Guest vierailija

Kotka

160 posts in this topic

Olen etsinyt ja etsinyt, mutta Kotkanseudun juhlapaikat on hakusessa vielä. Tavoitteena olisi löytää tila, jossa vieraat mahtuisivat yhteen huoneeseen lisäksi saisi löytyä jotain ulkoterassia tai muuta ulkoilumahdollisuutta. Mielellään tämä paikka ei olisi ravintola, koska tarkoituksena olisi viedä omat juomat. Aivan ihanaa olisi, jos paikka olisi vielä rannalla (joki, meri, järvi, puro..). Rakastan vettä. Löytyyköhän tälläistä paikkaa ja noin 100 hengelle. Täytyy varmaan luopua jostakin unelmasta. Kaikki asiasta jotain tietävät, jelppikää........ ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löytyyhän täältä joku muukin, jolla sama ongelma.

Meriniemi täyttäisi muut vaatimukset, mutta on ravintola. Kysäisin sitä itse, mutta meidän budjettiin liian kallis.

Koskenäyräs Kymijoen varrella, en kyllä tiedä kuinka paljon ihmisiä mahtuu, mutta 100 luultavasti vielä menee.

Maijanranta, ihana "hirsitalo" meren rannalla Santalahdessa. Jos häät kesällä 100 henkeä mahtuu, kun voi hyödyntää pihaa.

Saaripirtti on suosittu, ei kyllä tietääkseni vettä lähettyvillä(en ole itse paikan päällä käynyt).

Katsotaan josko joku muu keksisi listaan lisää paikkoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia kovasti vaivannäöstä. Meillä taitaa olla yhteinen ongelma. Viitsisitkö laittaa vielä sen Meriniemen hinnan. Sitä ollaan mekin harkittu, mutta taitaa olla ihan liian kallis. Koskenäyrään tietoja löysin netistä, mutta taitaa olla liian pieni. Täytyy tarkistaa nuo Maijanranta ja Saaripirtti. Onko sulla mitään tietoa seuraavista Villa Kärkisaari, Villa Kaunismäki, Leporanta, maanpuolustuskerho Kyminlinnassa? Hintoja tai paikkamääriä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mussalon Saaripirtti on aivan ihana hääpaikaksi. Sitä varataan häitä varten perjantai-illasta sunnuntaihin puoleen päivään, eli koristelut yms. pääsee tekemään jo hyvissä ajoin. Siellä ei ole myöskään mitään henkilökuntaa varsinaisesti paikalla, joten sinne voi viedä omat juomat jne. Leporantaan ja sinne Kyminlinnaan ei voi tietääkseni omia juomia viedä.

Saaripirttiin mahtuu varmaankin 150 ihmistä. Vuokra on siinä 300 euron hujakoilla. Pirtin edustalla on iso piha, johon mahtuu hyvin vieraiden autot. Muutenkin tunnelma on ihanan "maalainen", jos sellaisesta tyylistä tykkäät.

Suosittelen siis erittäin lämpimästi, omat häät siellä toukokuussa 2003.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Villa Kärkisaari on tosi kaunis paikka ja sisälle mahtuu 120 henkilöä.Miinuspuolena on korkea hinta tilavuokra 390 plus ruoat, eli valmiit morsiusmenut alk. 31.50- 35 eur. Itse olen varanut juhlapaikaksi Kärkisaaren, koska saman katon alta saa pito-ja majoituspalvelut. Omistaja sanoi että menusta voi tehdä ihan oman version, jos haluaa. Itse ratkaiseimme alkoholipuolen sillä, että vieraille tarjoillaan tervetuliaismalja boolin muodossa, jolloin hinta on halvempi kuin kuohuviinilasien muodossa. Jos vieraamme haluaa jotain Alkoholipitoista, löytyy baaritiski, josta he voivat ostaa juomansa. Näin ollen selviämme 100 hengen häistä kärkisaaressa n.3000 eurolla sis ruoat yms. Kampaajani kertoi viettäneensä tyttärensä häitä Kärkisaaressa ja ratkaisseen Alkoholijuomientarjoilun tarjoilemalla saaren tontin ulkopuolella ( sillan toisella puolella) olevalla parkkipaikalle omaa boolia. Bestman oli tehnyt boolin ja sitä sai käydä nautiskelemassa parkkipaikalla hänen autosta ;D omistaja ei sanonut asiaan mitään, koska he eivät nautiskelleet omia juomia hänen tontillaan.

Maijanranta vuokrataa tietääkseni vain pääasiassa Kymenlaakson sairaanhoitopiirintyöntekijöille. Voi olla että olen väärässä! Koskenäyrään nettilinkki: http://www.monicatours.fi/cottages/fin/koskenayras.htm

  leporannan nettilinkki http://www.leporanta.net/lr_etu.html

  Kärkisaari:http://www.kotka.fi/matkailu/kokous_karkisaari.htm

  Ravintola Keisarinsatama:http://www.keisarinsatama.com/

  Kaunissaarenmaja: http://www.kaunissaarenmaja.fi/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei ihanaa, että täältä löytyy apua!

Vielä kyselisin tosta Mussalon Saaripirtistä. Tällä hetkellä se kuulostaa parhaimmalta, tosin mitään näitä paikkoja en ole vielä nähnyt. Onko Saaripirtissä pöydät, tuolit ym. valmiina? Onko yksi iso tila? Mitä kautta vuokrataan? Ilmeisesti pitää itse siivota? Onko hyvä keittiö pitopalvelua varten? Miten se on auki, siis pääseekö katsomaan milloin haluaa, vai pitääkö pyytää joku tyyppi mukaan?

Sitten Kärkisaaresta? Joutuuko siellä vieraat eri huoneisiin? Tosta kuvasta vähän siltä näyttää.

Kiitoksia miljoonasti, jos jaksatte vielä vastailla! ;D ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kärkisaaressa vieraat joutuvat kyllä eri huoneisiin, mikäli juhlijoita on n. 100 henkilöä. Huoneita yhdistää isot avonaiset ovet. Kannattaa soittaa paikan omistajalle ja mennä katsomaan. Kesällä voi tietenkin olla ulkona sään salliessa. Häiden ohjelmaa voi muokata sen mukaan kun on tiloja.Eihän kaikki tarvise tapahtua sisällä. Kärkisaaren tanssilava sijaitsee ulkona laiturin alkupäässä. Mene ihmeessä katsomaan ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meriniemestä:

Kysyin tilan vuokrausta kauden ulkopuolella(syyskuu) ja vastauksena tuli että hinta on 10800 vanhaa rahaa. Tuo summa sentään sisältää siivouksen ja astiat tarvittaessa, mutta ei sitten muuta. Halvemmaksi tulisi (vierasmäärästä riippuen) kauden aikana, jolloin laskuttaisivat n. 100 mk:ta / pää. Mutta klo 21:n jälkeen tilaisuus olisi sitten avoin kaikille halukkaille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kävimme aiemmin katsastamassa miltei kaikki nämä mainitut paikat. Tällä hetkellä kiinnostavimmilta tuntuvat Kärkisaari, Keisarinsatama ja Maijanranta. Kärkisaari oli kyllä aivan ihana ja romanttinen, mutta kallis on. Tuleeko Kärkisaareen vielä ruokien päälli tilavuokra? Sisältyykö majoitus jo tähän hintaan vai maksaako sekin erikseen?

Entä onko kokemuksia Maijanrannasta? Kuinka monta henkeä mahtuu siälle? Paljonko on vuokra? Vuokrataanko koko viikonlopuksi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kärkisaari on melko ihastuttava paikka, tosin omistaja on hieman hankala (ollaan järjestetty siellä parit juhlat) ja muiden häissä on kuulemma ruoat loppuneet kesken (siis joitakin ruokia). Mutta mikäli on taipuvainen kompromisseihin, haluaa maksaa juomista ravintolahinnat ja ei pahastu, vaikka osa vieraista joutuisi istumaan eri huoneissa, niin sitten paikka on varmasti oikein hyvä.

Omat boolit voi laittaa auton paksiin sillan toiselle puolelle, mutta se on melko kaukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voin suositella Koskenäyrästä, aivan ihana paikka! Olen ollut itse juhlimassa siellä sukulaiseni kolmekymppisiä. Ja vieraat pääsisi nukkumaankin mahdollisesti samaan paikkaan. Tosin en ole ihan varma miten paljon se paikka vetää ihmisiä sisälleen, taitaa jäädä alle sadan. Ja leporanta ei ole kuulemma enää yleisessä käytössä vaan on jonkun sortin hoitokoti vanhuksille... Soittelin sinne viime syksynä kun itse varailin hääpaikkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan ajatellut lähtevänsä tuurilla esim. Varissaaree? En ole aikoihin Varissaaressa käynnyt, mutta tämä ajatus kävi mielessä viime viikonloppuna ja jotain tälläistä olisimme harkinneet jos häämme olisivat Kotkassa.  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me juhlimme Karhulan ravintola Raakussa, aivan ihana paikka. Romanttinen ja idyllinen...ja halpakin. Suosittelen lämpimästi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suosittelen Kairoa. Lämminhenkinen tunnelma ja aitoa meininkiä. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä häät tuolla Keisarinsatamassa ja tähän asti kaikki sujunut ihan ok. Paikka on ihanasti meren rannalla ja ruokakaan ei maksa per nenä ihan kamalasti, kunhan ei ota yhtäkään niistä valmiista häämenuista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aah... ihanaa täällä on muutkin saman ongelman edessä! Meillä oli tarkoitus juhlia Tiutisen työväentalolla, mutta harkitaan vielä.

Kertokaa, rakkaat ystävät, mitä kaikkea Saaripirttiin kuuluu ja miten sinne löytää? Onko keittiötä? Astioita? Pöytiä, tuoleja? Minkälainen paikka muuten (millainen rakennus, pihapiiri)? Tuhat kiitosta jos joku viitsii vastata!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippis Core!

Saaripirtin löytää Mussalosta. Käy katsomassa mun päiväkirjasta meidän hääsivulinkki, siellä on kartalla Saaripirtti.

Saaripirtillä on keittiö, iso huone (johon meille tulee seisova pöytä, yksissä häissä se oli lasten leikkihuone), eteinen ja iiiso sali. Saliin mahtuu hyvin 120 henkeä (jää tilaa tanssille), kohtuullisesti 150 henkeä ja änkemällä 180 henkeä (oli hieman ahdasta). Piha ei ole mikään sairaan kaunis, siihen tulee autot vähän rumasti, mutta siinä on kiva pihamaja jossa ollaan häissä istuskeltu.

Itse talo on mun mielestä hieno. Pauluskan hääpäiväkertomuksessa http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1052672526 on pari mun ottamaa kuvaa, joista saatat nähdä sisäseinien ja verhojen tyylin: valkoiset verhot ja vanhat hirsiseinät. Itse tykkään Saaripirtistä enemmän kuin Tiuskan työväentalosta juuri seinien yms takia, koska Tiuskalla ne on mielestäni pilattu 80-luvun paneleilla yms kun taas Saaripirtillä säilytetty alkuperäisinä.

Pöytiä & tuoleja on varmaan ainakin tuolle 150 hengelle, astioista ei aavistusta (pitopalvelumme tuo ne).

Me mennään Saaripirtillä naimisiin 6.9., sen jälkeen voin laittaa kuvia ja kertomusta häistämme siellä. Aijoo, ja Saaripirtin hinta tänä kesänä on 360 euroa perjantaista sunnuntaihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minkälaisia työväentaloja tms. Kotkassa on? Tiutinen, Karhulassa Sampo... onko muita?? Joku joskus mainitsi että Sutelassa olisi jotain, tietääkö kukaan missä, millaisia ja kuka vuokraa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

tää pistää lusikkansa soppaan. vaikkei vielä oo edes kosintaa tapahtunut, niin hääkirkko on selvillä (haapasaaren kirkko kotkassa). nyt vaan pitäisi tosiaan löytää jostain tämän ketjun aloittajan kriteereiden kanssa oikeastaan identtinen juhlapaikka.

meriniemi on kaunis ja meren rannalla, mutta eniten siinä harmittaa se, että 21 jälkeen ovet aukeaa koko kansalle. onkohan tilanne sama esim. sunnuntaisin? ja omat boolit olisi kiva kyllä sotkea. höh.

saaripirtti todellakin on aikas mukava juhlapaikka, vasta pari kuukautta sitten olin siellä häissä ja hyvin mahtui tanssimaan. miinuksia mielestäni ovat pihapiirin karuus ja "vedettömyys" (lue: ei merta), kun kuitenkin vesikyydillä ollaan juhlakansaa kuskaamassa. tiedä nyt sitten jos haapasaaren tanssilavalle mahduttaisiin (don't think so) tai koululle (not gonna happen) sadan vieraan kera... hmph.

jostain täytyy selkeästi tinkiä. onneksi on aikaa pohtia, että mistä... (:

/semlan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen ollut häissä, joissa vihkiminen Haapasaaren kirkossa ja juhlat Tynnyrkarissa(saari jossakin Haapasaaren läheisyydessä).Olivat vielä juhannushäät. En muista paljonko porukkaa tuonne paikkaan mahtuu, mutta kannattaa kysyä.

Sutelasta löytyy seurantalo Tapiola, sijaitsee siinä Prisman tienoilla tien toisella puolella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ah niin, tynnyrkaria olin ihan alkuun ajatellutkin, mutta vaikutti aika pieneltä paikalta kuvassa. oliko ko. häissä tanssia? jos oli, niin mahtuiko tanssimaan? syömään? :)

/semlan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tietääkö kukaan miltä instanssilta tuota Seurantalo Tapiolaa voisi tiedustella? En ole onnistunut löytämään mitään vinkkiä mistään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

me suunnittelimme häitä myös kotkaan ja kävimme katsomassa koskenäyrästä ,saaripirttiä ja muistaakseni tuota tapiolaa. ehdoton suosikkimme oli koskenäyräs, todella kaunis paikka  :-X huonoina puolina tila eli yli sadan hengen porukalle hieman ahdas. tosin meille on suunnitteilla talvihäät eli kesällä tilanne on varmasti aivan toinen, esim. tanssitilaa saa lisää ulkorakennuksesta. astiat ja muut löytyy paikan päältä ja sinne saa viedä omat juomat! paikan voi vuokrata koko viikonlopuksi (hinta muistaakseni 690 euroo, johon sisältyy n. 20 hengen majoittuminen). saaripirtti oli myös kivan näköinen, tosin piha ei ollut niin kaunis. mutta varmasti parempi isoille häille. tuo tapiola (jos se nyt oli se) näytti ainakin ulkoapäin melkoisen ränsistyneeltä...

joka tapauksessa päätimme kuitenkin suunnata häämme kotiseudullemme eli punaharjun suuntaan. eli sinne sitten ensi vuoden puolella  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta Honkalasta (se on kai jossain siellä Peippolan suunnalla) olisi suhteita että sen voisi saada suht halvalla, mutta onko kukaan pitänyt sielä häitä, miten meni?

Meillä on talvihäät suunnitteilla, ja ihmisiä tulossa n. 100-150, takkatuli olisi kiva, ja mahdollisuus siihen että kaikki mahtuisivat olemaan enemmän tai vähemmän yhdessä huoneessa + tanssitilaa pitää olla :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei.

Nyt on aka pääteytty (huhtikuu 2004) ja kovasti kiinnostaisi nuo Kotkan paikat vielä, eilen käytiin katselemassa ulkopuolelta Honkalaa, Saaripirttiä, Tiutisen työväentaloa, Tapiolaa, ja Keisarinsatamaa.

Ajatuksissa olisi myös, ehkä Haminan upseerikerho tai Tullimakasiini.

Onko kenelläkään tietoa noin hinnoista, kokemuksia onnistumisista (Kärkisaari on ehdottomasti pois laskuista juuri omistajan juhlienpilaustaidon takia)?

Toiveissa olisi että kaikki n. 100 ihmistä mahtuisi samaan tilaan johon jäisi tilaa tanssillekin, sekä mahdollinen takka :) , ja tämä kaikki kohtuulliseen hintaan (opiskelijabudjetilla olaan liikkeellä). Onkohan liikaa toivottu?!

Onko muuten kokemusta huhtikuunhäistä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now