Tintuska

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tintuska kaikki viestit

  1. Kävin kyselemässä hintoja ja ehdotuksia kallakimpuksi Pionissa, Kaisan kukassa ja Vihreässä Delfiinissä. Kaisan kukassa palvelu oli todella ystävällistä, mutta kimppujen hinnat saattavat kuulemma nousta 50 eurosta yli 200 euroon. Pionista antoivat haarukaksi 50-100 euroa ja Vihreästä Delfiinistä keskimäärin 80 euroa. Kierros ei paljon selventänyt pähkäilyä, joten onko teillä kokemuksia em. tai muista kukkakaupoista Hämeenlinnassa? Tahtoisin viininpunaista kallaa ja lisäksi jotain muuta kukkaa, hieman valuvan kimpun, mutta en mitään liioittelevan suurta jenkkimallista. Kaikki vinkit otan kiitollisina vastaan!
  2. Mistä ja millä hintaa te hankitte vaneria ja kuinka helppo sitä on sahailla?
  3. Mitä värejä Helsingin Leimasimessa myydään? Löytyykö punaista?
  4. Sellaista asiaa tahtoisin tiedustella teiltä, että mistä olette vuokranneet auton? Millainen se on ja mitä se maksaa? Me tahtoisimme joko arvokkaan vanhan auton, menevän urheiluauton tai tyylikkään limusiinin. Entäpä mitä olette maksaneet tai maksatte hääyöstä ja mitä hintaan kuuluu? Onko kellään kokemuksia lähikuntien pitopalveluista? Me pyysimme jo marraskuussa tarjouksen, mutta kahdesta muistutuksesta huolimatta mitään ei ole kuulunut... > Toinen tarjous, jonka saimme, oli mielettömän kallis.
  5. Liitynpä ketjun jatkoksi. Meidät vihitään Vanajan kirkossa, jatkopaikka on vielä lopullista vahvistusta vailla, muutamaan paikkaan on varaus. Tosi vaikea löytää isoa juhlatilaa, johon voisi viedä omat eväät ja juomat. Missäpäin sijaitsee Vähikkälän seurantalo? Siihen ei vielä olla törmätty. Entä vuokrataanko Jaakkolan kartanoa ulkopuolisille, vai onko se sukutila? Edit. Löysinkin jo Vähikkälän netistä, sekin harmillisen kaukana Hämeenlinnasta. Jaakkola kuulosti tosi kivalta paikalta, mutta valitettavasti heillä on julkisivuremontti ensi kesänä.
  6. Ihmeellistä toimintaa heillä. Pyysin tänään jo kolmannen kerran tarjousta heiltä, ensimmäisen pyysin jo marraskuussa. Sanoivat, että heillä on koneet olleet epäkunnossa ja sen vuoksi ei tarjouksia ole voinut lähettää. Ollaankohan me jotenkin huonoja asiakkaita, kun eivät tahdo meille tarjousta lähettää? Tahtoisin silti mielelläni saada heidän tarjouksen, koska yritystä on pääosin täällä kehuttu.
  7. Niin sehän varmaan riippuu ihan siitä, mistä tykkää. Kukaan vieras sitä tuskin osaa odottaa tai ainakaan vaatia, joten se on joka tapauksessa kiva yllätys kaikille. Meillekin tulee karkkibuffet ja siihen laitamme ihan oman maun mukaisia herkkuja, luultavasti muutamaa eri sorttia. Oliskohan kahvien jälkeen hyvä hetki avata buffet? Jos purkeissa on paperipäällysteisiä namuja, niin silloin ei ainakaan lautasia tarvita. Muutenkaan en välttämättä näkisi niitä tarpeelliseksi. Vieraistakin ehkä olisi noloa hakea lautasellisia
  8. Me vielä odottelemme tarjousta yli 2 kk jälkeen... Soitin heille juuri äsken ja lupasivat laittaa sen heti tulemaan, vaikka ensin kysyivätkin, voiko sen laittaa tämän kuun aikana. Onko kellään kokemusta heidän tekemästään välimerellisestä menusta? Mitä teillä on siihen kuulunut ja mitä maksanut? Innolla odottelemme tarjousta, sillä toinen saamamme oli hirvittävän kallis.
  9. Tietääkö joku, mistä löytyisi kakun päälle Nalle Puh ja Nasu? Meiän ois pakko saada!