pomme

Rouva
  • Viestit

    414
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pomme

  • Taso
    Vakkari
  • Syntymäpäivä August 21

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

962 profiilin katselua
  1. Mutta oletan, että satiinit ja tyllit on polyesteria? Toki täytyy muistaa, että niitäkin on montaa laatutasoa.
  2. Ihan mielenkiinnosta kysyn, mitä matskuja Kiinasta tilatuissa puvuissa yleensä on käytetty? Onko niissä varaa valita? Kaasona ollessani näin, että Helsingin liikkeissä myytiin kovaankin hintaan ja kehusanoin aivan järkyttävistä materiaaleista tehtyjä pukuja (ja ompelujälki huonolaatuista). Siinä mielessä vähintään saman puvun halvemmalla tai jopa parempilaatuisen halvemmalla voi saada suoraan Kiinasta. Varsinaiseen aiheeseen: ymmärrän perusteet tilaamiselle Kiinasta. Minusta itsestänikin on turhaa pistää suurta määrää rahaa pukuun, jos sillä ei ole suurempaa arvoa kuin tosiaan yhden päivän ajan toimiva unelman visuaalisesti täyttävä puku. Olen sinänsä puolueellinen, koska mielestäni ylipäätään kaikenlaiset "hömpötykset" liittyen häihin ja hääjuhlaan ovat.. hömpötyksiä. Mutta yleisellä tasolla ja juhlatapauksissakin toivoisin itse muotoilijana, että kuluttajat kiinnittäisivät enemmän kriittistä huomiota hankintoihinsa -ja tekisivät hankintansa harkiten- ajatellen niin kuluttajan omaa budjettia kuin ympäristöä ja eettisyyttä. Kaikilla on kuitenkin vastuu valinnoillaan tästä hetkestä ja tulevaisuudesta. Laadukkaasti tehty puku on helppo pistää myös eteenpäin useammankin kerran, koska sen voi olettaa kestävän pidempään.
  3. Tuohon pitsikysymykseen sen verran, että miun mielestä ei kannattaisi mitään satiinivöitä (ainakaan sellaisia, mitä nykyään näkee jokapaikassa) tai helman alta näkyviä tyllejä lisäillä. Itse lisäisin pitsiä, joka on lähempänä mekon sävyä, kapeampana kaistaleena ja niin, ettei pitsi mene niin selkeästi yhdessä kohtaa vaan vähän ulkoreunoilla harvempana ja keskellä tiiviimpänä. Tajuskohan tuosta nyt kukaan.. Sellainenkin kävisi, ettei olkaimia, pitsi tuohon yläreunaan ympäri rintakehän ja niin, että pitsi harvenee alaspäin mentäessä niin, että puolivälissä helmaa sitä olisi enää siellä täällä.
  4. ^ Hmm... Ylempi saattaisi liikkua kauniimmin luonnossa, joten olen sen kannalla.
  5. ^^ Jep, Dita on upea ja koko hääasukokonaisuus on todella kaunis.
  6. Onpa kauniin värinen kangas!
  7. Muistaakseni ovat 16, mutta voisivat olla hiukan pienemmätkin.
  8. Eelun sormus on kyllä todella hyvin kestänyt aikaa! Kaunis on.
  9. Miula on ollut vaikeeta uuden sukunimen kanssa. En siis olisi halunnut ottaa mieheni sukunimeä, vaikka omanikaan ei ole mikään todella harvinainen. Minua asiassa lähinnä ärsytti se, että miksi naisen aina oletetaan ottavan miehensä sukunimi? Siksi yritin taivutella miestäni ottamaan oman sukunimeni, mutta mies olisi tuolloin halunnut vaihtaa myös etunimensä, enkä olisi jaksanut sellaista "vatkuuta". Nyt on vähän paha mieli, ja oon kovasti yrittänyt totutella tähän.. :-/
  10. Christina Aquileralla on vähän liikaa asusteita tai tuollasia lisättyjä juttuja, miun mielestä, mutta selkämys puvusta ja huntu on tosi kauniit.
  11. Lady_Myrian ja Miin laittamissa kuvissa nuo mekot on aivan ihania..
  12. Apua! Haaveilen pionikimpusta, mutta häät ovat 26.8. Siihen aikaan ei kyllä varmaan enää suomalaisia pioneja saa, mutta entäs hollantilaiset? Onko miulla mitään toivoa? Muu kuin pioni ei oikein kelpaisi, se on niin kaunis kukka... :'(
  13. Tuossa on kiva tuo hameosa, mutta yläosa turhan massiivinen. ;D
  14. Mie varasin, mutta en olis kyllä myöskään pitänyt siitä, jos joku muu kuin mie tai sulhoni olisi sen tehnyt.