Jump to content
Naimisiin.info

milkie

Rouva
  • Viestit

    5092
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1251 profiilin katselua

milkie's Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. milkie

    POLTTAREISSA PETTÄMINEN?

    Vahingossa osui tämä varsin mielenkiintoinen kerkustelu silmään. Näin vanhemman täti-ihmisen mielestä aina mielenkiintoinen näkökulma - miehet pettäjinä. Kyllä ne naisetkin pettää aivan yhtä lailla. Eivät ehkä (luulisin) polttareissaan, mutta muutoin elävässä elämässä varmasti pettoprosentit eivät kauhean paljon miehille häviä...
  2. Tiistaina 18.2. klo 18-19 AVOIMET OVET Kalevasalissa Tampereella, melkein keskustassa!! Tule katsomaan tilaa ja varustusta! Tarkemmat tiedot www.kalevasali.fi
  3. Hämeenkyrön talviuimareilla on oikein viihtyisä tupa sekä sauna- ja savusaunatilat, joita saa kohtuuhinnalla vuokrata. Ihan tarkalleen en osaa sanoa miten paljon ihmisiä mahtuu. ks. hameenkyrontalviuimarit.fi
  4. Tarjolla keskikokoinen juhlatila sopuhinnalla Tampereen keskustan tuntumassa, Kalevassa! Entisen Kalevan seurakuntatalon/kirkon sali, aula ja keittiötila on nyt vuokrattavissa juhlatilaksi (tai mihin vain muuhunkin tarkoitukseen). Tilan koko on n. 200 m2 ja siellä on istumapaikkoja (pöydät ja tuolit) ehkä n 80 hlölle. Keittiössä on niukahko perusvarustelu keittoastioita sekä astiasto (syviä+matalia+leipälautasia, juomalaseja, kahvitteluastiat, ruokailuvälineet...) 50-80 hlölle. Omat ruuat, juomat jne. saa tietysti tuoda paikalle. Tarkennan määriä ja muita tietoja heti kun astiaston ym. inventaario ehditään tekemään! Tilaa voi tulla katsomaan paikan päälle ja hinta- ja varaustietoja voipi kysellä yksärillä!!
  5. Meillä on myös Saarikorven sormukset, ja muitakin koruja on hänellä teetetty. Ja tosiaan, palvelu on ensiluokkaista (kuten tuollaisessa firmassa tietysti kuuluukin olla) omia "erikoisvaatimuksiamme" ja toiveitamme myöten. Myös työn jälkeen olemme olleet tyytyväisiä. Tuotteilla on myös elinikäinen huoltotakuu.
  6. hauska muuten huomata, miten kaikkien vastaajien ehdotuksissa hääväen ja tarjoilijoiden määrä korreloi aika yksi-yhteen. Onneksi kuuntelin äitiäni, enkä pitänyt omaa päätäni siinä "yksi tarjoilija hoitaa 80 vierasta"...
  7. Jos haluat säästää tarjoilijoissa, niin kysy ravintola-alojen oppilaitoksista. Meillä oli aikoinaan omissa häissä sieltä 5 vai 6 opiskelijaa, hoitivat homman (valmiiden ruokien esillepano, kattaus, astioiden keruu ja tiskaus, kahvitukset, iltapalat...) ihan hienosti. Maksoimme heille jonkun nimellisen summan ja saivat tietysti syödä ja viedä vielä mukanaankin ruuanjämiä. Muistan vain, kun puhuimme häitä suunnitellessa keittiöväen tarpeesta, ja minä väitin kivenkovaan, että yksi tyyppi keittiöön riittää!! Onneksi taivuin äitini tahtoon (mitä ei yleensä tapahdu...) ja otimme sen 5 tyyppiä. Ilman heitä oltais oltu ns. kusessa ja päivä pilalla. (häissämme oli n. 80 vierasta) Eli tämä todellakin on asia josta ei kannata säästää.
  8. milkie

    Opiksi muille

    Heh, meidän häistä on kaaauan, ja ainoa (?) asia jonka ihmiset (ainakin kaverit) muistaa on että viinaa oli riittävästi!! No joo, kyllä me kaikkeen muuhunkin panostettiin mutta olenpa itsekin istunut niiin monissa "kuivissa" häissä, että olen ihan tyytyväinen jos mun juhlat muistetaan ilolla edes tästä yhdestä seikasta.
  9. milkie

    Helppo menu, ehdotuksia?

    Ehdotan valkosipuli- (tai juusto-kerma-) perunoita ja lihapullia/kasviskroketteja, ne on kaikki helppo tehdä valmiista kamasta ja työntää vain uuniin/nostaa vuuissa pöytiin. Lisukkeeksi pari erilaista salaattia. Myös kiusauksia on helppo tehdä. Keittokin (esim. kermainen savulohikeitto) on tosi juhlava, mutta vaatii huomattavasti enemmän työtä kuin nuo edellämainitut.
  10. Viikon päästä lähtö!! Bangkok(4 päivää)-Ko Tao (7pvä)-Ko Samui (3pvä)-Kuala Lumpur(4 pvä) 8)
  11. Menemme reilu kahdeksi viikoksi Thaimaahan ja Malesiaan (Bangkok, Ko Tao, Ko Samui, Kuala Lumpur). Pääasiallisesti kohteen valintaan vaikutti se, että haluamme käydä sukelluskurssin suomen kielellä lämpimissä vesissä, ja vähän suurkaupunkielämää siihen päälle.
  12. milkie

    Etelä-Pohjanmaa

    Moon meiltä ja muut meirän krannista! käyn täällä joskus kurkkimassa sielunsiskoja, vaikka vantaalla vihittiin...
  13. milkie

    Islanti

    Olin Islannissa pari viikkoa jokunen vuosi sitten. Aivan IHANA maa, joskin perkeleen kallis. .Pelkästään muutaman postikortin lähettämiseen sai kulumaan omaisuuden. Jos olette luontoihmisiä suosittelen vaellusreissua. Maassa on pari suosittua kaiken kansan merkittyä reittiä (tyyliin karhunkierros) joissa on myös mökkimajoitusmahdollisuus. Me olimme Luoteis-Islannissa keskellä ei-mitään. Se rauha ja hiljaisuus ja jylhä luonto oli mykistävää ja mahtavaa. Sään vaihtelevuus on sivuseikka jos älyää varustautua oikein, siis toppatakit ja kunnolliset sadekamppeet aina valmiina. Kuten paikalliset, jotka heti auringon tultua esiin laukkaavat puistoihin piknik-kamojen kanssa, ja sateen sattuessa sit vaan sisätiloihin. Edellä mainitut joka-matkailijan must-kohteet tietysti kannattaa kiertää, suosittelen auton vuokraamista tai valmiita kiertoajeluita. Ja riittävää matkakassaa!
  14. Minäkään en itse kehtaisi mennä (mihinkään juhliin) tyhjn käsin. Jos juhlapari/juhlakalu on erityisesti kieltänyt tuomasta lahjoja, veisin silti ainakin kortin/kukan tms. juhlan luonteesta riippuen. Me ilmoitimme juhlaohjeessa, että "kaapit pursuavat jo tavaraa, mutta jos haluat kuitenkin tuoda jotain, vihjeitä saa anopeilta..." Kaikki toivatkin jotakin (väh. kortin, joka olikin mieluisampi kuin jokin "turha" kippo tms), paitsi eräs miehen kaveri ei tuonut mitään (oli yksin matkassa)... En tiedä oliko tyyppiä nolottanut kun oli huomannut että kaikki muut ovat lahjojen kanssa??
  15. Siis hyvät ihmiset! Nimenomaan jos kutsussa on mainittu kutsuttujen nimet (ei esim. perhe x) niin se tarkoittaa että nimeltämainitsemattomat jätetään kotiin. Olkoot vaikka miten imetettäviä. Ajatelkaapa vaikka linnan juhlia: kutsussa lukee tasan kutsuttujen nimet, eikä sinne VOI raahata koko perhettä vaikka haluaisi... Meidän häissämme kaikki eivät tätä olleet tajunneet, emmekä uskaltaneet ilmoittautuessa sanoa, että ei lapsia. Nolo tilanne tuli sitten siinä, kun paikalle tuli vanhempiensa mukana lapsi, jota ei edes oltu ilmoitettu tulevaksi. Ei ollut sitten sille plaseerausta ja vanhempansakin oli laitettu syömään "nuorten" ruokavuoroon...
×
×
  • Create New...