Morsio_06

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Morsio_06

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Käytettiin täällä paljon kehuja saanutta Eerikin kukkaa, enkä voi suositella. Tilauksesta tiedustellessani myyjä ei ollut ollenkaan kiinnostunut asiasta, vaan hoki "joo, joo". Käsitin hänen tällöin ymmärtäväni mitä haen. Mitään ehdotuksia ei tullut oma-aloitteisesti suuntaan tai toiseen. Hiuskukkia hakiessani edellisenä iltana totesin kukkien olevan selkeästi erivärisiä, kuin mitä olin tilannut. Mainitsin asiasta ja kauppias oli hyvin haluton tekemään asialle mitään. Hän jopa nauroi päin naamaa kuullessaan, että haluan oikean väriset kukat ja selitti, että missäköhän ajassa ajattelin hänen ne tekevän. Käsittääkseni tällaista kutsutaan huonoksi asiakaspalveluksi. Suostui kuitenkin lopulta kyhäämään jotain kasaan, mutta lopputulos ei edelleenkään vastannut sitä, mitä oltiin tilattu. Tässä vaiheessa koin turhaksi jatkaa taistelua, sillä muitakin asioita oli vielä hoidettava kuntoon. Hääpäivänä haettu morsiuskimppu oli paljon pienempi kuin mitä olin odottanut ja hyvin "pikkusievä", toisin kuin mitä olin heiltä pyytänyt. No tästä opin sen, että aina jos menen tekemään kukkatilausta pyrin aistimaan heti, onko palveluasennetta vai ei. Lisäksi pyrin löytämään hiukan aikaansa seuraavia liikkeitä, joissa voi odottaa kimpppujen olevan jotain muuta kuin sitä sievää ja perinteistä mummokimppua. Makuja on tietysti monia, tässä minun kokemukseni ja näkemykseni kyseisestä liikkeestä. Lisäksi vielä häiritsi se, että miesten vieheet alkoivat repsottaa/nuupahtaa jo päivällä. Illasta puhumattakaan.
 2. Mulle ei suostuttu tekemään koemeikkiä. Suunnittelu tapahtuu hääpäivänä. Kuulema monet ammattimeikkaajat eivät pidä koemeikkiä tarpeellisena.
 3. Mun mieheni on käynyt. Mun piti lähteä mukaan, mutta en kuulema missannut mitään. Cityssä on vaarallista liikkua illemmalla ja hotelleissakin oli tiedotettu heti alkujaan ulkonaliikkumiskiellosta. En tiedä, oliko poikkeustilanne vai ihan normikäytäntö. Käsittääkseni Panama ei ole mikään maailman turvallisin valtio, varsinkin kun on Kolumbia rajanaapurina. Etenkin kuulema kehotetaan välttämään näitä maiden rajaseutuja. Mieheni ei pitänyt maasta, mutta asusti vain Cityssä, ja kävi muistaakseni yhdellä retkellä jossain padolla tai vastaavalla, joten kokonaiskuva jäi ehkä yksipuoliseksi.
 4. Tarkoitin juuri sitä, että Maurtiuksen neljä tähteä on verrattavissa Karibian viisi+. Eli Mauritiuksen neljänkin tähden hotellien taso on paljon parempi kuin neljän tähden hotellien taso muualla ja samantasoinen/parempikin kuin esim. Karibialla viiden tähden hotelleissa. Tämä on siis oma näkemys asiasta. Tottakai Karibialla siis on sitten vielä erikseen ne luksushotellit, jotka ovat Mauritiuksen hotelleihin verrattavia mutta tason näkisin Karibialla heikompana noin yleisesti.
 5. Joo kyllä se on tullut todistettua, että noi neljän tähden paikat on yleensä ihan perushotelleja. Muttei kuitenkaan välttämättä Mauritiuksella. Sanoisin että Mauritiuksen neljä on sellanen muiden paikkojen esim. Karibian viisi. Siis vähintään. Tosin täytyy tunnustaa, että luokitukset eivät aina kerro kuitenkaan kaikkea. Täytyy olla vähän tsägää tai intuitiota hotellin valinnassa niin löytää kyllä sen parhaimman. Ja tietty kaiken kruunaa se oma asenne. Ettei kannata lomaansa pilata jos ei sattunutkaan unelmien hotelliin. Erikseen voidaan aina laskea nämä maailman huiput kuten esim. Ritz Pariisi, joka vetelee omissa sfääreissään.
 6. Jos teillä on mahdollisuus mennä noihin kaikkein exclusiivisimpiin kuten The Oberoi, Taj Exotica ja Royal Palm kyllä ehdottomasti kallistuisin niiden puolelle.
 7. Joudun. En vaan millään ehtis kaikkea järkkäämään yksin. Mies ei ole vielä oikeen lämmennyt häiden järjestämiselle. Eikä aikaakaan oo enää montaa kuukautta..
 8. No eikä mennä. Tää on ihan vakiintunut käytäntö ja muutenkin asiallinen tapa. Turha siinä on sen enempää kierrellä ja kaarrella. Häihin mennessä kaikki kuitenkin hankkivat jonkun lahjan. Mun puolesta jos joku tästä vetää herneet nenään niin on ehkä parempi että pysyy kotona...
 9. Ei oltu häämatkalla siellä. Nuo Katin kuvat edellisellä sivulla ovat Trou Auxista. Se oli tosi hyvä hotelli, joskin pyytäisin sieltä bungalowia nimenomaan rannasta. Rannalla on kyllä niitä kaupustelijoita, mutta eivät ole niin sitkeitä kuin muualla. Toisin sanoen, lähes kaikki uskovat kun kieltäytyy. Mutta jos vähääkään esittää kiinnostusta niin sitten on jo toinen asia. Vaikka ranta on yleinen löytyy sieltä kyllä aina rauhallinen paikka, eikä sinne eksy muita kuin hotellin asukkaita loikoilemaan. Mauritiuksella on kyllä sellaisiakin hotelleja, joissa on yksityinen ranta, eikä lähes ollenkaan kaupustelijoita. Yksi näistä on Maritim, jota Helin matkoillakin myydään. Ja aivan huippu hotelli sekin (suosikkimme ). Täytyy kyllä sanoa, että valinta olisi vaikea kun kävin katsomassa noita vaihtoehtojasi. Sala samui vaikutti erityisen hyvältä.
 10. No ei oo kokemuksia just tuosta resortista, mutta one and only- ketju tarjoaa takuuvarmaa luksusta! Varmasti myös tuo Kanuhuran kohde. Viisi tähteään ovat varmasti ansainneet. Ihan maailmanlaajuisestikin ketjun hotellit tiedetään todella loistaviksi. Ja näkeehän sen tosiaan jo tuolta nettisivuilta... 8-)