Jump to content
Naimisiin.info

kättely/onnittelu pienissä häissä...


nallepuhi

Recommended Posts

Mielipidettänne kaipaan...

Häät ovat pienet, noin 30 vierasta. (siviili-)vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla (jos vaan suinkin mahdollista...).

Olisko ihan pöllö ajatus, että hääpari vastaanottaa vieraat heidän tullessaan juhlapaikalle, eli kättelee heidät siinä ja toivottaa tervetulleeksi, eikä lymyile jossakin piilossa ja marssi esiin vasta vihkimisen aluksi?

Eli hengailtaisiin koko hääväki siinä aluksi, juotaisiin vaikka joku alkudrinkki viimeisiäkin mattimyöhäsiä odotellessamme, esiteltäis vieraita toisilleen jne.  ja todettuamme kaikkien olevan paikalla, siirryttäis vaan "asemiin" ja aloitettaisiin virallinen osuus. sen jälkeen vois sitten (bestmanin tuntien: raikuvien aplodien jälkeen  ;) ) joko halia vieraat (todennäköisesti tämä on jo tullessa tehtykin), tai antaa samantien skumpat kouraan ja skoolata koko porukan kanssa kollektiivionnentoivotukset  :D

Meille tulee muutenkin häät, joista ei kyllä juhlavuutta tule puuttumaan, mutta karsitaan kaikki ylimääräiset hörsellykset ja perinteet jotka ei tunnu omilta, ja keskitytään olennaiseen. Eli siihen että saamme toisemme, ja meidän rakkaat on paikalla jakamassa meidän ilon!

Mulle ei ole mitenkään tärkeää ettei mua näe puvussani kukaan ennen h-hetkeä tms.

tulipas kaauuhea sepustus, mutta mielipiteitä siis, kiitos!  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 5 months later...

meillä hääpäivä on perjantai, ja käymme vihkiytymässä maistraatissa jo puolen päivän aikoihin, plus sitten hääkuvissa yms sen jälkeen.. juhlapaikalle menemme sitten odottelemaan ja vieraille on kutsussa mainittu juhlien alkavan klo 18.00 joten otamme vieraat vastaan juhlapaikalla ja siinä otamme onnittelut vastaan kaikilta ja kun viimeiset vieraat on tullut niin menemme omille paikoilemme istumaan ja rupeamme nauttimaan pöydän antimista..

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee kans pienet häät (hieman yli 30 vierasta), vihkiminen tapahtuu kuitenkin ihan "normaalinkokoisessa" kirkossa. Mietin sitä, että haluaisimme sään salliessa ottaa yhteispotretin koko hääväen kanssa kirkon ulkopuolella - eikö se ole vähän hassua, jos me riisinheittelyn jälkeen jäädään siihen pihalle palloilemaan, ja mennään asemiin valokuvaa varten, mutta hoidetaan virallinen kättelyosuus vasta ravintolassa? Miten muut, onko kukaan hoitanut sen onnitteluhässäkän heti siinä kirkon pihalla?

Link to comment
Share on other sites

Meillä aikanaan kolmenkymmenen hengen häissä minä pidin tervetuliaispuheen juhlapaikalla, sitten otettiin ryhmäpotretti ja sitten tulivat vieraat jonossa onnittelemaan. Mikseikös sitten ryhmäpotretin voisi ottaa kirkollakin, tietty edellyttäen, että seuraava pari ja heidän vieraansa eivät ole jo tunkemassa kirkkoon ja kuvauspaikka ole sitten siinä ihan vieressä tms ettei sitten tunge vieraita ihmisiä kuvaan tai tule muuten ahdasta tai hässäkkää. Niin mä nyt siis oletan, että kuvaa otetaan kirkon portailla tms, mutta voihan sen ottaa vaikka kirkon takana jossain kauniiden puiden alla, missä ei muita ole häiritsemässä. Sitten vaan siinä joku ilmoittaa, että nyt otetaan ryhmäkuva tässä ja juhlapaikalla sitten onnittelut ja sensemmoiset.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...