Sign in to follow this  
Followers 0
Quaramelle

Juhlatalo Rauhala (Oulu)

25 posts in this topic

rauhala2.jpg

Tuolla Oulun yhteisketjussa ei ollut juurikaan jutuua Rauhalasta, joten perustan uuden ketjun. Erityisesti kaipasin kuvia juhlakuntoon koristeltuna ja infoa siitä kuinka järjestelyt toimivat. Millaista ruoka oli ja kokositteko mahdollisesti menun itse?

Share this post


Link to post
Share on other sites

up...

Minäkin kuulisin mielelläni kokemuksia paikasta. :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo mullakin kiinnostais kuulla kokemuksia rauhalasta. Kuulin kaveriltani että sen isoveljen häät olivat olleet tuolla, ja vuokrahintaan oli kuulemma sisältynyt vaikka ja mitä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vuokrahintaan (500 eur) sisältyy:

- tietysti kaikki kattaukseen tarvittavat astiat, kankaiset pöytäliinat, kankaiset ruokaliinat ja tavalliset servetit

- kynttilät ja ulkotulet

- koristelu juhlapäivänä (haluamansa koristeet voi viedä sinne esim. edellisellä viikolla)

- tarjoilijat ja muu henkilökunta ajankohdasta riippumatta

- jälkisiivous

Valmiita menuja on useampia, mutta keittiömestarin kanssa on mahdollista muokata täysin oma menu. Erityistä plussaa minusta paikassa on yhtenäinen, arvokas tila sadalle hengelle ja hyvä sijainti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No sehän kuulostaa hyvälle.Hyvä juttu vaan kun meinaa ukon kanssa mennä sukset ristiin siinä menu-politiikassa, sillä esim joku 25e/immeinen on kova hinta 80 hengen porukasta, joten ehdotin että ruokimma kunnolla perheen ja kavereille juhla alkaisi esim pari tuntia sen jälkeen, jolloin olisi tarjolla muuta tarjottavaa (ei lämmintä ruokaa). Koko hommallehan tulee järkyttävästi hintaa jos laskee 80*25=2000... :o

Vähän OT, mutta miten te muut olette hoitaneet tuon ruokailupolitiikan jos esim jotain tiettyä tilaa vuokratessa täytyy ottaa jonkinmoinen tarjoilu ja hintaahan sille sitten kertyy "pienehkölle budjetille" hieman liikaa. Oletteko jotenkin jakaneet niin että lähin perhe ruokailee ensin ja sitten kaverit yms saapuisivat pari tuntia sen jälkeen..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ethän sinä nyt tosissasi suunnittele, että ruuan hinnan takia kaverit olisivat tervetulleita juhliin pari tuntia myöhemmin? Eli kirkon jälkeen kävisivät kotona syömässä ja tulisivat sitten juhlimaan?

Rauhalasta olen kuullut vain positiivisia kommentteja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin sitä vaan täytyy jotain suunnitella kun kuukausittaisesta elämisestä ei enempää voi pihistää säästöön, meillä porukoilta ei pyydetä rahaa eikä lainaa oteta. Jos siihen sen jonkun menun ottais niin sen väh 25euroa voi kertoa 80-90 hengellä, tekee aika paljon. :P

mutta enivei, oon silti kuullu että lähin perhe on ruokittu ruualla ja sen jälkeen on ollut suolasta ja makiaa tarjolla lopulle porukalle, mite ovat käytännössä suoriutuneet niin en sen tarkemmin tiedä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edullisin menu Rauhalassa on 26€ sisältäen kakkukahvitarjoilun. Juomat (viinit alkaen 24€/plo) sitten siihen lisäksi. Iltapalat alkavat 5€ eteenpäin sisältäen suolaisia piirakoita ja salaattia.

Jos haluaa päästä mahdollisimman halvalla Rauhalassa, niin kannattaahan sitä kysyä josko vaikka 10€/hlö saisi cocktail-tyylisen tarjoilun koko porukalle. Eihän sitä välttämättä lämmintä ruokaa ole pakko olla, varsinkin jos vihkiminen ei ole aivan aamusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nojoo.:) pittää vielä miettiä jos vois haaveista tinkiä ja miettiä jotain hieman edullisempaa paikkaa. kiitos tiedosta. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo on kyllä suht kallis paikka isommalle porukalle, mutta toisaalta on myös kaunis. Mulla on sellanen mielikuva, että jopa Seurahuone olis tullut halvemmaksi. Oulussa on monia tosi kivoja hääpaikkoja, mutta tuon FinFunin kanssa yhteistyötä tekevät paikat ovat useimmiten aika kalliita. Vastaavia paikkoja voisi olla esim. Upseerikerho (ja Kasarmilla saattaa olla muitakin tiloja?) ja mikäs se onkaan se yksi paikka siinä Oulujoen varressa, Ainolan puiston reunamilla? Merikoski tms?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rauhala varattu heinäkuun 2008 lauantaille. En malta odottaa että kuulen lisää miten Quaramellen ym. häät sujuvat. Hinta ei ole halpa, mutta sijainti loistava Tuomiokirkkoa ajatellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta Rauhalan pihan somistamisesta - meillä siellä kesähäät ja haluttaisiin viettää hieman aikaa ulkona, mutta piha on hieman parkkipaikkamainen.

M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Meilläkin tulossa ensi kesänä juhlat Rauhalaan ja haluaisin kuulla lisää kokemuksia. Miten koristelitte paikkaa? Mahtuuko reipas 100 vierasta hyvin? Miltä piha näyttää ja koristelevatko paikan puolesta sitä mitenkään? Oliko liian kuuma/kylmä paikka?

Myös kuvia Rauhalassa järjestetyistä häistä olisi kiva nähdä lisää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mekin suunnitellaan juhlia Rauhalaan ensi kesälle. Olen kuullut paikasta vain positiivisia kommentteja ja tarjouksen perusteella kaikki asiat on mietitty valmiiksi. Toivomme siis itse pääsevämme vähällä stressillä.

Koristeluista oli muuten jotain juttua tuolla Oulun seudun juhlapaikat -ketjussa, mutta kaipaisin tänne lisää kokemuksia Rauhalassa juhlineilta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onkos kellään tuoreita kokemuksia Rauhalasta? Tuolla paikkakunta puolella kesällä jo vähän juteltiin koristeluista ja muusta mutta kaikki uudet kokemukset silti kiinnostaa. Meillä häät rauhalassa talvella ja suunnitelmat jo aika hyvällä mallilla :) Ruokapuoli on vielä mietinnässä ja viimeksi kävin rauhalassa kesällä. Muistikuvat jo vähän hatarat kun yrittää miettiä tilajärjestelyjä ja muuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, meillä myös juhlat rauhalassa kevättalvella maaliskuun lopulla. Piti aiemmin olla ensi kesänä, niin kuin tuossa yllä kirjottelin, mutta tuli aikataulumuutos miehen töiden takia ja juhlat jo aiemmin. Me ei olla vielä edes koko paikkaa käyty katsomassa, vaan netistä kuvien perusteella valittu. Ja ovat olleet todella hyvin sähköpostitse meihin yhteyksissä ja asioista sovittu sujuvasti niinkin. Me siis asutaan ulkomailla. Jouluna käydään katsomassa ekaa kertaa koko paikka ja sitten vasta paremmin voi kertoa miltä näyttää.

Me haluaisimme pöytiin pienet tulppaanimaljakot, kun ovat sen sesongin kukkia. Pitkät kynttilät tulevat paikan puolesta ja sitten tuikkuja, kun ilta vielä maaliskuussakin hämärtää. Ovat kyllä tuumineet Rauhalassa, että pöydät ovat niin kapeat, etteivät suosittele enää tuikkuja pitkien kynttilöiden lisäksi :/ Kuvista päätelleen pöytiin kyllä mahtuisi pari tuikkua pitkien kynttilöiden ja yhden pienen tulppaanimaljakon lisäksi oikein hyvin, en tiedä sitten.. ohjelma/menut tulee jokaisen paikalle omat, eli nekään ei vie itse kattaukselta tilaa seisomalla pöydän keskellä. Kokemuksia pöytien koristelusta todella kaivataan!!

Muutoin emme aio kummemmin paikkaa koristella, koska kaunis ja arvokashan se on jo itsessäänkin. Tietty kukat buffetiin ja lahjapöydälle. Mitenhän muuten, onko Rauhalassa kuinka hyvät ne musiikin soiton mahdollisuudet? Cd-soitin on (ja mikkikin löytyy), mutta onkohan kaiuttimia minkä verran. En oikein saanut selvää vastausta siihen kysyessäni sieltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me käytiin just viikko sitten tsekkaamassa Rauhala ja tekemässä tarkempia suunnitelmia. Meillä pöytiin tulee pitkien kynttilöiden sijasta tuikut (lapsia tulossa juhliin paljon). Ei ne pöydät mitkään kauheen isot ole, ja jos teillä on viinilasit ja muut siinä pöydässä niin varmaan on aika ahdasta jos laittaa sekä pitkät kynttilät, että tuikut. Meillä tulee kolme tuikkuastiaa per pöytä. cd-soitin ja kaiuttimet oli ihan riittävät siihen tilaan, joten en usko että siitä kannattaa huolta kantaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Dicell!

Kiitos vastauksesta. Me menemme katsomaan Rauhalan nyt tammikuun alussa, kun olemme Oulussa käymässä. Nyt on ajatuksena laittaa pelkästään pienet tulppaanimaljakot pöytiin ja paikan puolesta ne 2 pitkää kynttilää (paitsi lapsirikkaaseen pöytään). Se riittänee :)

Mukavia juhlia teille Rauhalaan!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käytiin katsomassa tilat, ja aika pienet nuo cd-soittimet kajarit oli siihen tilaan. Ei tietty kokeiltu kuinka iso volyymi niistä lähtee, mutta siis normipikkukajarit. Mietin vain, kun pitäisi saada kuulumaan kunnon jytää.. Sanoivat Rauhalasta että soitin on lähinnä taustamusiikkia varten..

Huoh, ja DJ:t maksaa..

Muutoin pidin paikasta oikein paljon ja saadaan varmasti hyvät juhlat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on juhlat Rauhalassa vietetty. Tila oli aivan mahtava, koristeluista oli tehty juuri sellaiset kuin haluttiinkin. Kynttilöitä oli paljon ja tunnelmavalaistus oli just sopiva. Ruoka oli mahtavaa ja annokset isot. Alkukeiton jälkeen tuli jo vatsa täyteen :) Henkilökunta oli ammattitaiotoista ja teki kyllä kaikkensa juhlan onnistumisen suhteen. Yhteistyö oli saumatonta joka vaiheessa. Voi ehdottomasti suositella Rauhalaa hääjuhlia tai mitä tahansa muitakin juhlia varten. Ei oltais parempaa paikkaa voitu saada. Meillä oli yhteensä 66hlö ja tila oli siihen vierasmäärään nähden passeli. Lapsillakin oli tilaa leikkiä ja touhuta. Cd-soitin meillä oli käytössä bändin jälkeen ja kyllä siitä volyymia lähti. Aivan upea paikka :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on meilläkin juhlat ohi, ja täytyy kehua juhlapaikan henkilökuntaa, ruokaa, kakkua, ja juhlapaikkaa yleensä! Meitä oli 102, ja se alkoi olla aika lailla maksimi, mitä kahteen ydistettyyn saliin (Acerbi ja Sara) mahtuu. Todella kauniit puitteet häille! Vieraat kehuivat ruokaa todella paljon! Kaikki hoitui upeasti. Suosittelen!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oisko niitä kuvia sieltä sisältä..

Meillä on tulossa n. 50 hengen häät ja mietittiin just rauhalaa tai tervatoppilan monia tiloja. Onko Rauhala liian suuri noin pienelle seurueelle? Niiden nettisivuilla oli tieto, et siellä on useampi sali.. mut ei pohjapiirrustusta tai muuta. :girl_sad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisikos lisää/tuoreita kokemuksia Rauhalasta? Tämä on yksi paikoista, joihin olemme tehneet alustavan varauksen, ja vain paikan näkeminen puuttuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin kaipaisin uudempia kokemuksia Rauhalasta, niin hyviä kuin huonoja asioita.  :girl_smile:  Meillon tarkoitus juhlia siellä häät 6/2014 :gpari: Paikka on kaunis, se miellyttää meitä molempia kovin ja sijainti myös oikeenkin hyvä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0