Tintuska

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Tintuska

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kävin kyselemässä hintoja ja ehdotuksia kallakimpuksi Pionissa, Kaisan kukassa ja Vihreässä Delfiinissä. Kaisan kukassa palvelu oli todella ystävällistä, mutta kimppujen hinnat saattavat kuulemma nousta 50 eurosta yli 200 euroon. Pionista antoivat haarukaksi 50-100 euroa ja Vihreästä Delfiinistä keskimäärin 80 euroa. Kierros ei paljon selventänyt pähkäilyä, joten onko teillä kokemuksia em. tai muista kukkakaupoista Hämeenlinnassa? Tahtoisin viininpunaista kallaa ja lisäksi jotain muuta kukkaa, hieman valuvan kimpun, mutta en mitään liioittelevan suurta jenkkimallista. Kaikki vinkit otan kiitollisina vastaan!
 2. Me tykkäsimme myös Kutilasta, sitä kannattaa käydä kattomassa.
 3. Olen ollut Tervaniemessä yksissä häissä, tosin siitä on jo kymmenen vuotta, eli paikka on varmasti muuttunut paljon. Mielestäni oli romanttinen paikka, mutta silloin siellä oli melko pienet salit. Tarjouksen perusteella vaikutti kyllä melko kalliilta. Niin sitä suunnitelmat muuttuvat ja meillä hääpaikaksi vaihtui Kirstulan kartano. Täydellinen paikka meidän häitä varten! Vihkiminen siis Vanajan kirkossa. Kirkko on hyvin tunnelmallinen verrattuna moneen muuhun, mekään emme edes harkinneet Hämeenlinnan kirkkoa, vaikka ulkoa onkin mahtipontisen hieno.
 4. Mistä ja millä hintaa te hankitte vaneria ja kuinka helppo sitä on sahailla?
 5. Mitä värejä Helsingin Leimasimessa myydään? Löytyykö punaista?
 6. Sellainen paikka on myös olemassa, kun Jaakkolan kartano. Sijaitsee Jalavanniemen leirintäalueen kanssa järven rannalla Iittalassa. Valitettavasti heillä on julkisivuremontti kesällä 2006, eikä silloin häitä järjestetä.
 7. Sellaista asiaa tahtoisin tiedustella teiltä, että mistä olette vuokranneet auton? Millainen se on ja mitä se maksaa? Me tahtoisimme joko arvokkaan vanhan auton, menevän urheiluauton tai tyylikkään limusiinin. Entäpä mitä olette maksaneet tai maksatte hääyöstä ja mitä hintaan kuuluu? Onko kellään kokemuksia lähikuntien pitopalveluista? Me pyysimme jo marraskuussa tarjouksen, mutta kahdesta muistutuksesta huolimatta mitään ei ole kuulunut... > Toinen tarjous, jonka saimme, oli mielettömän kallis.
 8. Liitynpä ketjun jatkoksi. Meidät vihitään Vanajan kirkossa, jatkopaikka on vielä lopullista vahvistusta vailla, muutamaan paikkaan on varaus. Tosi vaikea löytää isoa juhlatilaa, johon voisi viedä omat eväät ja juomat. Missäpäin sijaitsee Vähikkälän seurantalo? Siihen ei vielä olla törmätty. Entä vuokrataanko Jaakkolan kartanoa ulkopuolisille, vai onko se sukutila? Edit. Löysinkin jo Vähikkälän netistä, sekin harmillisen kaukana Hämeenlinnasta. Jaakkola kuulosti tosi kivalta paikalta, mutta valitettavasti heillä on julkisivuremontti ensi kesänä.
 9. Ihmeellistä toimintaa heillä. Pyysin tänään jo kolmannen kerran tarjousta heiltä, ensimmäisen pyysin jo marraskuussa. Sanoivat, että heillä on koneet olleet epäkunnossa ja sen vuoksi ei tarjouksia ole voinut lähettää. Ollaankohan me jotenkin huonoja asiakkaita, kun eivät tahdo meille tarjousta lähettää? Tahtoisin silti mielelläni saada heidän tarjouksen, koska yritystä on pääosin täällä kehuttu.
 10. Niin sehän varmaan riippuu ihan siitä, mistä tykkää. Kukaan vieras sitä tuskin osaa odottaa tai ainakaan vaatia, joten se on joka tapauksessa kiva yllätys kaikille. Meillekin tulee karkkibuffet ja siihen laitamme ihan oman maun mukaisia herkkuja, luultavasti muutamaa eri sorttia. Oliskohan kahvien jälkeen hyvä hetki avata buffet? Jos purkeissa on paperipäällysteisiä namuja, niin silloin ei ainakaan lautasia tarvita. Muutenkaan en välttämättä näkisi niitä tarpeelliseksi. Vieraistakin ehkä olisi noloa hakea lautasellisia
 11. Me vielä odottelemme tarjousta yli 2 kk jälkeen... Soitin heille juuri äsken ja lupasivat laittaa sen heti tulemaan, vaikka ensin kysyivätkin, voiko sen laittaa tämän kuun aikana. Onko kellään kokemusta heidän tekemästään välimerellisestä menusta? Mitä teillä on siihen kuulunut ja mitä maksanut? Innolla odottelemme tarjousta, sillä toinen saamamme oli hirvittävän kallis.
 12. Makuja on monenlaisia. Jos meillä olisi talvihäät, ei paikkaa tarvitsisi edes miettiä. Tykästyimme palokunnantaloon kovasti, mutta kesähäissä piha olisi kiva. Paikka on siis vielä harkinnassa.
 13. Tietääkö joku, mistä löytyisi kakun päälle Nalle Puh ja Nasu? Meiän ois pakko saada!
 14. Äskeiseen vielä lisäyksenä, että tarjouksen perusteella hylkäsimme suoraan seuraavat: Vanajanlinna (liian kallis ja jo täyteen varattu ensi kesälle), Kirstulan kartano (törkeä tilavuokra), Miekan maaseuturavintola (jossa olin riparilla, mukava paikka muuten, melko kallis, tilavuokra 650 euroa ja halvin menu 29 euroa hengeltä), Hahkialan kartano (ei saatu edes varsinaista tarjousta, sillä täysi ja varasijoillekin jo jonoa) ja Aulangon hotelli Rantasipi (melko kallis, menu 32 euroa ja mielettömän kalliit viinit; 32 euroa pullo!). Seuraavaksi ajattelin julkaista kirjan "Opus Hämeen hääpaikkojen valintaan" Vieläkö löytyy muita ideoita hääpaikaksi isoihin (n. 130 aikuista + lapset) häihin?
 15. Me ollaan tehty laajaa kartoitusta Hämeenlinnan ja lähiympäristön hääpaikoista, pyydetty tarjouksia ja katsastettu potentiaalisia paikan päällä. Lepaan kartano on kaikkiaan ihana paikka, ainoana miinuksena pitkulaiset sisätilat. Sen sijaan hinnoista ei voi sanoa mitään varmaa. Aluksi meille sanottiin puhelimessa, että pelkät tilat voi vuokrata hintaan 300 euroa, jos ruuat tulee heiltä vuokra on 100 euroa. Kun menimme katsomaan paikkaa selvisi, ettei pelkkiä tiloja vuokrata laisinkaan, vaan ruuat on aina otettava heiltä ja korkeintaan leivonnaisia saa (ehkä) viedä itse. Tilavuokraksi kerrottiin 100-1000 euroa tarjoilusta riippuen, tarjoilun hinta olisi 20 eurosta ylöspäin. Pyysimme tarjouksen kirjallisena ja siinä noutopöydän hinta oli 32-35 euroa hengeltä ja tilavuokra min 100 euroa tarjoilusta riippuen. Pyysimme varmistamaan, mitkä päivät heillä on vapaana, mutta emme koskaan saaneet vastausta. Sulhasen vanhemmat olivat puolestaan yhteydessä heihin ja tällä kertaa tilavuokra oli 1000 euroa ja noutopöytä saman hintainen. Emme taida järjestää häitämme Lepaalla, sillä emme tahdo ottaa riskiä laskun suhteen. Onko muilla vastaavia kokemuksia? Petäys on ihanalla paikalla ja ruuatkin vaikutti hyviltä, mutta meitä häiritsi kovasti se, että siellä avattaisiin ovet hotellivieraille klo 21. Tahdomme häistämme mieluiten yksityistilaisuuden. Edellisten lisäksi olemme käyneet katsomassa seuraavia: Wisahovi (mukava paikka, mutta täyteen varattu jo ensi kesäksi) Harvialan kartano (todella ystävällinen palvelu ja herkulliset menut) Aulangon Lomakylä, entinen Aulangon Heikkilä (järvimaisemissa, tila sisältä ei niin ihmeellinen, plussaa majoitusmahdollisuus vieraille, lähes varattu jo ensi kesälle) Parolan Ravintola Pehtoori (ok, mutta melko kallis) Hauhon Hovinkartano (ränsistyneet tilat, ei meidän makuumme) Rengon Sotkalinna (takuuvarmalla kesäilmalla mukava, jos on viileää, voi tulla vilu, sillä osa seinistä auki lavatyyliin) Turengin Kuumolan seurantalo (isot tilat, mutta liian jumppasalimaiset meille, lisäksi rautatien meteli kuului sisälle) Retulan saaren Ylikartano (ei varsinaisesti sovellu suurille juhlille) Janakkalan Tarinmaan vpk (mukava paikka, ei mitenkään "hieno") Hämeenlinnan vpk (arvokkaat ja juhlavat sisätilat, mutta ei pihaa, eli pieni miinus kesähäille, talvihäissä en edes miettisi!) Niin ja linnan tilat tiedetään myös ja ulkoapäin käytiin vakoilemassa Kielorantaa. Tosi hankala valita, mitä preferoi: paikka johon saa viedä omat eväät ja juomat (jollaisia siistejä ja mukavia on vähän) ja piiitkää häämatkaa vai ihania kartanohäitä kalliine (!!) juomineen... Onko kesähäissä pakko olla ulkotilat?