PrimaBalleriina

Hannuksen piilopirtti (Oulu/Tyrnävä)

109 posts in this topic

Hei!

Koska meitä Hannuksen piilopirtillä Tyrnävällä (35 km Oulusta) häitämme viettäviä liikkuu täällä foorumilla jonkun verran niin ajattelin, että aloitan tänne kokonaan uuden ketjun kyseisestä juhlapaikasta. Olisi mukavaa, jos saisimme tänne kootusti tietoa ja kokemuksia Hannuksen piilopirtistä.

Ketjuun voisi siis laittaa esim.

- menuja hintoineen

- erityisen onnistuneita ruokia

- bändien ja esiintyjien nimiä ja yhteystietoja, joita on käyttänyt

- kuvia kattauksista, koristeluista, kakuista jne.

- kokemuksia, tunnelmia yms.

Ja kaikille tietämättömille vielä linkki Hannuksen piilopirtin sivuille: http://www.hannuksenpiilopirtti.fi

:-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä idea Murunen!!

Saadaan kaikki Hannuksen piilopirtti -jutut saman otsikon alle. Auttaa varmaan  meitä kaikkia kun laitetaan tietoa toisillemme paikasta.

Vielä tiedoksi uusille: meillä siis häät Hannuksella 19.8.2006 ja vihkiminen Tyrnävän kirkossa klo 14.00

Tervetuloa kaikki aiheesta kiinnostuneet jutteleen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin, onkohan meitä muita kuin me kolme?  ;) Ainakin Hannuksen varauslistojen perusteella luulisi olevan enemmänkin, jos vain naikkaroivat.

Minulla taitaa olla meistä ekana häät, 22.4., laitan sitten kokemuksia teille viisaudeksi kun ovat ohi!  :) Vielä tuntuu että tosi pitkä aika..

Tällä hetkellä tilanne on se, että tarjouspyyntö lähti joulukuun alussa, ja Pirkko Hannus soitteli tuossa vasta ja sanoi laittavansa tarjouksen pian. Sitten kun saadaan tarjous ja voidaan hyväksyä niin voin menua kommentoida enemmän.

Koristeluja ollaan kaasojen kanssa pohdittu siitä lähtökohdasta, että siellä on ne sinivalkoiset verhot jotka on kaikissa kuvissa ja olivat myös paikalla kun käytiin. Koska paikka on nätti, ajattelimme yksinkertaisia koristeita..  

Bändin paikkaa ollaan mietitty kovasti, bändin kokoakaan emme itse asiassa vielä tiedä kun sitä ei olla varattu. Se tanssitila saattaa olla huhtikuussa liian kylmä jos ilma on kovin viileä, vaikka ne lämmittimet onkin. Ainakin itseä epäilyttää. Toisaalta mietin onko ikävä jos pöytiä pitää raivata tai että bändi soittaa liian lähellä ihmisiä? Onko teille tulossa bändiä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, meilläkin on häät Hannuksella :D Tosin meidät vihitään vasta reilun vuoden kuluttua. Meilläkin on tuo bändiongelma koska helmikuussa on hyvin kylmä, joten taitaa olla se tanssilava turhan kylmä. Mun mielestä tuo Hannus oli tosi joustavan oloinen paikka, kun käytiin siellä tutkailemassa ja varailemassa paikkaa. Saadaan kuulemma juhlia vaikka aamuun asti ilman valomerkkiä. :D Monessa paikassahan on tietty aikaraja mihin mennessä pitää juhlien olla ohi.

Ja toinen, mistä tykkäsin, oli tuo majoitusmahdollisuus. Ainakin vuonna 2005 oli Hannuksella yöpyminen 27 euroa / hlö ja alle kymmenvuotiaat puoleen hintaan. Tuohon yöpymismaksuun pitäisi sitten myös sisältyä aamupala.  Hinnat ovat tosin voineet muuttua viime vuodesta. Pyysin jo viime kerralla käydessäni menuehdotelmia mukaan, ja siellä löytyi kyllä hintahaitari ihan laidasta laitaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kivaa, kun kaikki tähän mennessä tietämäni Hannuksella häitään viettävät morsiot ovat tulleet tänne keskustelemaan.  :D

Tuosta majoituksesta. Mä muistelen, että Hannuksen isäntä sanoi minulle puhelimessa, että yöpyminen olisi 27 euroa / henkilö, jos ottaa sieltä liinavaatteet ja pyyhkeet. Ja 15 euroa, jos tuo mukanaan omat. Oletan, että aamiainen ei sisälly tuohon jälkimmäiseen.

Isäntä kuitenkin kertoi, että Pirkko mielellään petaa sängyt valmiiksi vieraita varten, eli mieluummin he myyvät "valmiita paketteja".

Onko teillä uusia menutarjouksia Hannukselta? Entä kuinka isot häät teille on tulossa?

Me taidetaan muuten päätyä myös siihen Tyrnävän kirkkoon. Oulusta ei saatu enää mieluista kirkkoa ja käytiin tänään katsomassa Kempeleen vanha kirkko. Miljöö oli kaunis, mutta en tykännyt siitä, että hautausmaa oli suoraan kirkon sisäänkäynnin vieressä (olen hautausmaakammoinen... ).  

Saisikohan Pirkolta tietoja siellä olleista bändeistä... Pitäneekin kysellä heti, kun on aikaa.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hannuksen menuhinnathan sisältävät seuraavat asiat:

- ruokatarjoilut noutopöydästä

- tarjoilut

- tilavuokrat

- astiat

- pöytäliinat

- ruoka- ja kahviservetit noutotukun valikoimasta hääväen toivomusten mukaan.

Kukka-asetelmat hääväen tulee tuoda itse ja tilat hääväki saa koristella haluamallaan tavalla.

Menut on hinnoiteltu ilmeisesti siten, että alle 10-vuotiaat ovat puoleen hintaan ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Saakohan tänne laittaa menutarjouksia hintoineen?  :-? Itselläni oli muutama ja Minttusellakin niitä tuntui olevan..

Entä onko kukaan teistä nähnyt Hannuksen piilopirtin omaa hääkakkutelinettä? Jos, niin millainen se on? Olisiko teillä kuvia siitä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakkutelinettä joku Hannuksella juhlinut kehui tuolla "Oulun seudun juhlapaikat" -keskusteluissa. Itse en ole nähnyt, vaan eiköhän tuo meille kelpaa!  :)

Meillä tämä bändin sijoitusongelma ratkesi nyt niin että varasimme ph-musiikista kahden hengen kitaraduon, joka ei siis vie paljon tilaa joten voi helposti sijoittaa sinne pirtin puolelle. Oli myös tanssiorkesteria edullisempi, perinteisiä paritansseja tulee nyt vähemmän mutta se tuskin haittaa, kun meillä on kuitenkin melko nuorekas vierasjoukko!

Muuta uutta ei ole ilmennyt, tarjousta odotellaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää tietoa Hannuksesta voin kertoa, kun oon sinne päin taas ollut yhteydessä:

- yöpymisen hinta ainakin meidän tarjouksessa on edelleen se 27€/hlö

- hannuksella ei ole varsinaisia maljakoita, mutta maljakonnäköiset kynttilänjalat, joissa tekokukka-asetelma. Jos haluaa tuoreita kukkia, maljakot pitäis erikseen hommata kai

- verhot ovat sinivalkoiset (tosin vähän uudennäköiset on tulossa, mutta väri edelleen sama)

- siellä on myös morsiuskaari

Hannuksen nettisivuilla olevissa kuvissa näkyy näistä useimmat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täälläkin odotellaan Hannukselta tarjousta menuista sun muista. Saas nähdä milloin ehtii emäntä ottamaan yhteyttä. Fleur, miten meinaatte hoitaa sen tanssihomman tuolla Hannuksella? Meinaatteko työntää vain pöydät sivuun Pirtistä ja tanssia keskellä lattiaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toiveissa on että ehkä vain yksi pöytä pitää raivata, meidän muusikot kun ei vie paljoo tilaa ja kaikki ei varmaan tanssikaan. Vierasmääräkin jää varmaan reilusti alle 80. Katsellaan nyt. Tanssirakennusta tuskin käytämme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki Hannuksella juhlivat,

Pitkästä aikaa tässä taas ehtii kirjotteleen. Ollaan mietitty nyt viime aikoina tota bändin tilaamista ja häämatkaa pääasiassa. Edelleen bändin hommaaminen tuntuu hemmetin kalliilta. Tällä hetkellä on miehen puolitutun bändin kanssa ollut puhetta mut siltikin hinta hipoo 600e. Saa nähdä raskitaanko sitä hommata.

Käytiin viime viikonloppuna sisko-kaason ja hänen bestman-miehensä luona hesassa ja samalla katsastaan hesan häämessut. Ei nyt hirveesti jäänyt käteen kun meillä on puvut ja muut päälinjat selvillä. Vähän sieltä löyty koristeluideoita ja materiaalia ja sisko löysi oman tulevan vihkisormuksensa sieltä. Oli ihan kiva käydä.

Huomenna pitäs mennä kaveri-kaason kanssa vilkuileen oulun häämessuja mut odotukset ei oo korkeella. Mainontaakin on ollut jotenkin tosi vähän. Jos kyselis vähän et mitä lauluja kirkossa saa esittää, miesväelle kyselis saketin vuokraamis/ostohintoja ja mulle pitäs löytää huntu. Katariinasta varmaan käyn tuon hunnun kun siellä on aina ollut niin ystävällistä palvelua.Jos jotkut leipomotkin olis esitteillä niin vois kysellä et vuokraako ne kakkutelineitä. Hannuksellahan on se oma teline mut kun mulla on ihan naurettava päähänpinttymä siitä kakusta ja haluaisin et se olis sellanen päällekäin aseteltu. Pitäs myös löytää siihen kakkuun niitä "syötäviä" kukkia et ne ois myrkyttömiä - ruusut on siis tärkein osa sitä mun unelma kakkua;) Oonkohan jotenkin huvittava kun mulla on muutamista häiden jutuista ihan fiksoutuma et tietynlainen on pakko saada...noo...

Olen muuten saanut nyt amoriinin sivuja silmäillen kerättyä itselle mukavalta tuntuvia kuvia kutsuideoista, kukka-asetelmista, kakuista, kaasojen puvuista (teetetään ne), muusta koristelusta, paikkakorteista, ja kampauksesta.... Sieltä löyty älyttömästi kuvia ja mä oon aikalailla monenkin asian osalta nyt kyllä varma et millasta haluan. Ennen vain tuntu et kierteli ja kaarteli kun ei tienny mitä haluais. Muakin kyllä vähän mietityttää se pirtin siniset verhokapat kun meillä ei oo sinistä tulossa mut eikai se nyt niin haittaa.

Sellasta muuten mietin et kun meillä on tarkotus jäädä sinne yöksi ja toivotaan et mahd moni vieraistakin jäis yöksi. Vieraslistalla on nyt 88 ja mietityttää et mitä jos kaikki haluu jäädä yöksi ja ei mahdu. Aivan kuin pirkko ois sanonu sillon kun käytiin paikkaa katsoon et mahdollisesti mahtuu yöpymään ylikin kuin 55 mut onko kukaan kuullu  mitään ehdottomia numeroita siitä et moniko mahtuu jäämään yöksi. Meillä jo suvusta tulee varmaan se 30 jotka jää yöksi niin miten sit ne kaverit oikein mahtuu??

Sisko-kaaso kävi muuten eilen matkamessuilla hesassa  ja löysi meidän häämatkakohteelle (viimeiset 4kk on ollut thaimaa-koh samui) varteenotettavan vaihtoehdon toisen matkanjärjestäjän kautta. Nimittäin malesia ja siellä borneon saari. On kuulemma paremmat vedet, rannat ja ei niin turismin pilaama ja mikä parasta paremmat hotellit ja yli 1000e halvempi 2vk matkapaketti!!!!pitääpä heti maanantai aamuna ottaa yhteyttä..toivotaan et onnistuis halvemmalla sillä budjetti alkaa olla tosi tiukassa...

joo, mut meni vähän hannuksen piilopirtti aiheen ohi osittain - sorry siitä:)

Vielä kerran - ompa mukava kun kaikki hannuksella juhlijat saatiin kasaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa taas teille kaikille!

Mekin käytiin eilen sulhon kanssa Oulun häämessuilla, mutta eipä meille jäänyt sieltä käteen muuta kuin esitteitä... Pitää toivoa, että jossain arvonnassa tärppäisi, niin saisi kustannuksia hieman alemmas.

Me saatiin Hannukselta nyt menutarjous ja huh... hinnaltaan se oli aika kallis!  :o  Kyllä me se toisaalta arvattiinkin, kun ehdotuksemme oli melko runsassisältöinen. No, nyt pitäisi alkaa karsia listalta pois varmaan kympin edestä ruokaa. Saa nähdä, kuinka monta ruokaa siihen hintaan pitää pudottaa pois.

Me pähkäillään edelleen sen kirkon kanssa. Haluaisin niin kovasti mennä Oulun kirkossa naimsiiin, mutta kun aikoja ei enää löydy Tuomiokirkosta tai Oulujoen kirkosta. Tuo kirkko näyttää olevan mulle sellainen päähänpinttymä.  ::)

Mitähän muuta... meilläkin on jäämässä suuri osa vieraista yöksi Hannukselle. Meidän vieraista kaikki ei mahdu sinne millään, mut me oletetaan, että sellainen 60 henkilöä ainakin mahtuisi. Olihan se vihreä mökkikin niin iso, että luulisi siellä voivan yöpyä enemmänkin kuin 4-6 henkilöä. Nettisivuillahan oli esiteltynä kaikki majoitusmökit ja se, paljon niihin on ajateltu menevän porukkaa. Tuollaisiin mökkeihinhän voi hyvin laittaa vaikka patjoja lattialle kaveriporukalle. Vanhemmat vieraat varmaan haluavat olla ihan omassa rauhassan ja se heille suotakoon.

Minkälaisia teemavärejä te olette ajatelleet häihinne? Meidän pitäisi alkaa tehdä kutsuja, mutta kun en ole vielä saanut päätettyä teemavärejä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Meillä on muuttunut nyt hääpäivä ja häitämme vietetään pari viikkoa alkuperäistä myöhemmin eli la 8.7.2006.

Paikkana on edelleen Hannuksen piilopirtti. Sattui niin ihanasti, että huomasin Hannuksen uudesta nettikalenterista, että kyseinen päivä oli vapaana ja kysyin asiasta Pirkolta. Ja tänään hän sai varmistuksen ja päivä todellakin on vapaa. Eli me siirsimme häämme sinne, kun aivan alunperin halusimme viettää häitämme juuri 080706 ja vihkiytyä Oulujoen kirkossa.

Elämä hymyilee.  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vai vaihtui teillä, Murunen, hääpäivä! Kiva, kun oli toivottu muutos! Itse en taitaisi kestää häiden lykkäämistä edes kahdella viikolla, tulee jo nyt laskettua päiviä aika tarkkaan odotuksen jännityksessä...

Meilläkin Hannuksen tarjous oli hieman odotettua kallimpi (yli 40 €hlö) ja Pirkko lupasi hieman hinata alaspäin kun jätimme yhden kalliihkon salaatin pois. No, tuohon hintaan oli kuitenkin varauduttu ja tosiaan ilahduimme siitä, että kukkia ei tarvitsekaan ostaa, koska ne tekokukka-asetelmat jotka siellä on tyydyttää aivan täysin meidän ei-niin-tarkkaa-somistussilmää  ;)! Kukkalasku jää siis pieneksi, koska emme aio hankkia kuin morsiuskimpun ja noutopöytään jonkun asetelman. Paikka- ja menukortit askartelemme sitten kaasojen kanssa, pyrimme olemaan linjassa sini-valkoisten verhojen kanssa, mutta höystää vaaleilla väreillä, vihertävää ja keltaista kenties kevään kunniaksi.

Hyviä suunnitteluja itse kullekin, muistakaa hössätä häistä sydämenne kyllyydestä niissä asioissa mitkä itseä innostaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on 5/8-06 Oulujoella kirkko ja jatkot Hannksella. Vieraita kutsutaan 55 että kaikki voi jäädä yöksi sinne. Kukkia tai muita koristeluja ei haluta/jakseta laittaa,  hyvin riittää mitä siellä on. Yksissä häissä oltiin siellä jo vieraina pari kk sitten ja hyvä oli paikka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa mölliskö,

ja kiva, kun sinäkin tulit tänne ketjuun!  :)

Voisitko kertoa mahdollisimman paljon, millaiset tuttavasi häät olivat ja miten kaikki onnistui? Mitä ruokia oli tarjolla, olivatko "hienosti" esillä, millainen kakkuteline oli jne jne. Kaikki tiedot olisivat tervetulleita. Ja jos sinulla on kuvaa Hannuksen kakkutelineestä, niin sen haluaisin nähdä.

:-X Kiitoksin,

murunen

Share this post


Link to post
Share on other sites

;D ;D ;D Mää olin niin päissään siellä että en muista juurikaan mitään.....Mut poistettiinkin paikalta 22-23 aikaan....

Ruoka oli TOSI hyvää, en muista mitä. Karaokelaitteet oli hyvät,lauloin aikuistanaista. Vessat ovat naisten puolella yhteiset, ei väliseiniä pöntöillä. Seisovassa pöydässä ruoka kauniisti esillä, muistaakseni. Henkilökunta ystäväistä. Sakelin hyvät kotiviinit ja viskit hääparin puolelta tarjolla. 8-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minkä hintaisia menuja te muut olette saaneet? Meillä on aivan järkyttävän kallis menu. Nyt yritämme alentaa hintaa ja pudotimme suuren joukon ruokalajeja pois, mutta hinta putosi vain vaivaiset 3,5 euroa.  >:(  Voi kun pääsisimme yhteisymmärrykseen menun suhteen juhlapaikan kanssa...  :'(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä meidän. Vieraita 55+me=2337€.  Onko kallis?

Sehän se tekee kun pakettiin kuuluu siivous, palvelu, paikkavuokra, ruoka, servetit, liinat ynnä muut ottimet....jne jne....

Koko perunat ( perunamuusi ) , villisikakarjalanpaisti ,vihannessalaatti, keväänsalaatti ( makaroonia , kinkkua , tomaattia , hernettä , suolakurkkua , kermaviilikastiketta) , juusto

Leivät ( rieska ja ruisleipä) ja ruokajuomat ( maito , vesi , kotikalja ja mehu ) .  

Hääkakku ja kahvi ( tee , mehu )

ILTAPALA: Salaattia , käristemakkaraa, patonkia ja kesävoita

HINTA 41€/turpa (sis. paikan vuokra)

Pankaa teidän!!!  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Mölliskö,

ja kiitos menusta. Meillä menutarjous on miehen sähköpostissa, joten en sitä tähän hätään saa, mutta tässä koneelta muita menuja, joita Hannuksessa on ollut.

Meidän oma menu oli kuitenkin pääruuasta riippuen 44-48 euroa / henkilö ja kun vähensimme siitä hirveän listan ruokia, jäi hintaa silti 40,50 - 44,50 euroa. Ja meitä kun on 100-120 henkilöä, niin sepä alkaakin tuntua jo aika kauhealta summalta.  :'( :o

Hannukselta kuitenkin sanottiin, että myös väkimäärä vaikuttaa, että jos on vieraita enemmän, hinta laskee. No, ei meidän kohdalla.

Mutta en valita vielä, me mennään juttelemaan paikan päälle menusta, mitä voisimme tehdä, että kaikki osapuolet olisivat tyytyväisiä. Toivotaan parasta...

Mutta niin, tässä on näitä menutarjouksia, joita Hannuksella on ollut ilmeisesti viime kesänä. Onkohan näiden laitto julkisesti esille sallittua?  :-? Jos joku tietää paremmin, niin kertokaa, niin poistetaan vaikka hinnat tms. Toisaalta itse he sieltä paikan päältä antoivat näitä menuehdotuksia mukaamme ja muutaman näistä olen saanut toiselta Hannuksella häitään viettävältä.

**

Menuehdotus nro 1

Koko perunat,

karjalanpaistia,

vihersalaattia ja salaatinkastike

graavilohi

lihaleikkele

Jälkiruokana mansikka/vadelmarahka

Hääkakku (mansikka tai vadelma) ja kahvi (tee, mehu)

kuivakakkua,

kranssia,

pikkuleipiä,

leipäjuustoa

Iltapala:

Karjalanpiirakat (pienet)

Munavoi

Salaattia  

Lihapullia

Hinta 38 € / hlö alle 10 vuotiaat puoleen hintaan, alle 3 vuotiaat ilmaiseksi

***

Menuehdotus nro 2

Koko perunat

Villisikakarjalanpaistia

porkkanaa

vihersalaattia

sienisalaattia

savulohisalaattia

graavilohta

juustoa  

savukalkkunaa

Hääkakku (vadelma) ja kahvi, tee ja mehu

Iltapala

Salaattia  

Lihapullia

prinssinakit

patonkia ja kesävoita

Hinta 39 € henkilö

***

Menuehdotus nro 3

Vihersalaattia,

tomaatti-mozarellasalaatti,

graavilohi,

mäti,

hirvenliha / poronliha

koko perunat / kermaperunat

kukkakaaligratiini

sienimuhennos

villisianpaistia ja kastiketta

savulohta

Leivät (rieska, ruisleipä)

Ruokajuomat (maito, vesi, kotikalja)

Juustokakku, sacherkakku, ja kahvi (tee, mehu)

Iltapala:

Makkaraa,

salaattia,

piirakkaa

Hinta 57 € hlö

***

Menuehdotus 4

Villisianpaisti,

kermaperunat (perunamuusi)

savulohi,

pikkuporkkanat

vihannessalaatti,

keväänsalaatti (sis. makaronia, kinkkua, tomaattia, jernettä, suolakurkkua ja kermaviilikastiketta)

juustoa

Hääkakku ja kahvi (tee, mehu)

Iltapala

Coctailpiirakat,

munavoi,

salaattia

lihapullat

Hinta 43 € hlö

***

Menuehdotus 5

vaihtoehto a

villisianpaistia,

koko perunat,  

vaihtoehto b

naudanpaistia,

kokoperunat,  

Vihannessalaatti

Savulohisalaatti

Graavilohi

Juusto

Mustaherukkahillo

Leivät (rieska, ruisleipä)

Ruokajuomat (maito, vesi, kotikalja)

Hääkakku ja kahvi (tee, mehu)

 

Iltapala

Makkaraa,

salaattia,

patonkia ja kesävoita

Hinta

Vaihtoehto a 42 €

vaihtoehto b 39 €

***

Menuehdotus 6

Alkupalat sydämenmuotoisia voileipiä kalkkunapäällysteellä (osassa kasvis) pöytiin valmiiksi 2 kpl / henk.

Naudanpaisti (kasvispihvit)

Kermaperunat

Vihannessalaatti (koottuna laakealle astialle)

Raejuusto (erikseen)

Keväänsalaatti (makaroni, suolakurkku, tomaatti, kinkku, herne, kermaviilikastike)

Mustaherukkahillo

Juusto

Leikkele

Leivät (rieska, ruisleipä)

Ruokajuomat (maito, vesi, kotikalja)

Hääkakku mahdollisuuksien mukaan tuoreista mansikoista (piilopirtin hääkakkutelineessä sydämenmuotoisena)

Kahvi, tee ja mehu

Juustoleipää sydämenmuotoisena

Iltapala:

Cocktail-piirakoita + munavoita

Pasteijoita (jauheliha, riisi ja kasvis)

Tuulihattuja täytteellä

Salaattia

Hinta: 43 € / henkilö, alle 10-vuotiaat ½ hintaan, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

***

Hinnat sisältävät siis kaikki ruokatarjoilut noutopöydästä, tarjoilut, tilat, astiat, pöytäliinat sekä ruoka- ja kahviservetit.

Toivottavasti todellakin päästään yhteisymmärrykseen tuosta menusta, kun kuitenkin se miljöö siellä on aivan ihana!

Niisk  :'(  :)

Laittaako Hannus muuten päivälliseltä jääneet ruuat tarjolle iltapalalle? Entä saako iltapalalle tuoda lisäksi omia ruokia? Päivällisellehän he eivät halunneet muiden tuovan mitään, mutta makeita juttuja sai kuitenkin kahvittelun yhteyteen tuoda itse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mää nyt tunkeilen tänne teitin ketjuun, mutta multa löytyy kuva siitä Hannuksen kakkutelineestä. Kun sitä joku kaipaili vissiin ;D

Kuva on otettu viime kesänä, kun olimme siellä häävieraina. Paikka on kyllä aivan ihana... :-X

Voin laittaa sen tänne, mutta en nyt tänään jaksa enään. Eli palaan myöhemmin asiaan, jos haluutte sen kuvan näytille

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Nellukka,

minä telineen kuvaa kaipailin. :) Eli kiitos, jos voit laittaa sen tänne tai sähköpostiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tässäpä olis ;D

Image6.jpg

Image2.jpg

Ei mitenkään kauheen hyvälaatuisia kuvia, mutta jospa niistä oleellisimman näkee ;)

Ai niin, en siis voi olla sata varma, että on Hannuksen kakkuteline, mutta eiköhän se oo. Miksi oisivat muualtakaan ottaneet, kerta siellä on...

Edit. Kuvan koko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Nellukka,

ihan ok-näköinenhän tuo teline on. Mä tosin luulin, että se olisi puusta tehty.  :-?

No, me mennään miehen kanssa Hannukselle parin viikon päästä keskustelemaan menuongelmasta, joten samalla pyydän saada nähdä telineenkin, niin tiedetään, onko tuo se.

Saisikohan tuohon telineen alaosaan kiinni jotain koristeita? Siis tuohon renkaaseen, joka toimii ikään kuin pohjana...

Olisko sulla Nellukka muitakin kuvia laittaa? Kattauksista, ruuista tai mistä vain?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now