Jump to content
Naimisiin.info

tanssija

Rouva
  • Viestit

    229
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tanssija kaikki viestit

  1. tanssija

    tikkeri

    testaus muoks. toimii, kiitos hyvistä ohjeista!
  2. tanssija

    Italian Sorrento?

    Sorrento kiinnostaa, mutta miehellä on pienoinen pakkomielle lenkkeilystä joka aina rajoittaa matkustamista. Tosin itsekin ahdistuin googlemapsin kuvista kun syrjäisetkin tiet näyttää olevan betoniseinäisiä kaukaloita. Onko siellä missään polkuja jossa pääsisi patikoimaan/juoksemaan? Miehen pitäisi joka päivä päästä 10 km lenkille..
  3. Kannattaa sitten muistaa kynttilöistä sellainen juttu, että valokuvista ei tule välttämättä kovin hyviä. Siskon häissä isän kallis videokamera kieltäytyi tarkentamasta enää siinä valossa ja piti siirtyä käyttämään yökuvausta eli häävalssi on vihertävää infrapunayökuvaa Myös valokuvista tuli aika epätarkkoja ja hämäriä. Vanhoilla kunnon kameroilla saa aika hyviä kuvia, mutta nykyajan digikamerat on niin herkkiä ettei tahdo onnistua.
  4. Täytyy sanoa et ennen naikkareissa oloa en muista yksistäkään häistä mitään koristeluista Vasta omien häiden järjestelyiden jälkeen on alkanut kiinnittää huomiota, mutta toistaiseksi oon ollut vasta siskon häissä, joista ihmisillä jäi mieleen kynttilät sekä hyvässä, että pahassa. Olivat tosi nättejä, mutta isä kiroili videokameran kanssa kun se ei toiminut enää niin pimeässä ja muutenkin kaikista valokuvista tuli epätarkkoja Aiemmista häistä muistan vain morsiammien puvun ja ulkonäön. Lisäksi hääauto jää mieleen jos se on ollut jotenkin erikoinen. Ohjelma ja tarjoilut jää mieleen, mutta toisaalta niistä ei ehdi hirveästi itse nauttia ja mulle omien häitteni kohokohta oli kirkko ja juhlat oli ihan samanlaiset kissanristiäiset kuin kaikki muutkin sukujuhlat
  5. tanssija

    JUUSTOKAKKU???

    Mun äidillä oli joskus ihan tajuttoman hyvä resepti, mutta se on hävinnyt. Kakku tehtiin uunissa ja siinä oli keksipohja. Se maistui ihan jäätelölle ja näytti päältä vähän kotijuustolta. Äiti muistaa vain, että kakkuun tuli sulatejuustoa. Tuli tässä mieleen et olisko äiti käsittänyt reseptissä olevan philadelphia juuston sulatejuustona eikä tuorejuustona. Mistään ei nimittäin löydy juustokakkua sulatejuustolla, täytyy ilmeisesti itse kokeilla tehdä sama virhe ;D
  6. En tiedä vuodenajasta, mutta liljat ovat nyt kalliimpia kuin yleensä, koska hollannissa on ollut huonot säät. Lilja ei kestä vieheenä, näin minulle sanottiin kukkakaupassa. Tuppaa pudottamaan terälehtensä helposti ja yksittäisessä kukassa näkyy tosi selvästi, kimpussa ei niinkään.
  7. Mä oon löytäny tän joskus vuosi sitten nudistien keskustelusivuilta ;D Niin ja tiedoksi etten itse kuulu kerhoon : 0.2 dl sitruunamehua 0.2 dl vettä 1.6 dl sokeria Ainekset kasaan ja sitten keittelet n.15 minuuttia kunnes seoksesta tulee kullanruskeaa. Annat sen sitten hyytyä ja ennen käyttöä lämmität alle minuutin mikrossa. Levitä ihan ohut kerros iholle, paina 100% puuvilla-lappu päälle ja repäise myötäkarvaan irti. Jos joku uskaltaa kokeilla niin kertokaa miten toimi, mä en oo vielä uskaltanu Oon turhan monta kertaa kokkaillessani polttanu ihon sulaneella sokerilla ja näen mielessäni palaneen säären, johon tulee niin paljon arpikudosta ettei karva kasva enää..no sitten olis sekin ongelma hoidettu ;D
  8. tanssija

    polttarit turussa

    Missä voisi pitää picnicin jos sataa? Tällä hetkellä paikkana on Kupittaan puisto. Onks tossa grillipaikassa katos? Tosin sateessa katoksessa syöminen olis aika ankeeta
  9. Mun kaasot tekivät itse kehotuksestani yksinkertaiset rannekukat yhdestä ruususta. Ruusu lävistettiin nupun alta ristikkäin kahdella metallilangalla ja niistä kierrettiin varsi, jonka sai kierrettyä ranteen ympäri. Varsi päällystettiin kukkateipillä. Kaasot tykkäsivät, että kukat olivat kivat ja helpot pitää. Kestivät koko illan nätimpinä kuin vieheet, jotka oli myös itse tehty. Tuota kukkaahan voi taivuttaa sitten itse mihin suuntaan haluaa, mutta kyllä se pyörii ranteen ympärillä illan aikana. Mä näin itseasiassa vasta kuvista millaiset ne oli, ei ehtinyt oikein kiinnittää huomiota häissä mihinkään yksityiskohtiin.
  10. tanssija

    polttarit turussa

    Vuokraako Turun suunnistajat tai joku muu urheiluseura saunoja muillekkin kuin seuran jäsenille? Morsiammen mies on kyllä kovan tason suunnistaja, mutta ei kuulu turkulaisiin seuroihin. Myös morsian suunnistaa et pääsisköhän sillä perusteella suunnistajien saunaan ;D Meillä on ongelma et suurin osa vuokrattavista saunoista on törky kalliita. Meidän budjetti olis saunan suhteen noin 150 e ja sen pitäisi sijaita aika lähellä turun keskustaa, koska meillä ei ilmeisesti ole mitään mahdollisuutta vuokrata pikku-bussia yms. Littoisten saunasta sen verran et se on toki halpa ja ihan mukavakin, mut juhannuksena siellä oli ainakin alkuillasta ihan häröä porukkaa ja loppukesästä järvi tuppaa olemaan paksussa sinilevässä.
  11. Riippuu vähän ruumiinrakenteesta. Mulla on pömppömaha ja vatsa alkoi suurenemaan heti ylhäältä asti ;D. On se tietenkin noussut nyt ylemmäs, mutta lähinnä pienentynyt alhaalta ja ylhäältä ollut melkein koko ajan samanlainen. Mulle ei tuollainen vedos-yläosa olisi sopinut edes ennen raskautta kun se korostaa pömppövatsaa. Siroimmalta ja naisellisimmalta näytän tuollaisessa babydoll-mallisessa.
  12. niin ja meidän häät oli siis klo 17.00 eli aikaa olisi pitänyt olla, mutta johonkin se vain hurahti.
  13. Meillä oli koristelu edellisenä päivänä ja silti se jäi ravintolan omistajan vastuulle Kannattaa ottaa huomioon, et perjantaisin ihmiset on töissä ja sitä apua ei löydy kovin helposti. Meillä kaasot ja bestman ehtivät hääpaikkakunnalle noin seitsemään tai kahdeksaan mennessä ja siihen mennessä juhlapaikka piti olla jo koristeltu. Äidillä meni aika kakkujen tekoon, isä nyt ei vaan osaa koristella ja me olimme hakemassa hääpukuja 100 km päästä : Pukuja piti sovittaa ja sitten ne vielä muokattiin sopivaksi. Liikkeet aukeavat vasta kymmeneltä, joten siinä menee yhtäkkiä koko päivä. Hääpäivänä ei olisi kyllä kukaan ehtinyt koristelemaan. Kaasot teki vieheitä ja miehet ruokaa ja nyppi ruusunterälehtiä. Sitten mut puettiin ja kaikki alkoivat vain laittaa itseään jolloin myöhästyttiin melkein kuvauksista ja sormus, vieheet ja kimppu jäi..siinä vaiheessa on itse niin hermostunut ja puvun kanssa ei pysty tehdä mitään et jonkun muun täytyy pystyä huolehtimaan noista asioista. Koristelut kannattaa tosiaan kirjata paperille et joku muu voi ne tehdä. Mua hirvittää jo etukäteen siskon häät ens kesänä kun oon kaasona ja mulla on pieni vauva. Häät on vielä sellaisella paikkakunnalla, jossa kukaan meistä ei asu Näin jälkiviisaana tekisin minuuttiaikataulun miehille mitä pitää tehdä kuvien kera ;D Niillä on kuitenkin eniten aikaa kun ei tarvi meikata ym.
  14. Vähemmälläkin hörhelöllä pärjää. Meillä oli vain tylliä suikale pöydän etureunassa ja se oli ripustettu kolmella vaaleanpunaisella rusetilla. Lisäksi pöydässä oli koristelemani shampanjalasit ja kimppumaljakossa.
  15. Kyllähän ensi vuoden mallit on jo valmistajien nettisivuilla ja liikkeiden sivuilla on aina valmistajat, joiden pukuja he tilaavat, et sieltä vaan katsomaan onko mitään parempaa odotettavissa.
  16. Tuosta jalan kaaresta päätellen Katie on polvet koukussa.
  17. riippuu tietenkin minkälaisen puvun haluaa, A-linjaisia löytyy kyllä alennuksella, mutta nuo prinsessamallit on sen verran harvassa, et niitä ei tahdo ylipäätään löytyä liikkeistä, saati sitten alennuksella. Itse en olisi selvinnyt alle tonnilla. Tuohon 450 e sisältyy kuitenkin pesulakulutkin ja olisin tarvinnut yhden kokonaisen kaapin hääpuvulle, jota en olisi voinut pitää enää missään.
  18. Joo vuokrasin ja sisko aikoo vuokrata myös. Katseltiin vaasassa yhtä sincerityn pukua ja se maksoi tonnin, myyjä sitten sanoi et jos haluatte tämän puolet halvemmalla niin menkää haavemaahan ;D Aika hyvää palvelua. Tosin haavemaassa vaihtuu omistaja et en tiedä onko uusi omistaja samanlainen, mut hyvinhän ne on menestyny tuolla konseptilla jo pitkään. Vaikka puvut meneekin helposti pilalle vuokralla niin asiakkaita on pilvin pimein ja se tuo ehkä kustannukset takaisin. Ei ole tullut vastaan sellaista pukua mikä ei menis 180 cm morsiammelle, mut ehkä vuokrapuvut on sit lyhennetty jollekkin muulle sopivaksi, mut jos sen saa ekana käyttöön niin sit ei ole ongelmaa.
  19. Tuo vuokraamisen suosion vähyys johtuu varmaan siitä et monissa liikkeissä vuokrapukujen valikoima on surkea ja ne on likaisia. Turusta ei ainakaan hyviä vuokrapukuja löydy. Seinäjoen haavemaa on vuokraajan paratiisi, puvun saa uutena ja se tilataan oman koon mukaan. Lisäksi jo vuokralla olleet puvut oli ihan yhtä hyvässä kunnossa kuin uudet. Runsashelmaisten ja koristeltujen pukujen vuokra on yleensä 450 e, me tingittiin korjaukset samaan hintaan.
  20. Me käytiin ammattikuvaajalla, mielestäni turhaan. Samat kuvat olisi voinut miedän isä ottaa kotona niin kuin kihlajaisissakin. Ja laadullisesti parhaat kuvat häistä oli kyllä otettu isän tavallisella kameralla, digikamerat on niin hienoja et pitää olla tosi vakaa käsi hämärässä kirkossa et kuvista tulis tarkkoja. Tietty ymmärrän nuo todella hyvät ammattikuvaajat (esim. Nina Dodd), mutta tuon tyyppisiä kuvia osaa Suomessa ottaa vain harvat ja valitut. Usein miten ne on näitä perinteisiä poseerauskuvia.
  21. Nixallahan on äitiyshääpukuja, mut mun mielestä noi laskokset tekee niistä mummomaisia telttoja Meille tuli toi onni niin nopeasti et laskettu aika onkin jo 3 kk ennen kaasoilua. Se on tosin aika hankalaa kun ei tiedä yhtään minkä kokoinen sitä on synnytyksen jälkeen. Rinnat nyt ainakin on maitoa pullollaan. Tietty vois taktikoida ja ostaa jonku mekon missä on korsetti yläosa, jossa olis löysäämisvaraa. Nyt niitä pukuja olis niin paljon kaupoissa, mut omista häistä jäi sellanen kokemus et keväällä niitä on paljon vähemmän vaikka luulis just toisinpäin.
  22. tanssija

    Kuvia kiitoskorteista

    Oletteko kirjoittaneet Kiittäen-sanan alle aina omat nimenne käsin? Olen katsellut saamiani kiitoskortteja ja niissä on vähän erilaisia käytäntöjä. Aika harvassa valokuvaamon kiitoskortissa on nimet. Olen tehnyt kortit siten, että oikealla on kuva ja vasemmalla Kiittäen-tarra, tuleekahan siitä suttuisen näköinen jos siihen vetää nimmarit? Tai toisaalta onko se jotenkin persoonaton jos siinä ei ole meidän nimiä?
  23. tanssija

    Kreikan Parga

    Hei! Huoneistohotelleissa, jossa on keittosyvennys niin on myös ilmeisesti kattiloita ja astioita, vai? Olemme menossa Tropicaliin, onko siitä lyhin Lichnos rannalle tietä vai polkua pitkin ja missä se oliivilehto on? Löysin jonkun kartan, jonka perusteella polut rannalle menevät tavallaan tropicalin alapuolelta eli kannattaisi mennä tietä pitkin. Mieheni on innokas lenkkeilijä, missähän siellä kannattaisi juosta ettei kovin pahasti eksy?
  24. tanssija

    Kreikan Parga

    Hei! Muistaako kukaan montako automaattia Pargassa on? Jostain luin, että kolme, mutta visan haulla tulee vain yksi. Paljonkohan pitäis varata käteistä mukaan, kun ei oikein uskalla automaatin varaan laskea, jos se yksikin on suljettu tai epäkunnossa?
  25. Ei mulla huntutylli ollut ainakaan liian jäykkää, melkein päinvastoin. Huntuun ei saatu tarpeeksi muhkeutta vaikka kuinka rypytettiin. Mutta mun huntu oli kyllä lyhyt. Rypytin 30 cm 7 cm:iin. Mun mielestä organza on kyllä tosi jäykkää, senhän takia sitä on just hartiahuiveissa kun se pysyy muodossaan. Laita googlen kuvahakuun organza veil, kyllä ne kaikki on aika läpinäkymättömiä.
×
×
  • Create New...