Jump to content
Naimisiin.info

Hvittorpin linna (Espoo)


Enna

Recommended Posts

Moi!

Vastailen sitten minäkin vähän. Meillä ei ollu emäntää, mut se oli joku apuemäntä mielestäni, eli tiesi ihan hyvin kaikki.

Laita toki tännekin sitten kaikki tieto, mitä saat. Luulisin, että lakanat ja pöytäliinat katotaan vasta jälkeenpäin, en ite ainakaan aio "varata" niitä etukäteen. Samoin kuvittelisin, että huoneet on auki ja niistä saa käyttää ne, jotka tarttee. Kuohuviinilaseja on alle sata ja viinilaseja yli sata.

Kannattaa lukea näitä aikaisempia viestejä, niissä on paljon tietoa valmiiksi. Mutta jos viitsit, niin minä ainakin kaipailisin mittoja toisen kerroksen salista ;D

Ja vessapaperit tulee ihan talon puolesta, kysyttiin itekin samaa ::)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moi taas, vahdoin siis avattaren...kuten huomaatte  ;)

Kysyn noita samoja asioita mihin on jo tässä rimpsussa vastattu siksi, että ensinnäkään en luota kaikkeen, mitä miun ruudulla lukee ja toisekseen tilanteet muuttuu  ;D

Kysyn salin mittoja

[move] :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X[/move]

Link to comment
Share on other sites

Hei Mamma!

Nyt muuten muistinkin, että ensimmäisellä kerralla vieraillessamme kävimme toimiston kautta, mutta sieltä joku (olisikohan ollut emäntä) ohjeisti meidät menemään suoraan sisään. Toisella kerralla emme käyneet edes toimiston kautta vaan ovet olivat auki, joten kävelimme vain avoimista ovista. Siivooja on varmaankin tuo "apuemäntä", koska hän tosiaan osaa aika hyvin vastailla kysymyksiin, vaikkakin joissakin asioissa kehotti kysymään suoraan emännältä.

Mekin olemme harkinneet tuota kuvat-sillalla-juttua, joten kerro toki miltä saari näyttää nyt ja mitä siellä suunnitellaan!

Muoks:kirj.virheet

Link to comment
Share on other sites

Heips taasen....

väsäilen tässä kansia hää-CD:lle ja polttelen Anna Erikssonia.

Vai pitää meidän mennä toimiston kautta...hmm enpäs tiennytkään. Missäköhän tuo toimisto on?

Meidän pitopalvelun emäntä ei pääse ensviikolla, mutta ajateltiin, että varmaan käy, jos joskus piipahdetaan nopsasti vain keittiössä katsastamassa...tuskin siitä nyt erikseen pitää maksaa...

[move]

:-X[/move]

Link to comment
Share on other sites

Nythän remontin aikana järjestelyt ovat muuttuneet (tuolloin toimisto oli rakennuksessa, joka on jo purettu), joten voi olla, että emännällä on tilat linnassa. Ainakin viimeksi kun kävimme, oli yksi alakerran huoneista otettu jonkinlaiseen hallinnolliseen käyttöön. En siis tiedä, mutta kuikuilemalla varmasti löytyy  :) Niin, ja katseluajat on ainakin meille aina varattu niin, että siivooja on linnassa, joten häneltä voi varmasti kysellä emännän perään.

Hauskaa tutkimusretkeä  :D

Link to comment
Share on other sites

Kiitos  :P

Olen aivan intona, koska miekkonen ei ole koskaan nähnyt linnaa sisältä. Innostui kovasti kun viime kesänä käytiin ulkoapäin kurkkimassa, mutta nyt kun hän näkee sisätilat ja kappelin, niin luulen, että suunnitteluinto iskee häneenkin  ;)...noniin no toivoa ainakin sopii  :D

Toisaalta nautin itse aivan suunnattomasti järjestelyistä ja ideoinnista ja jos soppaa olisi yhtä innolla kaksikin keittämässä, siitä tulisi ehkä aikamoista sotkua.

[move]8)[/move]

Link to comment
Share on other sites

Mamma77: Törmättiinköhän me tänään Hvittorpissa...

Mekin olimme siellä tutustumassa oikein porukalla.

Jos olit henkilö joka oli sulhon kanssa tutustumiskierroksella emännän kanssa, kun meidän porukka tuli toiseen kerrokseen niin sitten tavattiin  ;D

On muuten upea paikka! Näin sen tänään ensimmäistä kertaa sisältä ja tykästyin kovasti.

Niin tykästyi sulhokin sekä "pikku apulaiset"  :D

Link to comment
Share on other sites

Ihan vain varmuuden vuoksi ajattelin huomauttaa, että vaikka sopii emännän kanssa ajan linnaan tutustumiseen ei se välttämättä tarkoita, että juuri emäntä olisi tiloja esittelemässä. Ainakin meillä kävi niin, että emäntä oli joutunut palaveriin tullessamme linnaan. Omin nokkinemme sitten kuljeskelimme linnaa ihastellen ja keittiön ystävällinen henkilökunta kertoi meille tarvittavia tietoja. Vahvistin tietojen paikkaansapitävyyden jälkikäteen emännältä puhelimitse. Liinavaatteet siis lasketaan tilaisuuden jälkeen ja käytettyjen mukaan laskutetaan. Hvittorpiin voi halutessaan jo etukäteen ilmoittaa majoittuvien henkilöiden ja käytettävien majoitushuoneiden lukumäärän kuin myös pöytäliinat ja servetit. Henkilökunta laittaa ne sitten valmiiksi esille.

Puhelimitse saa hyvin tietoa Hvittorpista esim. just nää lasien määrät yms. Eihän kaikkea edes jännityksessä muista kysyä linnassa käydessä ::);)

Link to comment
Share on other sites

Moikka!

Hyvin meni, oli kaunis ilma ja Linna näytti valloittavalta  :-X

Mieskin oli ihan  :o

Mun piti kysyä ne ylä ja alasalin mitat, mut emäntä pyysi soittamaan, kun ei muistanut tarkalleen.

80 kuulemma mahtuu alasalin ruokailutilaan, kun vähän sovitellaan. Siihen käytävälle tulee 1 pitkä pöytä, josta mennään naulakoille.

Me istutaan takan edessä.

Yläsalin takkaa saa käyttää ja terassilta löytyy puita sitävarten.

Kynttilöitä saa polttaa, mutta ei huoneissa.

Jos haluatte lipun salkoon siitä täytyy kertoa, se annetaan, mutta se on itse laitettava ja muistaa ottaa alas.

Skumppia on 80kpl, eli just riittää.

Kappelissa on 54 tuolia.

Huoneiden ovet ovat auki ja aamulla saa yleisavaimen, joka käy kaikkiin oviin.

Mikki, soitin, vahvistun, telkku on ja toimii, samoin kuin flyygeli ja harmooni.

Kappelin alttaria saa liikutella.

Saari on rempattu ja käyttökunnossa elokuun loppuun mennessä.

Lakanat jätetään huoneiden lattialle käytön jälkeen.

Pöytäliinojen käytöstä lähetetään lasku, ei tartte eilmoittaa kuinka monta ottaa etukäteen.

Syöttötuoleista kannattaa tehdä varaus samalla kuin vahvistaa varauksen. 'Niitä on 6kpl.

Tämmöttii, jäiköhän jotain kertomatta...sulho innoistui niin, että alkoi järjestelemään häämatkaa  ;)

[move] :-X[/move]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kiitos kovasti tiedoista  :D Aika tyyriit vuokraservetit, mutta kävin katsomassa Anttilasta heidän myymiään (olisi 1,5€/kpl), ja totesin etteivät ne ole oikein mistään kotoisin (aivan ohuet ja pienet), joten täytynee turvautua noihin.

Vielä jos joku tietäisi tarvitseeko yöpymismaksu maksaa myös vauvoista/pienistä lapsista?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hellurei!

Täällä jälleen yksi joka haaveilee häistä hvittorpissa ;D!Tarkoitus olisi pitää häät alkuvuodesta, nykyään tuo varaussysteemi on ihan outo...tasan puolta vuotta aikaisemmin voi aikaisintaan tehdä varauksen ja ketä ensimmäisenä pääsee linjoista läpi kyseisenä päivänä, saa linnan vuokralle...Joten toivotaan, toivotaan...Olisi kiva kuulla kokemuksia niiltä joilla siellä nyt esim. tänä kesänä on ollut häät!Tuntuu nuo käytännöt niin kovasti vaihtelevan, niin olisi mukava kuulla miten tällä hetkellä juhlinta siellä onnistuu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Jukka Huttunen

Hvittorpista saa parhaan ja oikean tiedon Espoon seurakuntayhtymän leirikeskusvaraamosta p. 805 02331. Muu tieto tuppaa olemaan usein sellaista huhua ja käsitystä. Siis soittelemaan vain varaamoon tai sähköpostilla [email protected] .

Hvittorp on edelleen erityisesti Espoon seurakuntien järjestämää toimintaa varten ja häät ja muut yksityistilaisuudet järjestyy sen mukaan kuin tuo varsinainen toiminta antaa myöden. Siksi myös rajauksia varausajoissa.

Edelleen on voimassa sääntö, ettei Hvittorpissa alkoholi ei kuulu onnittelumaljaa lukuunottamatta kuvaan. Hvittorp on vanha huvila, jossa tanssihäiden järjestäminen on vaikeaa, joten sellaisetkin kannattaa järjestää muualla.

Mutta Hvittorp on hieno ja kaunis paikka. Onnittelut niille, jotka voivat juhlansa siellä viettää.

Terveisin

Jukka Huttunen ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät Hvittorpissa kesäkuussa ja ihanat häät olivatkin. :-X Suuren osansa onnistuneeseen hääjuhlaan toi linnan upea miljöö. Myös linnan henkilökunta oli oikein ystävällistä ja yhteistyö heidän kanssaan toimi hienosti.

Uusi varaussysteemi saattaa olla hyväkin, sillä itselläni löytyy ikäviä kokemuksia juhlapaikan alustavan varauksen peruuntumisesta 6 kk ennen häitä :-/

Meillä oli pienet häät n. 50 hlöä ja juurikaan suuremmalle porukalle en lähtisi Hvittorpia suosittelemaan.  Tuolla henkilömäärällä saimme juuri toivomamme ihanan tunnelmallisen ja intiimin hääjuhlan perheidemme ja läheistemme seurassa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli heinäkuussa Hvittorpissa häät. Juhlat menivät todella loistavasti. Vieraita oli n.80 henkeä. Söimme alasalissa buffet pöydästä ja kaikki mahtui sinne hyvin. Paikka kyllä kruunasi juhlan täydellisesti kun pystyimme pitämään osan ohjelmasta myös ulkona kauniissa miljöössä  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...