Sign in to follow this  
Followers 0
Samsara

Janne Heinonen (kuvaaja)

3 posts in this topic

Erittäin hyviä kokemuksia varsinkin muotokuvauksesta. Kuvat erittäin laadukkaita, niitä oli mukavasti ja ne oli omana erittäin nopeasti verrattuna muihin kuvaajiin.

Omat kuvat kävimme ottamassa verkatehtaan ympäristössä.

 

Mitä olen seurannut niin myös hääkuvat ovat hauskoja ja idearikkaita.

Edited by belzar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin tänä vuonna vieraana häissä, joissa Janne oli kuvaajana. Kuvasi kirkossa ja hääjuhlassa todella huomaamattomasti, eikä häirinnyt itse tapahtumia lainkaan, kuvaajaa tuskin huomasi. Häiden jälkeen päästiin katsomaan kaikkia tuoreen avioparin saamia kuvia, ja olihan niitä kyllä lukumäärällisesti paljon. Kuvat taisivat olla valmiitakin ihan päivän, parin päästä kuvauksesta, ja ymmärtääkseni hääpari itse oli kaikin puolin tyytyväinen lopputulokseen.

 

Minua itseäni pisti silmään tämän tuttavapariskunnan saamissa kuvissa se, että monet harmaasävyiset kuvat näyttivät jotenkin kömpelöiltä ja keskeneräisiltä. Useat kuvat näyttivät siltä, että ne olisivat kaivanneet enemmän jälkikäsittelyä, jotta ne olisivat näyttäneet luonnollisilta myös harmaasävyissä. Samaa huomaan myös joissain portfolion kuvissa, mutta toisaalta jotkut uudemmat harmaasävykuvat ovat siellä kyllä jo paljon paremman näköisiä.

Edited by hetkinen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0