettineet, etta, jos lasta ei kuulu, lopetamme yrittamisen joksikin aikaa ennen haita, koska en halua olla haissani raskaana (onneksi nain, koska oksensin 8 kk raskaana ollessani), ja haluan myos palautua synnytyksesta ennen haita. Nyt, mennessamme naimisiin poikamme on hiukan yli vuoden, mina taas "entisissa" mitoissani ja kaikki on valmista suurta paivaa varten. Poikamme on ensimmainen lapsenlapsi molempien suvuille ja erittain rakastettu, pussailtu ja halittu joka suunnasta, ihana, aurinkoinen ilopilleri! Tama ei tule suuntaan tai toiseen muuttumaan avioliittomme myota. Miksi me halusimme solmia avioliiton? Niin, itselleni tarkeaa on suhteemme "virallistaminen", rakkautemme "sinetointi" etc. Myoskin avioliiton juridinen puoli on tarkea osa haluani sitoutua avioliittoon. Avioliittohan on oikeustoimi, joka tuo mukanaan erinaisia oikeusvaikutuksia, jotka helpottavat elamaa kaytannossa (ei tarvitse tehda keskinaisia testamentteja etc. puolison kuoleman varalta). Avioliitolla on siis se henkinen puoli, seka juridinen puolensa. Toisille toinen puoli on tarkeampi, toisille toinen. Ymmarran toki hyvin myos esim. uskovan ihmisen kannan, etta lapset saadaan vasta avioliitossa etc. Jos nain on aina ajatellut ja uskonut, niin miksei lasten saamista voisi odottaa avioliittoon asti. Taasen, jos ei ole niin uskovainen/aina ajatellut, etta lapset vasta avioliitossa, voi lapsen/lapset aivan hyvin tehda ennen avioliittoakin, tai kokonaan naimisiin menematta. Nykyaan onneksi molemmat vaihtoehdot ovat yhteiskunnassa hyvaksyttyja. Mielestani se on tarkeata, etta jokainen tekee asiat, niinkuin itse haluaa, niinkuin itsesta oikealta tuntuu, oli se sitten tavalla tai toisella. Onnettomia lapsia voi tulla avioliitosta, kuin myos avoliitostakin. Ei se ole "muodollisuuksista" kiinni, vaan ihmisista, jotka perheyksikon muodostavat. Minun vanhempani ovat olleet avOliitossa jo yli 30 vuotta, ovat edelleen onnellisia, sitoutuneita toisiinsa, eika heilla ole aikomustakaan erota. Poikaystavani vanhemmat taasen olivat naimisissa, mutta ovat eronneet. Eroaminen ei siten riipu siita, onko avioliitto solmittu vai ei. Itse tahdon solmio avioliiton, mutta vanhempani eivat ikina ole tata tahtoneet. Arkielamamme ei kuitenkaan eronnut mitenkaan niiden perhe-elamasta, joiden vanhemmat olivat naimisissa. Minulle itselleni ei ole valia ovatko toiset ihmiset avoliitossa vai avioliitossa, jokainen tekee niinkuin itselleen parhaaksi nakee. Jokaisella on taallakin palstalla omat nakemyksensa, mutta (toivottavasti) omien nakemystensa ohella kuitenkin ihmiset taallakin hyvaksyvat ja ymmartavat myos sen, etta omat nakemykset voivat erota jonkun toisen nakemyksista ja sen, etta jokainen taaplaa tyylillaan, eika kukaan ota asiakseen paheksua toisten nakemysta ja saarnata toiselle, kuinka taman pitaisi ajatella ja tehda asiat omassa elamassaan. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, ja ollaan kaikki vain onnellisia, etta saamme jokainen tehda, niinkuin itse parhaaksi naemme, olemme vapaita toimimaan haluamallamme tavalla, ja valitsemaan itse aviopuolisomme, toisinkuin tietyissa paikoissa maailmassa, tai aikaisemmin. Onneksemme asiat ovat muuttuneet vuosien myota, vai mita? Seuraavassa Kaari Utrion katsauksesta eurooppalaisten perheiden historiaan: "Miten avioliitot ovat muuttuneet? Esiteollisessa yhteiskunnassa avioliiton keskimääräinen pituus oli 13-20 vuotta. Nykyään se on avioeroista huolimatta ihmisten eliniän pitenemisen takia lähes 30 vuotta. Koko maan väestöstä aikaisemmin oli naimisissa nykyistä pienempi osa. Tämä johtui paitsi lasten ja nuorten suuresta väestöosuudesta, katolisissa maissa myös selibaatin arvostuksesta. 10 % ihmisistä ei mennyt koskaan naimisiin. Protestanttisissa maissa avioitumista jarrutti naimisiinmenon kalleus ja se, ettei maaomaisuutta jaettu. Ihmisillä oli suuri pelko siitä, ettei avioiduttuaan pystykään elättämään perhettään. Aiemmin leskeytyminen oli lyhyestä eliniästä johtuen yleistä. Naiselle uudelleenavioitumista ei hevin suotu. Miehet sen sijaan olivat tähän käytännössä pakotettuja. Naisille sallittiin lähes kaikkien talon töiden teko, mutta miehelle esim. leipominen oli vallitsevien uskomusten takia täysin mahdotonta. Hengissä pysyäkseen perheen oli saatava uusi äiti. Avioliitot olivat lähes aina järjestettyjä. Naimakaupoissa oleellista oli taloudellinen järkevyys. Myös suvun ammattilinjan suotiin jatkuvan; papin tytär naitettiin papin pojalle. Aviopuolisoiden toivottiin voivan kunnioittaa toisiaan. Rakkauden katsottiin nousevan molemminpuolisesta luottamuksesta ja ystävyydestä vähitellen avioliiton aikana. Intohimoa pidettiin sairautena - siihen annettiin hoitoja kylpylöissä. Vasta 1700-luvulta lähtien rakkauden ja intohimon katsottiin voivan liittyä toisiinsa. Järjestetyt avioliitot loppuivat vähitellen ja ihmiset valitsivat itse aviopuolisonsa. Tämän Utrio katsoo olevan suurin muutos ihmisten elämässä aiempaan verrattuna. Avioliiton solmimisen taustan muuttumisen myötä tuli yhteiskunnallisesti hyväksytyksi erota. Kun avioliitto perustuu rakastumiseen ja vasta sen jälkeen avioitumiseen, on loogista hyväksyä myös avioero silloin, kun rakkaus loppuu. Utrion mielestä 50 viime vuoden aikana intohimoinen rakkaus on nostettu elämän tärkeimmäksi asiaksi. Vaikka nykyään puhutaan paljon sinkuista ja sinkkuudesta, milloinkaan ei länsimainen yhteiskunta ole ollut niin parinhakuinen kuin nykyään. Viihde ja mainonta ovat tästä kaikkialla läsnäolevia esimerkkejä. Historia opettaa Utrion mukaan sen, että perhemalleja koskevat muutokset etenevät omalla painollaan. Yhteiskunnan ohjailumahdollisuudet ovat olemattomat. Tässäkin suhteessa jokainen aika luo itselleen parhaat mallit."
  17. lilyy

    Paikkakortit (kuvia)

    Noi on pikku kirjekuorii, joihin oon kirjoittanut vieraiden nimet ja sisalle tulee rakkausruno.
  18. lilyy

    Bändien hinnat

    Muakin kiinnostaisi elokuu08, hunaja 76 ja betty1985 varaamat bandit. Missa soittaa, paakaupunkiseudulla? Minka nimisia ja miten saisi yhteyden kyseisiin bandeihin? Me ollaan mietitty tassa bandin ja dj:n valilla. Jos kaikki bandit on (meille) liian kalliita, niin pitaapi varata dj!!
  19. Kuulostaa hyvalta La Rubia!! Paljonko Pirjo otti teidan haissa soittamisesta?! Mietitiin kanssa dj:ta, kun bandit tuppaa oleen niin kalliita...
  20. Feyah ja Susse, missa kavitte kuvauksessa ja kenella? Makin oon tota miettinyt. Ajattelin, etta, jos kaveri ottaa kuvia, mutta en tiia kuinka hehkeita niista tulee. Ehka menisin mieluiten naiskuvaajalle, jonnekin paakaupunkiseudulle. Tietaako kukaan hyvia?
  21. lilyy

    Aruban kokemuksia?

    Taalla mietittiin eka Bora boraa, mutta se ois tullut kumminkin ehka "himpun" liian kalliiksi. No, naita sivuja selailla Aruba on alkanut vaikuttaa toosi houkuttelevalta ja just laitettiin alustavia hinta-arvio pyyntoja matkatoimistoihin. Ei jaksais odottaa vastauksia eika kylla honeymooniakaan, joka tosin on vasta 2008 heinakuussa!! ;D ;D Tota Tamarijnia tai Divia mietittiin, molemmat vaikuttaa kivoilta, vaikeeta vaan paattaa kumpaan sitten menis. Toisaalta, kun molempien hotellien alueita saa kayttaa, niin en tiia onko silla niin valia Varmasti ihanaa vaan loikoilla auringossa, syoda hyvin, juoda hedelmadrinksuja altaalla tai rannalla ja uida lampimissa vesissa!! Me ei olla viela paatetty tulisiko tuolloin vahan yli vuoden ikainen lapsemme mukaan, ei ehka raskita viela silloin jattaa isovanhemmille niin pitkaksi aikaa hoitoon, niin sitten varmaankin toi Tamarijn olis parempi, kun lapsi saa ilman mitaan maksua tulla mukaan! Miten muuten te, jotka ootte olleet noissa all-inclusive hotelleissa: ootteko syoneet ihan urakalla ja napa ruskannut, kunj syoda saa milloin vaan huvittaa? Oltiin Fuerteventuralla just ihanassa hotellissa (puolihoito) ja todettiin, etta helteella taysihoito haamatkalla olis ihanaa luxusta! Siita vaan juomia tilaileen niin paljon, kuin haluaa, eika tarvii karvistella aamupalan ja illallisen valia, tai ostaa kalliilla lounaita. Ja siella olis sitten kiva, kun ei tarvis rahaa kantaa mukana! Ah, paasispa jo!!
  22. lilyy

    ABC-Saaret

    Eri matkakohteita haamatkalle kiivaasti mietitaan. Mennaan heinakuussa 2008 naimisiin. Onko toi heinakuun loppu huono aika lahtea Aruballe/Curacaolle? Millainen se sadekausi siella oikein on? Paljon ootte suurinpiirtein maksaneet matkoistanne, esim. pelkka Aruba/pelkka Curacao/Aruba-Curacao-yhdistelma? Kiitti paljon, jos joku viitti vastailla
  23. Itse mietin, että toi Pablon Taivas sinivalkoinen voisi olla kiva valssi häissä Melodia on kiva ja sanat myös, biisi on myös sopivan rauhallinen temmoltaan, jos valssaaminen ei oo ihan niin tuttua. En usko, että on kovin yleinen häissä, mutta en tietenkään varma voi olla. Itse kyllä harkitaan sitä yhdeksi valssiksi häihin
  24. lilyy

    Häätanssi / häähidas

    Ihania biisejä täällä on tarjoiltu Vaikeeta valita niin monesta ihanasta laulusta. Joitakin uusia tähän listaan mulla tulis mieleen esim. Bryan Adamsin To really love a woman (aivan ihanat sanat ) ja pari hauskaa olis Jari Sillanpäältä esim. Oot täydellinen (sopis meille hyin, kun sulholla on ruskeet silmät ja biisi alkaa, että "Ruskeisiin silmiin kuin taiottu, koukkuun mä jäin. Hellästi silmiini niiden katsovan näin.") tai sitten Bum bum bum. Ne olis hauskoja ja tollasia vähän menevämpiä, mietittiin tässä slovareiden jälkeen vois niitä soittaa ja varmaan tunnelma rentoutuis. Plus meijän mummo ainakin tykkää Jartsasta ;D
  25. lilyy

    Bora Bora

    Joo, lennot Bora Boralle kestää, mutta niinhän ne kestää moniin muihinkin "kaukaisiin maihin". Meillä vaavi tulossa ensi kesänä (naimisiin mennään vasta 2008), joten meillä noi maailmanympärysmatkat voi vähäksi aikaa jäädä Mä oon vaan nyt niin fiksaantunut tohon Bora Boraan, että sinne on pakko päästä, erityisesti toi Bora Bora Laguun Resort vaikuttaa niin ihanalta paikalta paikan kotisivujen mukaan. Ah, noi kuvat. Voin jo nyt kuvitella miten ihanaa olisi siellä veden ylle rakennetussa bungalowissa olla ja voisi kattella kaloja bungalowin lasipaneelin läpi. Puhumattakaan siitä, et niitä kaloja vois sit kattella ja niiden kanssa uida siellä lämpimässä, turkoosissa vedessä, vaikka suoraan oman bungalowin partsilta pulahtaa uimaan. Ja se ihana valkoinen hiekka varpaiden välissä, snorklaukset, romanttiset aamupalat bungalowin terassilla, kuutamot, retket... Ah, unelmoin taas täällä jo liikaakin. Onhan se kallis paikka tietenkin, hinnat alkaa 3000 eurosta per nenä, mutta kerranhan se häämatka vain tehdään ja tässä on hyvin aika säästää ;D Mr. Travelilla on muuten tollainen Tahiti - Moorea- Bora Bora kiertopaketti, alkaen 2985 e per nenä. http://www.mrtravel.net/internet/leasure/i...95&Itemid=3 Sekin voisi olla varteenotettava vaihtoehto tässä.
×
×
  • Create New...