Jump to content
Naimisiin.info

Estelle-huvila, Vääksy/Asikkala


eppuneva

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Hei, meillä oli syksyllä siellä rapujuhlat ja nyt vietämme häitä samassa paikassa 15.06.2013. Minkä kokoiset häät teille on tulossa? Olisi mukava vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Haluaisitko kirjoitella suoraan sähköpostiini? [email protected]. Juhlapaikkanahan se on tosi kaunis. Tuleeko teille pitopalvelu vai teettekö esim itse ruuat? Meille tulee pitoAlma, kuulemma tosi luotettava ja hyvä ja ovat tehneet monet häät Estelleen. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Hei Turquesa, ja anteeksi kun vastaus kesti - huomasin vasta nyt tämän viestin! (: 

Meillä siis tosiaan elokuussa (reilu kuukausi enää, iik!) häät Estellessä. Estelle-nimimerkillä olikin jo häät siellä, ja me keskustelimme sähköpostissa kokemuksistamme. Ainakin tähän mennessä voin sanoa, että Pito Alma vaikuttaa hyvältä pitopalvelulta! Ainakin tapaamisessa tuli tosi luottavainen olo. Meillä ja Estelle-nimimerkillä molemmilla noin 100hlön häät, joista osa lapsia. Kyllä sinne mahtuu, kun biljardipöydän voi tarvittaessa kattaa (muistaakseni 12hlö?) ja yläkertaan mahtuu tarvittaessa. Paikan pitäjä kyllä sanoi, että 80-90hlö olisi aika maksimi, mikä onkin optimaalisempi ehkä tilalle. Mutta esimerkiksi meille ei ole katastrofi tarvittaessa sijoittaa osaa vieraista ylös parvelle tai biljardihuoneeseen. Estelle, tehän taisitte lisäksi vuokrata jonkin teltan? Estellen pitäjä on TODELLA sydämellinen ja ihana ihminen, hän on ollut tosi avulias ja kaikki asiointi hänen kanssaan helppoa. Lupasi jopa järjestää syöttötuoleja tarvittaessa. (: Meillä tanssit terassilla, jos on nätti ilma ja muuten kerätään osa pöydistä pois, jotta bändi mahtuu soittamaan ja ihmiset tanssimaan. Tulen sitten häiden jälkeen kertomaan, kuinka kaikki sujui. Nyt ainakin olen tosi luottavainen ja innolla odotan elokuista viikonloppua Estellessä! (:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos vastauksesta! Kyllä, itsellekin on jäänyt todella positiivinen kuva pitäjästä, sillä vaikka häihin vielä vuosi aikaa, saa siellä kuulemma käydä mittailemassa ja katselemassa aiemminkin! Hyviä ideoita myös tullut, miten muissa häissä on esimerkiksi pöydät aseteltu yms.. Mäkin haluisin samaan tilaan kaikki ruokailijat, mutta voi olla, et käytetään kans terassia ja biljardihuonetta! Kerro ihmeessä lisää häiden jälkeen! Ikimuistoista hääpäivää teille! Itse ei saatu PitoAlmaa, kun oli jo varattuna kesälle 2015 asti, mutta tulee sitten toinen firma. Onneksi joku saatiin ko päivälle :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Noniin, häät tanssittu! (:

Kaikki sujui tosi hyvin; paikka oli ihana, mahduimme hyvin alakerran juhlasaliin koko porukka (noin 90hlöä).

Järjestimme pöydät niin, että teimme pieniä pöytiä (6-12hlöä / pöytä) ja käytimme myös sen valkokankaan edessä olevan tilan pöydille. Siihen mahtui tosi hyvin kaksi noin kymmenen hengen pöytää. Bändi soitti meillä ulkona, mikä ei ehkä ollut kuitenkaan paras keksintö naapureiden takia... Kävimme aamulla hyvittelemässä sitten kuoharipullojen kera. Mutta bändi mahtuu hyvin esim. siihen valkokankaan eteen, jos roudaa sitten kakun jälkeen pöydät pois! (:

 

Kaikki vieraat ihastelivat juhlapaikkaa ja lapset kävivät tietty kahlaamassa pitkin iltaa vedessä. (: Biljardihuoneesta tuli miesporukan hittituote, ja ilmeisesti pelit olivatkin jatkuneet aamuun saakka... Mielestäni Estellen paras puoli on, että siellä on mahdollista olla koko viikonloppu. Me vuokrasimme sen pe-su. Saimme rauhassa järjestellä ja koristella yms koko perjantain ja illalla kävimme saunomassa ja uimassa. Hääjuhla oli lauantaina ja sunnuntaina vielä aamulla brunssi yöksi jääneille. Sunnuntaina sitten pieniporukka jäi laittamaan paikat kuntoon ja siivoamaan. Moni sanoo, että häät ovat niin nopeasti ohi ja päivä menee niin nopeasti. Minulla oli tunne, että meidän häät kestivät koko viikonlopun. :D Vaikka tietysti kaikkea järjesteltävää yms oli tosi paljon. Paikan pitäjä oli taas todella avulias ja ystävällinen, ehkä lämminhenkinen vastaanotto myös lisää paikan viihtyvyyttä. (:

 

Lämpimästi voin suositella Estelleä juhlapaikaksi, 10+!! (:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Varasimme Estellen vuodelle 2015 kesäkuussa vietettäviin häihimme :) Vieraita aiotaan kutsua 80-90 ja mietin, että mitenköhän siellä kannattaa pöydät järjestää? Osan vieraista sijoitamme todennäköisesti yläkertaankin, jotta tanssilattialle jää tilaa. Omistaja puhui, että usein pöydät on järjestetty pitkittäin ja sitten hääparin pöytä on ollut ikkunanpuoleisessa päädyssä. Biljardihuonetta en haluaisi käyttää ruokailuun, kun mietin, että sinne saisi vaikka lahjapöydän ja photo boothin järjestettyä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mekin varasimme Estellen juuri toukokuulle 2015. plöps taisi juuri vielä meidän päivämme kesäkuulta ;) Minäkin kuulisin mielelläni vinkkejä paikan suhteen. Yöpyikö teillä paljon porukkaa siellä? Viestisä Estellen omistaja laittoi että paikassa voi yöpyä 40henkeä joista 16 Estellessä. ollaan menossa vasta parik kk päästä paikkaa katsomaan mutta onko teillä kokemusta noista yöpaikoista? Mietittiin että olisiko kohtuutonta pyytää yöpyjiltä jotain nimellistä maksua yöpaikoista kuitenkin kuvista pääterlleen ihan tasoikkailta vaikuttavat?

Link to comment
Share on other sites

Mekin varasimme Estellen juuri toukokuulle 2015. plöps taisi juuri vielä meidän päivämme kesäkuulta ;) Minäkin kuulisin mielelläni vinkkejä paikan suhteen. Yöpyikö teillä paljon porukkaa siellä? Viestisä Estellen omistaja laittoi että paikassa voi yöpyä 40henkeä joista 16 Estellessä. ollaan menossa vasta parik kk päästä paikkaa katsomaan mutta onko teillä kokemusta noista yöpaikoista? Mietittiin että olisiko kohtuutonta pyytää yöpyjiltä jotain nimellistä maksua yöpaikoista kuitenkin kuvista pääterlleen ihan tasoikkailta vaikuttavat?

 

Heh :) Estellessä olevat huoneet (8kpl) olivat ainakin todella näyttäviä. Jokaisessa on oma vessa/kylpyhuone ja ovet saadaan lukkoon. Itse ainakin ihastuin huoneiden sisustuksiin! Myös pihasaunaan pystyy majoittamaan muutaman hengen. Loput majoituksista onkin sitten niissä kolmen hengen pikkumökeissä, noin sadan metrin päässä Estellestä. Niissä ei tainnut olla kuin sängyt, keittolevy ja jääkaappi, erillisessä grillikatoksessa on kuulemma vessa ja suihkutila.

 

Me mietimme myös, kehtaisiko yöpaikoista ottaa pieni maksu. Tosin itse Estellessä yöpyvät meidän molempien perheet ja läheisimmät sukulaiset, joten niistä emme aio maksua pyytää, mutta pikkumökeissä yöpyviltä ehkä. Toisaalta olisi kiva tarjota kaikille yöpaikkaa tarvitseville vieraille ilmainen yöpyminen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä myös häät Estellessä tulevana kesänä. Kutsuvieraslista on nyt valmis ja kokonaishenkilömäärä on 103. Ajattelimme sijoittaa osan vieraista ylös. Onko joku muu tehnyt näin ja onko ollut toimiva ratkaisu? Biljardihuoneeseen meille on tulossa baari eli emme sitä haluaisi käyttää ruokailuun. Täytyisi mennä löhiaikoina uudelleen katsomaan paikkoja, että voisi ruveta miettimään koristeita yms. Me olemme muuten ajatelleet kanssa huoneisiin majoittuvilta, ottaa pienen maksun. Kuitenkin lakanoista peritään maksu ja toki järjestämme aamiaisen sinne.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Estelle it is! Käytiin pari päivää sitten katsomassa Estelleä ja eihän sitä sen jälkeen oikein muut tilat enää kiinnostakaan :girl_dance: Omistaja oli juuri niin lämminhenkinen ja ammattimainen (palvelualtis!) kuin täällä naikkareissakin on annettu ymmärtää. Tehtiin alustava varaus tämän vuoden lokakuulle, mutta ollaan valmiita ottamaan siis myös peruutuspaikka elokuulta tai syyskuulta jos sellainen viikon sisään tulee (kuulemma mahdollista että näin kävisi..). Me olemme kutsumassa noin 75-80 vierasta, joista melkein parikymmentä on lapsia..(!!) Estellessä viehätti eniten se, että se on valmiiksi niin hyvässä kunnossa ja puhtaat pinnat, ettei tarvitse alkaa sen suuremmin askartelemaan ja koristelemaan luodakseen tunnelmaa. Lisäksi tuolloin lokakuun lopulla ei varmasti sää ole kovinkaan ihana, joten sisällä on tarpeeksi tilaa ja eri sopukoita, joihin mahtuu hengailemaan ja juttelemaan. Lisäksi meille tulee kavereita jonkin verran pitempienkin matkojen takaa, joten on mukava tarjota majotusta myös heille. Me ei ajateltu ottaa mitään maksua huoneista..pienessä harkinnassa olisi ehkä säästöpossu aamiaisbunssipyödässä, johon voisi halutessaan majotuksesta/brunssista jotain jättää, mutta eipä olla vielä oikein sitäkään päätetty. Omille kavereilleni se olisi varmasti enemmän kuin ok, mutta sulhoni kavereista en oikein tiedä..Lokakuussahan nuo pikkumökit ei edes ole käytettävissä vaan ainoastaan sisällä olevat majotustilat. Ajatteliin myös itse jäädä yöksi siihen järvinäköalalla varustettuun huoneeseen - mites muut?

Link to comment
Share on other sites

Meidän häät on Estellessä tulevana syksynä. Paikka on kyllä aivan unelma ja ei tosiaan muut paikat enään kiinnostaneet kun sen näki :girl_in_love: Ihanaa on juuri se että paikka on jo itsessäänkin niin kaunis, ei tarvitse ihan hirveästi laittaa koristeita. Juu mekin aiotaan jäädä yöpymään Estelleen ,siihen "sviittiin" :) tosi kätevää ettei tarvitse lähteä muualle ja osa vieraistakin voi jäädä yöksi Estelleen ja pikkumökkeihin. Me ei myöskään ajateltu ottaa vierailta mitään maksua huoneista/pikkumökeistä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...