Jump to content
Naimisiin.info

Helsinki


Recommended Posts

suositelkaa mulle jotain juhalpaikkaa jota voisin omiin häihini ajatella... Siis sellainen paikka jossa olisi meri/muu kaunis luonto lähellä...terassi ym.. ja jonne mahtuisi noin 100 ihmistä.. Ravintola Kaisaniemi on yks vaihtoehto ja sinisissä mulle ehdotettiin Stansvikin karanon aravintolaa Laajasalossa... siitä en oo ehtiny ottaa selvää mutta katotaan. ehdotuksia... Kirkkona tulee olemaan Vanha kirkko (tai Tuomiokirkko)... eli ei kovin kauas kirkosta

Edit: Muokkasin vähän otsikkoa. T: Marzie

Link to comment
Share on other sites

Ravintola Kaisaniemeä en suosittele. Sen sinänsä hyvä sijainti lähellä rautatieasemaa on mielestäni myös sen puute: junia menee koko ajan ja niistä tulee myös meteliä (varsinkin, jos aikoo olla ulkona terassillakin). Muutenkin koko paikassa on mielestäni nuhjuinen fiilis.

Oma valintamme on Suomenlinna ja sen puolesta tietysti liputan  ;). Onhan siinä omat huonot puolensakin (lauttamatkat, turistit), mutta kirkko on kaunis ja vuokrattavat juhlatilat aivan upeita. Katso täältä:

www.suomenlinna.fi

Mukavaa häiden järjestelyaikaa teille!

Link to comment
Share on other sites

sitten täytyy taas tyhman?!?! kysyä lisää että mistä te ootte saanu titonne noista juhlapaikoista... siis netistä, kuullu kaverilta vai?!? mulla kun tuntuu tosiaan olevan et en osaa ees ettiä teitoa... netistä muutamat paikat löysin mutta en monia...

kyllä tää on nyt takkusta tää alkuun pääry..mur :-/

Link to comment
Share on other sites

Katajanokalla on Tulli- ja Pakkahuone, jossa olen ollut pari kertaa häissä. Jälkimmäisellä kerralla oli kivempaa, koska ilmastointi on ilmeisesti uudistettu. Lisäksi tilaa olis sisustettu kankain ja kynttilöin. Katajanokalla on myös ravintola Russkiij, joka on aika juhlava tila.

Link to comment
Share on other sites

tietoa löytää paitsi helsingin kanslian sivuilta, niin espoon sivuilta (matkailu -juhlatilat, hotellit yms) upeita kartanoita! Samoin vantaan sivuilta, ja kuvia saat googlen kuvahaulla. hienoo kun oot näin ajoissa etsimässä. me alotettiin vasta tammikuussa, ja vaikka kuuluisimmat paikat on jo varattu, niin tosi hyvin on kyllä ollut vaihtoehtoja jäljelläkin! :D

Itse menemme johanneksen kirkossa ja jatkot espoon kaisankodilla.

Lycka till! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest puolisko

Uunisaari on paikkana kiva, mutta me hylättiin se heti huikean kalliin hääkakku-kahvituksen takia. Pelkkien kahvien hinnalla muista ravintoloista sai koko menun  :o

Link to comment
Share on other sites

Guest Jade1975

Antakaapa hyviä ehdotuksia juhlapaikaksi, kun vihkiminen tapahtuu ensi vuoden kesäkuussa Vanhassa kirkossa (eli juhlapaikka pitäisi olla suht lähellä), vieraita tulee noin 100 kappaletta, tilavuokran pitäisi olla kohtuullinen ja juomat ja ruoat tuomme omasta takaa. Ehdotuksia? Paikkoja olen selaillut jo netissä, mutta millaisia kokemuksia on ollut?

Link to comment
Share on other sites

Guest Susie

Yleinen käsitykseni on (jo juhlapaikan varanneena) että Hgin kaupunki on vuokrannut juhlatilat catering -yrittäjille, joten omaa pitopalvelua ei yleensä voi viedä. Poikkeuksena VPK:t ja seurojentalot.

Espoossa taas kaupunki vuokraa tiloja suoraan, joten niihin voi viedä omat juomat ja ruuat. Espoossakin tämä on muuttumassa, esim. Villa Rullud on nykyjään vuokrattu yrittäjälle.

Link to comment
Share on other sites

Furuvikin huvila on Laajasalossa meren rannalla. Sisälle mahtuu istumaan 90 ja astiasto on samalle joukolle, jos voit tuosta sadasta tinkiä. Kaikki kutsututhan ei koskaan tule. Paikka on kaunis vanha puuhuvila. Keittiö on hyvin varusteltu. Piha on myös viehättävä ja paikassa voi yöpyä sekä pihalla on suuri grillikatos vanhassa kivijalassa. Itse juhlin häitäni Furuvikissa. Vuokra on kohtuullinen ja pitopalvelu ja juomat ovat vuokraajan itse valitsemat. Kannattaa tosin varata yli vuosi aikaisemmin, on todella suosittu paikka.   ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Olen menossa ens kesänä naimisiin, heinäkuun 10. ja soitin tuossa viime viikolla paikkaan, jonka oletin olevan aika hyvin vapaana, mutta sieltä kerrottiin, että joka ikinen lauantai toukokuusta lokakuuhun on varattu. APUA! Jos tilanne on tämä, niin mihin me päästään? Rahaa ei liiemmin ole, joten mieluiten haussa olis joku kohtuuhintainen paikka, jossa pystyy itse tekemään mahd. paljon, esim viinat ym. olis omasta takaa. Vihkipaikka on Kannelmäen kirkko. Olisko kellään vinkkejä juhlapaikasta suht lähellä n. 100-150 hengelle? Helsingin kaupungin sivuja on koluttu jo, heikolta näyttää...

Annuska, joka ihmettelee, miten aikaisin porukka oikein varaa ja järjestää häänsä, täähän on ihan järjetöntä...

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan juhlinut Seutulan VPK:lla ja keksinyt jotakin niihin tuoleihin? Me emme ainakaan kovasti ihastuneet niihin "suoraan 70-luvulta" värisävyihin..  :-/

Ruskeaa sekä vihreää tuolien kuoseina ja jalkana sellainen metallinen, pyöreä jalka jolla voi pyöriä..  ;D Ei oikein sytyttänyt..  >:(

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni juhlavieraiden huomioimista on sekin, että valitaan sellainen juhlapaikka, että koko vierasjoukko voi nauttia juhlasta silmin ja korvin.

Espoonkartano on kaunis paikka mutta minua häiritsee että vieraat ripotellaan eri huoneisiin ja kaikki eivät ole ajan tasalla siitä mitä juhlassa on meneillään.

Majvik Kirkkonummella on kaunis paikka myös, ja sinne mahtuu noin 100 (jos muistan oikein) yhteen saliin. Tosin sali on kaarevaksi rakennettu, eli kaikki eivät näe joka nurkkaan, mutta ovat sentään yhdessä tilassa. Majvikin hintataso on kohtuullinen.

HSS:lla (Helsingfors Segelsällskapet) on kaunis ja merellinen ravintola Liuskasaaressa. Loistava sijainti esim Johanneksenkirkkoa ajatellen. Venematka on  kai pari minuuttia ja ravintola toimii yksityistilaisuutena hääjuhlan ajan. Saliin mahtuu kai helposti puolitoista sataa ihmistä ja kaikki näkevät esteettä koko juhlasalin. HSS:lta olen saanut hyvää palvelua hääpaikkaa miettiessämme.

Ravintola Kadetti Munkkiniemessä on meren tuntumassa, vaikka ei ihan rannassa. Kaunis piha, iso juhlasali (noin 100 henkeä) johon kaikki vieraat mahtuvat varmaankin samaan tilaan.

Söderkulla Sipoossa on tosi upealla paikalla ja rakennus on erittäin kaunis, sali tunnelmallinen ja erkkeri kruunaa sen. Noin 100 kai sinnekin mahtui yhteen huoneeseen ja lisäksi salin päissä on kaksi pienempää huonetta, joihin voi sijoittaa lisää ihmisiä ja he näkevät avoimista pariovista jonkun verran myös salin puolelle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Annantalo !

Onko kukaan juhlistanut näissä paikoissa häitään, tai ollut vieraana ? Hurjan vähän kokemuksia näistä olen kuullut ja mielelläni haluaisin kuulla TEIDÄN mielipiteitä  ;D

Sen tiedän, että Merimelojien maja on tällä hetkellä rempassa, mutta jos jollakin on kokemusta ennen remppaa tilojen toimivuudesta, hinnasta, onko talvella kylmä, saako viedä oman pitopalvelun ja juomat  ???

Soutupaviljongista oli mainos Töölöläisen etukannessa, yhteystietoina vain osoite ja puhelinnumero. Häihin kuitenkin vielä sen verran aikaa, etten ihan vielä kehtaa soittaa, kun tuskin edes antavat varata yli vuotta aikaisemmin  :P

Annantalo ... Tuurilla löysin netistä, luin että vuokrataan myös yksityisille, mutta oikein muuta tietoa ei siellä ollut. Anyone ....  ::)

Lisää vinkkejä otetaan mahdollisimman EDULLISESTA, KESKEISESTÄ ja VIIHTYISÄSTÄ juhlapaikasta Helsingissä, minne saa viedä OMAT juomat ja pitopalvelun ... Mahdoton yhtälö ?  :o Niin ... meillä vierasmäärä suhteellisen pieni eli noin 60-70 hlöä  :)

Link to comment
Share on other sites

Mites tämä :

http://kulttuuri.hel.fi/kanneltalo/tilatjavuokrat_fi.html

Tilat ja vuokrat

Konserttisali

250 paikkaa

lava 14 m x 7 m

1. kulttuuri- ja taidetilaisuudet

1-5 tuntia 230-360 €

2. juhla- ja kokouskäyttö

1-5 tuntia 310-450 €

3. muu käyttö

1-5 tuntia 450-570 €

lisätunnit esitysajalta 72 €/tunti

harjoitus- ja rakentamiskäyttö 36-55 € /tunti

flyygeli Steinway & Sons (sisältää virityksen) 120 €/kerta

Hinnat riippuvat teknisen laitteiston ja tarvittavan henkilökunnan määrästä. Hintoihin sisältyy alv 22 %.

Päivävuokrien lisäksi veloitetaan kokopäivävarauksien kohdalla henkilökunnan mahdolliset ylityökustannukset kahdeksan tunnin työpäivän ylittävältä osalta.

En tiedä saako viedä omia juomia, mutta kannattaa kysyä !  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest tiinuli_83

Heipparallaa!! Onko kukaan teistä viettänyt jatkoja Bygdehemmetissä? Varattiin meinaan se ja käytiin kattomassa..On ihan kiva varsinkin kun koristelee kunnolla.Olisin kuvia katsonut mielelläni sieltä jos jollain on!!Häät meillä on siis ensi kesänä 24.7.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...