Jump to content
Naimisiin.info

Morsio_06

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Morsio_06 kaikki viestit

  1. Käytettiin täällä paljon kehuja saanutta Eerikin kukkaa, enkä voi suositella. Tilauksesta tiedustellessani myyjä ei ollut ollenkaan kiinnostunut asiasta, vaan hoki "joo, joo". Käsitin hänen tällöin ymmärtäväni mitä haen. Mitään ehdotuksia ei tullut oma-aloitteisesti suuntaan tai toiseen. Hiuskukkia hakiessani edellisenä iltana totesin kukkien olevan selkeästi erivärisiä, kuin mitä olin tilannut. Mainitsin asiasta ja kauppias oli hyvin haluton tekemään asialle mitään. Hän jopa nauroi päin naamaa kuullessaan, että haluan oikean väriset kukat ja selitti, että missäköhän ajassa ajattelin hänen ne tekevän. Käsittääkseni tällaista kutsutaan huonoksi asiakaspalveluksi. Suostui kuitenkin lopulta kyhäämään jotain kasaan, mutta lopputulos ei edelleenkään vastannut sitä, mitä oltiin tilattu. Tässä vaiheessa koin turhaksi jatkaa taistelua, sillä muitakin asioita oli vielä hoidettava kuntoon. Hääpäivänä haettu morsiuskimppu oli paljon pienempi kuin mitä olin odottanut ja hyvin "pikkusievä", toisin kuin mitä olin heiltä pyytänyt. No tästä opin sen, että aina jos menen tekemään kukkatilausta pyrin aistimaan heti, onko palveluasennetta vai ei. Lisäksi pyrin löytämään hiukan aikaansa seuraavia liikkeitä, joissa voi odottaa kimpppujen olevan jotain muuta kuin sitä sievää ja perinteistä mummokimppua. Makuja on tietysti monia, tässä minun kokemukseni ja näkemykseni kyseisestä liikkeestä. Lisäksi vielä häiritsi se, että miesten vieheet alkoivat repsottaa/nuupahtaa jo päivällä. Illasta puhumattakaan.
  2. Mulle ei suostuttu tekemään koemeikkiä. Suunnittelu tapahtuu hääpäivänä. Kuulema monet ammattimeikkaajat eivät pidä koemeikkiä tarpeellisena.
  3. Morsio_06

    Panama

    Mun mieheni on käynyt. Mun piti lähteä mukaan, mutta en kuulema missannut mitään. Cityssä on vaarallista liikkua illemmalla ja hotelleissakin oli tiedotettu heti alkujaan ulkonaliikkumiskiellosta. En tiedä, oliko poikkeustilanne vai ihan normikäytäntö. Käsittääkseni Panama ei ole mikään maailman turvallisin valtio, varsinkin kun on Kolumbia rajanaapurina. Etenkin kuulema kehotetaan välttämään näitä maiden rajaseutuja. Mieheni ei pitänyt maasta, mutta asusti vain Cityssä, ja kävi muistaakseni yhdellä retkellä jossain padolla tai vastaavalla, joten kokonaiskuva jäi ehkä yksipuoliseksi.
  4. Joudun. En vaan millään ehtis kaikkea järkkäämään yksin. Mies ei ole vielä oikeen lämmennyt häiden järjestämiselle. Eikä aikaakaan oo enää montaa kuukautta..
  5. No eikä mennä. Tää on ihan vakiintunut käytäntö ja muutenkin asiallinen tapa. Turha siinä on sen enempää kierrellä ja kaarrella. Häihin mennessä kaikki kuitenkin hankkivat jonkun lahjan. Mun puolesta jos joku tästä vetää herneet nenään niin on ehkä parempi että pysyy kotona...
  6. No ei oo kokemuksia just tuosta resortista, mutta one and only- ketju tarjoaa takuuvarmaa luksusta! Varmasti myös tuo Kanuhuran kohde. Viisi tähteään ovat varmasti ansainneet. Ihan maailmanlaajuisestikin ketjun hotellit tiedetään todella loistaviksi. Ja näkeehän sen tosiaan jo tuolta nettisivuilta... 8-)
×
×
  • Create New...