Jump to content
Naimisiin.info

nipsuliina83

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

nipsuliina83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pakko kirjottaa, että perun kommenttini Juhla-serviisistä... > Tai siis kehut oli ennen paikallaan... Omistajanvaihdoksen myötä palvelun taso on tipahtanut! Hinta-laatusuhde ei ole enää kohdillaan. Palvelu on tökeröä ja koppavaa, he peruivat tilaisuuden viime hetkellä ilman pätevää syytä ja joissain tilaisuuksissa ruoka on loppunut kesken eikä sitä ole korvattu mitenkään! Aikaisemmin oli siis laadukasta ja ystävällistä palvelua, mutta kun pitäjä vaihtui ei entisestä ole jäljellä kuin nimi..
  2. Meille tulee Finlandersin "Tää päivä on teidän". Sanat sopii meille ja on muutenkin kaunis. Toiseksi valssiksi tulee varmastikin "Metsäkukkia", se kun on minun vanhempieni ja isovanhempieni häävalssi.
  3. nipsuliina83

    Hääkarkkien teko

    Heippa. Valitettavasti en osaa sinua auttaa, mutta oma ongelmani sopii saman otsiko alle..joten. Tietääkö kukaan miten valmistetaan vanhanajan TIKKU-NEKKUJA tai tietääkö kukaan myydäänkö niitä jossain...(länsi-uudellamaalla/pk-seudulla) Keksin että ne sopisivat meille hääkarkeiksi mutta en tiedä mistä niitä saisin tai miten niitä tehdään.. :-?
  4. Meille ei tulekaan vadelma-sacheria niin kuin aiemmin luulin vaan raikas ja kaunis omenakermahyytelökakku
  5. Meille tulee seuraavanlainen... Alkumalja(en muista nimeä) ja ehkä erikseen onnittelumalja kun tulemme vasta vieraiden jälkeen paikalle.. Ranskalaista sipulisilliä Rapumarinoitua silliä Graavisuolattua siikaa Lämminsavustettua kirjolohta&ruohosipulikermaviili-kastiketta Savustettua naudan paistia Tilliperunoita Yrttistä vihersalaattia&talon kastiketta Sienisalaattia Välimeren salaattia Tomaatti-Mozzarellasalaattia Kotijuustoa Lihapyöryköitä&tulista sinappia Porsaanfileetä pippurikermakastikkeessa Kasvisgratiinia Valkoviinikermassa haudutettuja pikkusipuleita Talon leipää ja levitettä Kotikaljaa, Vettä, Maitoa Valko- ja punaviini(ehkä Kumala) Omenakermahyytelökakku Pikkuleipiä Kahvi avec (Xante) Tee, Mehu Olutta, Siideriä, Boolia Limua Iltapalaa esim. karjalanpiirakat ja munavoi + salaatteja Yritettiin saada melko monipuolinen ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Menun hinta on noin 30e/hlö ja se sisältää kaikki ruuat ja alkoholittomat ruoka- ja kahvijuomat sekä henkilökunnan tarjoilupalkkiot.
  6. Mä pääsen maanantaina maistamaan sitä vadelma-sacheria mitä on meinattu hääkakuksi. Pidetään pienet illanistujaiset häiden suunnittelun merkeissä, joten oli pakko tilata koekakkukin
  7. Onko kukaan tehnyt tai tekemässä itse pitsihuntua? Mulla olis äidin vanha pitsihuntu mitä pitäis sit muokata..se on semmonen maahan asti ulottuva ja ihan suora..mä taas haluisin eri mallisen.Onko pitsi liian paksua kerrostettuun huntuun? ???
  8. Onko kellään kokemusta pitopalvelu Auringonpaisteesta? saimme sieltä todella hyvän kuuloisen tarjouksen mutta ei ole oikeen tietoa toimiiko heillä homma käytännössä..Sen olen kuullut että heidän ruoka on hyvää..olisi vielä kiva tietää toimiiko homma muutenkin
  9. Meille tulee näillä näkymin vadelma-sacher Mietin myös suklaa-tryffelikakkua ja valkosuklaakakkua, mutta toi vadelma-sacher kuulostaa siltä että viepi kielen mennessään..Lisäksi se ei ole niin raskas kuin printeinen sacher..ja näyttääkin kuulemma hienolta kun siinä on kermaa koristelussa keventämässä tummaa väriä
  10. 15.8.06 lähtö Koh Samuille! Paikka vaikuttaa upeelle ja hotellikin on kuulemma hieno. Ois kiva kuulla kokemuksia jos jouku on ollut Samuilla...
  11. Oletteko tilanneet myös hääkakun pitopalveluilta? Mulla on hyviä kokemuksia Juhlaserviisistä, mutta en tiedä mimmoiset hääkakut heillä on. Ruoka ainakin maukasta ja palvelu pelaa..Haluiasin hääkakuksi esim. jonkun valkosuklaa tai muun kakun kuin perinteisen kermakakun..Tiedättekö onnistuuko pitopalveliulta?
  12. Ai joo ja avaimet saadaan lauantai-aamuna ja palautetaan sunnuntaina..Ja paikkakuntana Lohja
  13. Meillä maksaa 380e sisältäen astiat ym. Juhlia saa klo kahteen asti yöllä ja paikka on tosi ihana isoine pihoineen. Lisäksi se on lähellä kirkkoa ja keskustaa joten matkat eivät muodostu ongelmaksi
  14. nipsuliina83

    Häätanssi / häähidas

    Heipsan!! Kyselen tietääkö kukaan Miles Davisin kappaletta joka on sekoitus what awonderfull worldia ja somewhere over the rainbownia..aivan ihana biisi, mutta elokuvissa liitetty aina surullisiin tunnelmiin.. ???
  15. Ai niiin.Haluaismme paikan missä juhlat saisivat jatkua vähän myöhempään kuin puoleen yöhön..vieraita luultavasti 100-150.APUA!! KIITOS!
×
×
  • Create New...