Modesty

Rouva
  • Viestit

    788
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1244 profiilin katselua

Modesty's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Olen Anskun vakioasiakas, ja voin todella suositella. On tehnyt mulle sekä hääkampauksen, että juhlakampauksia, (lukemattomia värileikkauksia) ja aina lopputulos on ollut todella upea.
  2. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...t=0&start=0 Tuolta löytyy joitakin ideoita/paikkoja.
  3. Tuossa on oma ketju ko. paikasta. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=13029
  4. Tuolta löytyy keskustelua ja hintatiedot paikasta. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...2869&st=240
  5. Kunnas ei ole enää Viinikan seurakunnassa. On vissiin Kunnas muuttunut vähän vuosien aikana, kymmenen vuotta sitten oli aika jäykkis nuorisopastori... Jorma Sataman pitäisi ainakin edelleen olla Viinikan srk:n pappeja. Oikein mukava ja rauhallinen. Oli mulla rippipappina.
  6. ^On varmaan 2009 kesäkin jo aika pitkälle varattu, joten kipin kapin soittelemaan jos siellä haluaa häät viettää...
  7. Tuolla on keskustelua makasiineistä. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...=1056049185/0#0
  8. Modesty

    JUUSTOKAKKU???

    Pakko suositella suuren suosion saanutta mangojuustokakkua... Ohje löytyy osoitteesta www.myllynparas.fi. Kakkupohja: 1 pkt Myllyn Paras Cookies Suklaa- tai Kauramurotaikinaa Täyte: 6 liivatelehteä ½ dl mangotölkin lientä 1 tlk säilykemangoa soseena (n. 250 g / 400 g) 300 g maustamatonta tuorejuustoa ½ dl sokeria 1 tl vaniljasokeria ½ dl sitruunamehua tai sitrus-, manteli- tms. likööriä 4 dl kuohukermaa (2 tlk) Päälle: 3 dl mangososetta (esim. lastenruokasosetta) 4 liivatetta Koristeeksi: 1 tlk säilykemangoa viipaleina kermapursokkeita hopeakuulia Painele sulanut taikina irtoreunaisen torttuvuoan pohjalle. Paista 200 asteiseen uunin alimmalla tasolla 10-15 min, varo paistamasta liikaa. Anna jäähtyä. Liuota liivatteita kylmässä vedessä 10 min. Kuumenna ½ dl mangolientä kiehuvaksi esim. mikrouunissa lasissa. Puristele liivatteet pois liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi liemeen. Lisää seos tuorejuustoon samaten kuin soseutettu mango ja muut maustavat ainekset. Vatkaa kerma vaahdoksi erikseen ja yhdistä siihen varovasti juustomangoseos. Kaada hyytelö torttupohjalle. Hyydytä jääkaapissa. Liuota koristehyytelön liivatteet myös ensin kylmässä vedessä. Puristele liivatteet pois liotusvedestä ja sulata ne mangososeen kanssa (n. ½ dl) kiehuvaksi esim. mikrouunissa lasissa. Lisää loppu sose joukkoon. Levitä seos juustotäytteen päälle ja anna hyytyä vähintään seuraavaan päivään. Koristele ennen tarjoilua. Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy Mä olen korvannut tuon valmiin kakkupohjan Safari Cookies suklaa-pikkuleivillä. Paketillinen niintä murskataan ja sekoitetaan joukkoon n. 50g sulaa rasvaa.
  9. Mulla oli tällainen kaulakoru, oli kyllä kaunis yksinkertaisen puvun kanssa. Korviksina ihan tavalliset, pinet, värittömät kivet.
  10. Kihlaa pidin ihan aina, mutta kun sain vihkin rinnalle, olen hyvin usein kotona ilman sormuksia. Ihmisten ilmoille ne kyllä laitan.
  11. Tämä on mun mielestä hyvää. Häissä ei tarjottu shampanjaa, mutta sulhon kanssa nautiskeltiin sitten hääyönviettopaikalla... Muoks. Siis Nicolas Feuillatte Rosé Muoksmuoks. Tätä e sitten enää ikin. Jäi juomatta.
  12. Meillä oli häät viimekesänä Finlaysonin kirkossa. Kirkon portaille ei saanut heittää riisiä, mutta portaiden jälkeen pihalla riisin heitto oli sallittua. Kuvittelisin että samat säännöt pätevät kaikissa Tampereen kirkoissa. Niin, ja tämä heittoasia varmistettiin muistaakseni Finlaysonin kirkon suntiolta.
  13. Modesty

    12 kuukautta -leikki

    Varmaankin tylsyys riippuu pitkälti porukasta, meillä tuntui vierailla olevan hyvinkin hauskaa. Mattojen pesua inhoan itsekkin, mutta kyseessa on yksi pieno matto jonka pysty hutaisemaan vaikka kylppärissä, ja auton renkaiden vaihtoa en taas osaa pitää isona hommana, vähemmän aikaahan siihen mene kun niiden marjojen poimintaan tai leivontaan. ;D Kukin tyylillään, meidän häihin tämä leikki sopi, mutta ymmärrän kyllä että kaikki eivät siitä piittaa.
  14. Modesty

    12 kuukautta -leikki

    Meillä oli häissä tuo 12-kuukautta leikki, tykkäsin. Toteutus leikille oli tehty niin, että ihmiset vuoronperään hakivat seuraavan tehtävän tekijän. Esim. Ensimmäinen tehtävä sille, jolla on pisimmät hiukset. Tämä hakee seuraavaksi henkilön, jolla punaisimmat huulet, joka hakee seuraavaksi komeimman kravatin jne. Tehtävinä oli marjojen tuomista, piirakan tuomista, mattojen pesu, renkaiden vaihto, elokuviin vienti, pitsalle vienti yms. Häät meillä oli elokuussa, ja tähän mennessä toteutuneita ovat syyskuu, marraskuu, tammikuu, helmikuu, maaliskuu ja huhtkuukin on jo tulossa, kun saadaan päivä sovittua. ;D Eli suurin osa. Toteutumista luultavasti helpottaa se, että aika hyvin kaverit haki toisiaan tehtävien suorittajiksi, eikä yhtään tehtävää tullut sukulaisille/kaukana asuville tms. Myös tehtävät on olleet helposti toteutettavissa. ;D
  15. Ei voi. Varaus riippuu siitä koska häät on. Kirkon saa varata vuotta aiemmin, sen kuun ensimmäisenä päivänä kuin häät ovat. Eli meillä oli häät 12.8.2006 joten kirkko varattiin 1.8.2005, joka oli ensimmäinen mahdollinen varauspäivä.