Jump to content
Naimisiin.info

tanssija

Rouva
 • Posts

  229
 • Joined

 • Last visited

tanssija's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. testaus muoks. toimii, kiitos hyvistä ohjeista!
 2. Sorrento kiinnostaa, mutta miehellä on pienoinen pakkomielle lenkkeilystä joka aina rajoittaa matkustamista. Tosin itsekin ahdistuin googlemapsin kuvista kun syrjäisetkin tiet näyttää olevan betoniseinäisiä kaukaloita. Onko siellä missään polkuja jossa pääsisi patikoimaan/juoksemaan? Miehen pitäisi joka päivä päästä 10 km lenkille..
 3. Kannattaa sitten muistaa kynttilöistä sellainen juttu, että valokuvista ei tule välttämättä kovin hyviä. Siskon häissä isän kallis videokamera kieltäytyi tarkentamasta enää siinä valossa ja piti siirtyä käyttämään yökuvausta eli häävalssi on vihertävää infrapunayökuvaa Myös valokuvista tuli aika epätarkkoja ja hämäriä. Vanhoilla kunnon kameroilla saa aika hyviä kuvia, mutta nykyajan digikamerat on niin herkkiä ettei tahdo onnistua.
 4. Täytyy sanoa et ennen naikkareissa oloa en muista yksistäkään häistä mitään koristeluista Vasta omien häiden järjestelyiden jälkeen on alkanut kiinnittää huomiota, mutta toistaiseksi oon ollut vasta siskon häissä, joista ihmisillä jäi mieleen kynttilät sekä hyvässä, että pahassa. Olivat tosi nättejä, mutta isä kiroili videokameran kanssa kun se ei toiminut enää niin pimeässä ja muutenkin kaikista valokuvista tuli epätarkkoja Aiemmista häistä muistan vain morsiammien puvun ja ulkonäön. Lisäksi hääauto jää mieleen jos se on ollut jotenkin erikoinen. Ohjelma ja tarjoilut jää mieleen, mutta toisaalta niistä ei ehdi hirveästi itse nauttia ja mulle omien häitteni kohokohta oli kirkko ja juhlat oli ihan samanlaiset kissanristiäiset kuin kaikki muutkin sukujuhlat
 5. Mun äidillä oli joskus ihan tajuttoman hyvä resepti, mutta se on hävinnyt. Kakku tehtiin uunissa ja siinä oli keksipohja. Se maistui ihan jäätelölle ja näytti päältä vähän kotijuustolta. Äiti muistaa vain, että kakkuun tuli sulatejuustoa. Tuli tässä mieleen et olisko äiti käsittänyt reseptissä olevan philadelphia juuston sulatejuustona eikä tuorejuustona. Mistään ei nimittäin löydy juustokakkua sulatejuustolla, täytyy ilmeisesti itse kokeilla tehdä sama virhe ;D
 6. En tiedä vuodenajasta, mutta liljat ovat nyt kalliimpia kuin yleensä, koska hollannissa on ollut huonot säät. Lilja ei kestä vieheenä, näin minulle sanottiin kukkakaupassa. Tuppaa pudottamaan terälehtensä helposti ja yksittäisessä kukassa näkyy tosi selvästi, kimpussa ei niinkään.
 7. Mä oon löytäny tän joskus vuosi sitten nudistien keskustelusivuilta ;D Niin ja tiedoksi etten itse kuulu kerhoon : 0.2 dl sitruunamehua 0.2 dl vettä 1.6 dl sokeria Ainekset kasaan ja sitten keittelet n.15 minuuttia kunnes seoksesta tulee kullanruskeaa. Annat sen sitten hyytyä ja ennen käyttöä lämmität alle minuutin mikrossa. Levitä ihan ohut kerros iholle, paina 100% puuvilla-lappu päälle ja repäise myötäkarvaan irti. Jos joku uskaltaa kokeilla niin kertokaa miten toimi, mä en oo vielä uskaltanu Oon turhan monta kertaa kokkaillessani polttanu ihon sulaneella sokerilla ja näen mielessäni palaneen säären, johon tulee niin paljon arpikudosta ettei karva kasva enää..no sitten olis sekin ongelma hoidettu ;D
 8. Missä voisi pitää picnicin jos sataa? Tällä hetkellä paikkana on Kupittaan puisto. Onks tossa grillipaikassa katos? Tosin sateessa katoksessa syöminen olis aika ankeeta
 9. Mun kaasot tekivät itse kehotuksestani yksinkertaiset rannekukat yhdestä ruususta. Ruusu lävistettiin nupun alta ristikkäin kahdella metallilangalla ja niistä kierrettiin varsi, jonka sai kierrettyä ranteen ympäri. Varsi päällystettiin kukkateipillä. Kaasot tykkäsivät, että kukat olivat kivat ja helpot pitää. Kestivät koko illan nätimpinä kuin vieheet, jotka oli myös itse tehty. Tuota kukkaahan voi taivuttaa sitten itse mihin suuntaan haluaa, mutta kyllä se pyörii ranteen ympärillä illan aikana. Mä näin itseasiassa vasta kuvista millaiset ne oli, ei ehtinyt oikein kiinnittää huomiota häissä mihinkään yksityiskohtiin.
 10. Vuokraako Turun suunnistajat tai joku muu urheiluseura saunoja muillekkin kuin seuran jäsenille? Morsiammen mies on kyllä kovan tason suunnistaja, mutta ei kuulu turkulaisiin seuroihin. Myös morsian suunnistaa et pääsisköhän sillä perusteella suunnistajien saunaan ;D Meillä on ongelma et suurin osa vuokrattavista saunoista on törky kalliita. Meidän budjetti olis saunan suhteen noin 150 e ja sen pitäisi sijaita aika lähellä turun keskustaa, koska meillä ei ilmeisesti ole mitään mahdollisuutta vuokrata pikku-bussia yms. Littoisten saunasta sen verran et se on toki halpa ja ihan mukavakin, mut juhannuksena siellä oli ainakin alkuillasta ihan häröä porukkaa ja loppukesästä järvi tuppaa olemaan paksussa sinilevässä.
 11. Riippuu vähän ruumiinrakenteesta. Mulla on pömppömaha ja vatsa alkoi suurenemaan heti ylhäältä asti ;D. On se tietenkin noussut nyt ylemmäs, mutta lähinnä pienentynyt alhaalta ja ylhäältä ollut melkein koko ajan samanlainen. Mulle ei tuollainen vedos-yläosa olisi sopinut edes ennen raskautta kun se korostaa pömppövatsaa. Siroimmalta ja naisellisimmalta näytän tuollaisessa babydoll-mallisessa.
 12. niin ja meidän häät oli siis klo 17.00 eli aikaa olisi pitänyt olla, mutta johonkin se vain hurahti.
 13. Meillä oli koristelu edellisenä päivänä ja silti se jäi ravintolan omistajan vastuulle Kannattaa ottaa huomioon, et perjantaisin ihmiset on töissä ja sitä apua ei löydy kovin helposti. Meillä kaasot ja bestman ehtivät hääpaikkakunnalle noin seitsemään tai kahdeksaan mennessä ja siihen mennessä juhlapaikka piti olla jo koristeltu. Äidillä meni aika kakkujen tekoon, isä nyt ei vaan osaa koristella ja me olimme hakemassa hääpukuja 100 km päästä : Pukuja piti sovittaa ja sitten ne vielä muokattiin sopivaksi. Liikkeet aukeavat vasta kymmeneltä, joten siinä menee yhtäkkiä koko päivä. Hääpäivänä ei olisi kyllä kukaan ehtinyt koristelemaan. Kaasot teki vieheitä ja miehet ruokaa ja nyppi ruusunterälehtiä. Sitten mut puettiin ja kaikki alkoivat vain laittaa itseään jolloin myöhästyttiin melkein kuvauksista ja sormus, vieheet ja kimppu jäi..siinä vaiheessa on itse niin hermostunut ja puvun kanssa ei pysty tehdä mitään et jonkun muun täytyy pystyä huolehtimaan noista asioista. Koristelut kannattaa tosiaan kirjata paperille et joku muu voi ne tehdä. Mua hirvittää jo etukäteen siskon häät ens kesänä kun oon kaasona ja mulla on pieni vauva. Häät on vielä sellaisella paikkakunnalla, jossa kukaan meistä ei asu Näin jälkiviisaana tekisin minuuttiaikataulun miehille mitä pitää tehdä kuvien kera ;D Niillä on kuitenkin eniten aikaa kun ei tarvi meikata ym.
 14. Vähemmälläkin hörhelöllä pärjää. Meillä oli vain tylliä suikale pöydän etureunassa ja se oli ripustettu kolmella vaaleanpunaisella rusetilla. Lisäksi pöydässä oli koristelemani shampanjalasit ja kimppumaljakossa.
 15. Kyllähän ensi vuoden mallit on jo valmistajien nettisivuilla ja liikkeiden sivuilla on aina valmistajat, joiden pukuja he tilaavat, et sieltä vaan katsomaan onko mitään parempaa odotettavissa.
×
×
 • Create New...