Sign in to follow this  
Followers 0
iikin

Pieksamäki

16 posts in this topic

:o

etsin n. 150 juhlavieraalle paikkaa, jossa jakaa iloinen juhlamme.  ongelmana on, ettei tarpeeksi suurta tilaa tunnu löytyvän, johon mahtuu ruokailemaan ja osa porukasta pitäisi varmaan saada nukkumaankin johonkin...

ajankohta joskus ensi kesänä-syksynä. jos tiedätte mahdollisia paikkoja, laittakaa viestiä tulemaan.

paniikki-iikin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

joko olet löytänyt kivaa paikkaa?

taitavat olla aika vähissä tuolla seudulla... (mekin etsimme paikkaa seudulta, mutta luovutimme...) häämme pidetään mikkelissä.

mutta tässä nyt muutamia (en tosin tiedä paljonko mahtuu immeisiä näihin paikoihin):

-lomapirtti

-kaupungin leirikeskus(ei seurakunnan) en tosin muista nimeä, on jossain kukkaroniemessä

-porsaskosken mylly, samalla suunnalla pitäisi olla myös toinen paikka, olikohan jokin koskentila tai jotakin

-lamminmäen metsästysmaja

-pieksäntalo (onkohan vielä toiminnassa)

luulenpa että et tule löytämään niin isoa paikkaa minne mahtuu 150 henkeä ja vielä majoitusta joillekin ko. paikkakunnalta. majoitustiloiksi kannattaa kysyä esim. seurakunnan leirikeskuksia jos ei tahdo hotelleja. huom sinne ei suvaita alkoholia nauttineita ja syöminen tulee hoitaa itse.

tsemppiä etsintään!

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ole paikkakuntalainen, mutta sotkenpa lusikan kuitenkin tähän soppaan..

-Savonsolmu ravintola, on tilaa ja eikös siinä ole hotelli samassa?

-Veturitallit, en ole varma nimestä, mutta sellainen vanha veturitalli, jossa pidetään isoja kekkereitä, varmaan joku paikallinen tietää tai osaa kertoa enemmän..

Onnea etsintään  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Etsimme myös Pieksämäeltä hääjuhlapaikkaa, mutta luovutimme, koska sopivaa ei löytynyt. Noiden edellä mainittujen lisäksi on Nuorisoseurantalo, Pieksäntalo ja Jäppilässä joku Heinäselkäköhän se nyt oli. Onnea etsintään... Itse päätimme pitää häämme omalla asuinpaikkakunnalla tuon paikkaongelman takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pieksämäellä toimii Partaharjun toimintakeskus jossa voi järjestää mm. häitä. Hoitavat tarpeen vaatiessa myös ruuan. Kannattaa ainakin kysäistä.

En tiedä saako täällä antaa yhteystietoja, mutta yleisessä tiedossa nämä on. Eli Partaharjun toimintakeskus /Eija Sorjonen osaa auttaa sua asiassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pieksämäellä, Pyhityllä sellainen melko uusi paikka kun Pöyhölän pappila. Meillä on häät siellä joulukuussa. Löytyy myös netistä esim googlen kautta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kävin aamulla sulhon kanssa Pieksämäen Seurojen taloa kurkkaamassa ja sehän näytti hyvältä! Siellä salissa on kyllä vielä se esiintymislava mutta ei minua ainakaan häirinnyt. Meinataan vuokrata se! En muista paljon sinne mahtuu porukkaa mutta meiän n. 60 ihmistä mahtuu kyllä varmasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän häät oli aikoinaan lomapirtillä, kutsuimme 120 henkeä, joista reilu sata pääsi tulemaan

ja täytyy sanoo, että sopivasti porukkaa tuohon paikkaan!

Onneksi oli hyvä sää, että ulkonakin pystyi olemaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tietääkö joku onko Virtasalmella mitään kivaa juhlapaikkaa?

Tietysti Leirisaari ja srk-koti, mutta varmaankaan ei saa viedä alkoholia kumpaankaan. Ja Ojintalosta ei ehkä saa oikein juhlavaa..

Virtasalmen kirkkoon haluaisimme molemmat kun Uusi kirkko on jotenkin niin synkkä vaikka onkin molempien rippikirkko ja Vanhaan kirkkoon en halua periaatteesta..

Onko vain pakko ottaa juhlapaikka kaupungista?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaverini häät olivat nuorisoseurantalolla yläsristillä, väkeä oli 120

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kävimme viime kesänä pariinkin otteeseen katsomassa Pöyhölän Pappilaa. Ei siis ole varsinaisesti pappila, vaan juhlapaikka ja tilausravintola 5 km Pieksämäen keskustasta. Tiloihin kuuluu vanha kivinavetta, joka on muutama vuosi sitten remontoitu hienoksi ja tyylikkääksikin yhtenäiseksi juhlatilaksi. Navetassa oli takka, baaritiski ja hyvin tilaa tansseille tai ohjelmalle. Tämän viereen aiotaan kuulemma todennäköisesti rakentaa uusi wc-rakennus ensi kesäksi. Ruokailua varten pienen pihapiirin toisessa laidassa on kaunis talo, joka on sisustettu kartanotyylisesti ja todella juhlavasti. Tässä rakennuksessa on yksi isompi huone ja muutamia pienempiä, joihin mahtuu kuulemma maks.120 henkilöä. Emäntä oli nuori, mukavan ja pätevän oloinen ja menuvaihtoehtoja useita, joissa kuulemma vielä varaa muokata toiveiden mukaan. www.poyholanpappila.fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaipaisin kokemuksia niiltä, jotka ovat pitäneet häänsä Pieksämäen suunnalla...Paikkavaihtoehtoja siellä vaikuttaisi olevan useita:

- Pöyhölän Pappila

- Wanhat Veturitallit

- Anolan viinitila

- Lomapirtti

- Lomatrio...

Minua kiinnostaisi kuulla kommentteja erityisesti Pöyhölän Pappilan toimivuudesta! Nettisivujen mukaan paikka vaikuttaa kivalta ja olisi lähellä keskustaa (helpottaa vieraiden majoittumista...).

:mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään ollut Pöyhölän Pappilassa häitä? millä olette siirtyneet juhlapaikalle kirkosta? Onko hevosvaljakolla mahdollista,onko matka liian pitkä??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä häät tulossa tämän vuoden heinäkuussa ja saimme juhlapaikaksi Pöyhölän pappilan. Soitin moneenkin paikkaan Pieksämäellä ja lähialueilla, mutta olivat varattuja. Pöyhölässä sattui olemaan ainoana vapaana viikonloppuna se viikonloppu millekkä olimme kirkon varannut. Kävi hyvä tuuri, sillä olin jo meinannut toivoni heittää menemään mukavasta juhlapaikasta :)

Tuosta lomapirtistä sen verran, että kun sinne soittelin niin kertoivat lopettaneensa viikonloppu juhlatilojen vuokraukset. Ovat keskittyeet lomavieras puoleen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

täällä ollaan solmimassa liittoa onneksi vasta 2013 kesällä, mutta onko kellään kokemuksia tuosta partaharjun kampuksesta häidenpitopaikkana? Olis noin 100 vierasta ja mielellään pitopalvelu hoitaisi tarjoilut ja ruoat.. Olen niin totaalisen rakastunut siihen luonnonläheiseen ja katottomaan kappeliin <3 Lisäksi kaipailisin vähän budjetti vinkkejä, eli mihin kaikkeen "pakolliseen" pitää varata noita euroja ja selviääköhän 5000 budjetilla mihinkään?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöyhölän pappilaa ylläpitää mielestäni erittäin pätevä pariskunta, joka osaa ottaa asiakkaan pienimmätkin toiveet huomioon. Sieltä löytyy muun muassa monenlaisia hääkoristeita, joita saa juhliin lainata ja laittaa pöydät näköisikseen. Kuten joku mainitsikin, menuja pystyy muokkaamaan omien toiveiden mukaan. Ruoka ei lopu kesken, se on herkullista ja myöskin herkullisesti tarjolla! Miljöönä paikka on aivan ihana. Suosittelen useiden Pöyhölässä juhlittujen juhlien kokemuksella!

Partaharjustakin pidän erittäin paljon. Juhlatilat eivät ulkonäöllisesti ole kummoiset (esim. ruokasali ja juhlasali), mutta toki koristelemalla saa oman näköisikseen. Sielläkin palvelu pelaa ja onhan paikka aivan huikea ja järvi ihan vieressä. Sitä en muuten tiedä, saako tiloissa tarjoilla alkoholia - kristilliseltä pohjaltahan opisto toimiii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0