Jump to content
Naimisiin.info

Perinteiset maalaishäät!


Dreamday

Recommended Posts

  • 3 months later...

Meidän häät pidetään sukulaisen tilalla lähellä Helsinkiä. Talo on iso, samoin pihapiiri ja onneksemme enoni on vuosia sitten remontoinut navetan tyttärensä häitä varten. Nyt täytyy vain kuvitella navetta ilman satoja puulaatikoita.. Keväällä tulee olemaan paljon hommaa, jotta saadaan navetta siistiksi. Harmi, etten asu samassa maassa.. täytyy tyytyä delegointiin. :P

Meidän häihin tulee n. 130 vierasta. Ulkomailta tuleville on majapaikat hääpaikan lähistöltä. Aluksi mietitytti ruokailun järjestäminen navetassa, mutta sekin asia ratkesi, kun kuulin että navettaa vastapäätä on valtava kylmiö. Pöydät ja vessat tuottavat hieman päänvaivaa. Kaikki pitää tilata ja kaikki maksaa rahaa. Onneksi suurinosa vieraista on niin rentoja, ettei heitä haittaa istua vaikka riu'ulla.. Navetassa on tarpeeksi tilaa ruokatarjoiluille sekä bändille.

Toivottavasti sää suosii ensi kesänä, jotta saadaan vihkiminen ulkona. :) En jaksa odottaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...

Taitaa häiden määrä minun kohdallani olla ylittänyt 100 jo aikoja sitten ja niitä on nähty jos jonkinlaisia. Omat häät kuvittelin aina hyvin eleganteiksi prinsessahäiksi. Nyt on suunnitteilla kuitenkin rennot maalaishäät ja juhlapaikkaksikin vanha navetan vintti varattuna. Mitä kummaa tässä välissä on oikein ajatuksille tapahtunut. Kihlauksen jälkeenkin suunnitelmat olivat vielä entisten kaltaisia, mutta mutta....

Suunnitelmien muutoksen myötä hävisi koristeluongelmat, kuvauspaikkojen valinnan vaikeus ja monet muut stressiä ja unettomia öitä aiheuttaneet ongelmakohdat.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest Juuri kihlautunut
Me vietetään tuossa Hämeenlinnan lähistöllä, Janakkalassa. :)

Katiz, jos satut surffailemaan täällä sivustolla uudemman kerran, vaikkakin tämä viestiketju onkin jo aika vanha, olisin hyvin kiinnostunut tästä Janakkalan maatilamatkailupaikasta, josta puhuit ja lisätiedon tarpeessa. Suunnitteilla on loppukesän 2013 häät, ja juuri Kanta Häme/Päijät Häme ovat toivealueina. Sulhaseni on vielä Hausjärveltä kotoisin, joten Janakkala olisi ihanteellisella paikalla :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...