Sign in to follow this  
Followers 0
Guest bestman12

Kokemus yrityksestä polttari.fi

4 posts in this topic

Jaan tännekin kokemukseni polttari.fi yrityksestä (Elämys Ässä), joka voi olla hyvä tietää polttariohjelmaa mietittäessä. Tilasimme polttari.fi kautta ihmissoihdun hyvissä ajoin ennen polttariajankohtaa. Varmistussähköpostin sain asiallisesti yhteydenoton jälkeen. Vähän ennen polttaripäivää aloin olla epäilevällä kannalla saapuuko järjestäjä paikalle, koska lähettämiini sähköposteihin ei oltu enää lopussa vastattu. Olin kuitenkin keskustellut järjestäjän kanssa puhelimessa vain pari viikkoa ennen polttareita ja silloin kaikki vaikutti olevan kunnossa.

Kun polttaripäivä koitti ja polttari.fi kanssa sovittu tapaamisaika tuli, ei ketään näkynyt sovitulla paikalla. Soitin toiselle yhteyshenkilöistä, joka ei tuntunut tietävän asiasta mitään. Samaan aikaan minulle soittikin toinen polttari.fi yhteyshenkilö, joka ilmoitti, että he eivät pääse paikalle. Heidän työntekijänsä oli kuulemma "sairaana". Tämä ilmoitus tuli siis silloin, kun ihmissoihdun piti olla jo hyvässä vauhdissa. Jos joku todella oli sairas, olisi se varmaan ollut tiedossa jo edellisenä iltana, jolloin varahenkilö olisi varmasti ollut saatavilla paikalle.

Jos siis haluat järjestää epävarmaa polttariohjelmaa, kannattaa valita polttari.fi! On varmasti varmempiakin toimijoita, kuin polttari.fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skeptinen minä iskee, ja kysyy, ettei vaan ollut provo? Itsellä ei kokemusta ko. yrityksestä, mutta on kuitenkin 'piilouduttu' vieras-nimimerkin taakse. Ei sillä, voi yhtä hyvin olla myös asiaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse lähetin heille sähköpostia tiedustelun merkeissä, enkä koskaan saanut edes siihen vastausta :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0