ryövärintytär

Rouva
 • Content count

  1114
 • Joined

 • Last visited

About ryövärintytär

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pk-seutu

Recent Profile Visitors

940 profile views
 1. Mun kampauksessa oli aikoinaan helmipinnejä. Tein ne itse pujottamalla pienen helmen hengettömään, pysyi hyvin ilman liimaa ja siimaakin.
 2. Ihana yhteenkuuluvaisuuden ja lopullisuuden tunne, varmuus ja vähän jännäkin olo siitä, että ollaan ihan oikeasti luvattu olla yhdessä loppuelämä. Se on hienoa
 3. Oi, mikä idea tuo hippaliinun kuva! Suoranainen aarre Meillä 'persoonallista' tulee olemaan: - ravintolahäät ja mahdollisesti hieman erikoisempi menu - värikäs hääpuku - taustamusiikkina jazzia tmv. (jos onnistuu) - ei leikkejä tai muutakaan tavallista Muutenkin tiedossa on hieman "riisutut" häät tavalliseen verrattuna. Vaikka enpä tiedä onko sekään enää nykyään kovin epätavallista... Meinasi unohtua että ehkä erikoisinta meidän häissä on se, että ne on perjantaina.
 4. Meille tulee töihin ala-aulaan kukka-asetelmat tuolta Viola Gardenista, jota joku jo mainostikin. Muuten en tätä tietäisikään, mutta kimput on niin ihania, että oli pakko kysyä aulahenkilökunnalta, kuka niitä toimittaa. Harmittavasti ko. yrityksen nettisivut eivät tällä hetkellä toimi, mutta soittaahan aina voi.
 5. Olin juuri lauantaina häissä, joissa oli isoja tuikkuja lasikupeissa pöydillä. Paloivat vaikka aurinko paistoi ja loppuillasta valot olivat päällä, ja toivat silti mukavaa tunnelmaa. Mikä siis estäisi kynttilöiden polttamisen kesälläkin?
 6. Minä otan miehen nimen, eli sukunimeksi tulee Niissalo. Nyt voi joku tunnistaa, kun miehen suku käsittää vain alle 20 henkeä. Sen takia otankin mielelläni miehen nimen, kun on harvinainen. Tuo Niissalo on joskus 20-luvulla käännetty Nylundista suomenkieliseksi versioksi sukuriitojen seurauksena. : Ilmeisesti tuonkin kanssa on välillä ongelmia, sekoittuu kai usein Niinisaloon. Mutta ei onneksi ole pahimmasta päästä.
 7. Mä olen miettinyt, että me voitais ottaa hitaaksi häätanssiksi esimerkiksi Norah Jonesin Come away with me. Tykätään paljon kyseisestä artistista, ja biisissä on ihanat sanat. Come away with me in the night Come away with me And I will write you a song Come away with me on a bus Come away where they can't tempt us With their lies I want to walk with you On a cloudy day In fields where the yellow grass grows knee-high So won't you try to come Come away with me and we'll kiss On a mountaintop Come away with me And I'll never stop loving you And I want to wake up with the rain Falling on a tin roof While I'm safe there in your arms So all I ask is for you To come away with me in the night Come away with me
 8. Olen myös kuullut kehuja ko. firmasta.
 9. Kerrotko, Jasu, vähän että mitä tuolla 900 eurolla saa? Mä en kyllä aio noin paljoa maksaa, mutta mulle tuleekin yksinkertaiset systeemit... ;D
 10. Meille myös pienet häät, korkeintaan 50 henkeä. Sukulaisissa on vielä harkinnanvaraa, kun mietin että pyydänkö kaikki äidin sisarukset vai vaan osan heistä. Tosin on vielä aikaa miettiä. Suurin osa vieraista on kuitenkin kavereita. Kuten joku tuossa kirjoittikin, niin meillekin tulee varmaan melko rennot bileet, joissa mm. sauna lämpiää myöhäisimmille kukkujille.
 11. Meille myös kaksiosaiset bileet! Torstaina vihkiminen, sen jälkeen syömään perheiden kanssa, ja illalla hotelliin pusuttelemaan. Perjantaina järkkäillään, ja lauantaina pidetään sitten bileet kavereille ja lähimmille sukulaisille rennossa meiningissä. Kyllä niistä varmaankin tulee melkein kuin "tavalliset" häät, mutta ei mitään tiukkailua ohjelman tai muun sälän suhteen. Päivä välissä on kätevä järkkäilyä ajatellen, kun tehdään melkein kaikki itse.
 12. Kiitos tiedoista, harkitaan...
 13. Tuttan, kerro lisää tuosta Hirvenpään majasta! Löysin kuvia netistä, näytti ihan kivalta. Kuka sitä vuokraa?
 14. Kiitos vinkistä. Itse asiassa olinkin katsonut nuo sivut jo aiemmin, en vaan muistanut. Taitaa jäädä se paikka käyttämättä...
 15. Onko kenelläkään kokemusta Helsingin Malmilla sijaitsevasta Solhem-talosta? Olen sitä usein lenkkeillessäni katsellut ja näyttää nätiltä ulkoapäin, mutta tietääkö joku millaiset sisätilat siellä on? On kyllä ehkä liian iso paikka meille, kun vieraita on tulossa max. 80 ja luultavasti vähemmän.