Jump to content
Naimisiin.info

Skumppa miekalla auki?


Monni

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 1 month later...
Guest Minttuliina

Kellään kokemuksia pieleen menneestä miekalla avaamisesta? Kuulostaa kuitenkin malko lailla riskialttiilta ohjelmanumerolta, koska saattaa myös mennä pieleen.

Jep,kokemusta on!

olin taitaja kisoissa,itse siis kisaamassa jossa yllätys numerona oli sapellilla cava pullon avaaminen!

sinäänsä se ei jännittänyt koska aiemmissa koulutuksissa sitä oltiin harjoiteltu lähinnä hauskanpidon merkeissä,MUTTA tilanne jossa n.300-400 henkelä tuijottaa hiljaa puolen metrin päässä alkaa kyllä kokeneemmallakin tarjolijalla käsi tärisemään...no eipä siinä muuta kun pulloa käärimään auki ja sapelli käteen ja kuinkas ollakaan tekniikka oli oikea (kouluttaja seisois siis vieressä siltä varalta että jotain menee pieleen,pullo ei aukea etc...) niin miullapa pamahti pullon kaula siis koko kaula tuhannen p... päreiksi siihen asiakkaiden ja yleisön eteen!

Myöhemmin kouluttajalta sain palautetta että tekniikka oli aivan oikea ja että hänen urallaan on ensimmäinen kerta kuin noin käy,pullossa siis "valuvirhe" liikaa jännitystä tjms...koska kaula räjähti.

Onneksi kellekkään ei mitään sattunut ja saatiin skumppa tarjoiltua asiakkaille asti,mutta varovaisuutta ja ennenkaikkea harjoitusta!!!ja niinkuin tuolla ylempää joku olikin kommentoinut niin ehdottomasti cavaa tai aitoa skumpaa,eikä mielellään huurrelasia!

Itsekin mietin jokohan sitä uskaltais uudestaan kokeilla miekka tekniikaa omissa häissä?! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Kellään kokemuksia pieleen menneestä miekalla avaamisesta? Kuulostaa kuitenkin malko lailla riskialttiilta ohjelmanumerolta, koska saattaa myös mennä pieleen.

Tiedän tapauksen, jossa pullon kaula meni katki väärästä kohden ja korkki lähtikin väärään suuntaan. Onni onnettomuudessa ja korkki lensi nipin napin vieraista ohi.

Toisella kerralla kävikin pahemmin ja koko pullo sekä avaajan kädet olivat entiset. Ammattilainen tässäkin avaamassa, mutta pullossa oli ilmeisesti jokin vika, sillä se hajosi aivan kokonaan. Pullon paine sai vielä sirpaleetkin lentämään yllättävän kauas.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...