Jump to content
Naimisiin.info

Uunisaari (Helsinki)


Recommended Posts

 • 3 years later...

Meille on varattu Uunisaari häihin jo keväällä, voin sitten kertoa kokemuksia toukokuun lopussa. Me ollaan varattu sekä kahvila että ravintolasali, miten te muut olette tehneet? Ajateltiin että bändi voi sitten soittaa kahvilan puolella. Tosin meillä on vieraitakin tulossa 120 eli saliin ei mahdu onnittelemaan eikä tanssimaan kun pöydät täyttää koko salin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli varattuna Uunisaaren pienempi puoli viime kesälle, mutta saimme onneksi paremman paikan. Varasimme Uunisaaren jo keväällä ja yllättäen kesällä kun aloimme menuuta miettimään tarkemmin olivat hinnat nousseet, sekä ruoat että juomat! Vetosivat nousseisiin raaka-ainekustannuksiin. Pyytäkää siis tarjous mustaavalkoisella siitä mitä haluatte tai ravintolan ehdotus jo paikkaa varatessa! Palvelu oli aika tökeröä. Hääkakuksi ei saanut muuta kuin kermakakkua, itse ei saanut tilata konditoriasta mieleistä omalla kustannuksella. Veloittavat lisäksi tilavuokraa jos minimivierasmäärä ei täyty. Huomioikaa myös että sekä pienellä että isolla puolella voi olla molemmissa omat juhlansa jos ette koko paikkaa ole varannut. Äänet kyllä varmaan kantautuu tilojen välillä ainakin jos on live-musaa...

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Kati O Hyvä idea tuo koko paikan varaus... eipä vaan tullut aiemmin mieleen. Tosin, kaipa sen saisi vieläkin jos kahvilapuolta ei ole vuokrattu samalle päivälle. Vaikuttiko hintaan mitenkään, kun vuokrasitte molemmat puolet? Tai pitikö olla jokin tietty henkilömäärä?

Ja tietysti kun sama juhlapaikka on, niin utelias olen... Otatteko kuvat siellä miljöössä? Millainen bändi? Miten teidän menu- ja kakkutoiveet otettiin huomioon? :girl_smile:

Kauriilla ikäviä kokemuksia Uunisaaresta.. :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

Hei, me ollaan nyt peruttu varauksemme (noin kuukausi sitten) Uunisaareen ja vaihtaneet nopsasti Ravintola Keilarantaan. Syynä oli Uunisaaren todella huono palvelu ja heidän tuottonsa kaikinpuolinen maksimointi vieraiden viihtyvyyden kustannuksella.

Olimme varanneet sekä juhlasalin että kahvilapuolen häihimme joihin tulee 120 vierasta. Kun aikaisemmin kyselimme, he ovat sanoneet että vuokraa ei tarvitse maksaa isosta salista jos vieraita on 70 ja kahvilasta jos vieraita on 40. Minun logiikkani mukaan 120 vieraalla ylitämme nämä molemmat rajat. Uunisaaren logiikan mukaan ylitämme ainoastaan ison salin rajan ja kahvilasta he haluavat 1000 euroa vuokraa. Neuvottelujen jälkeen saimme sen laskettua 500 euroon, mikä on edelleen mielestäni kohtuutonta ottaen huomioon ison tilauksen.

Jopa Uunisaaren ravintolapäällikkö, joka asettelee pöydät ym sanoi meille että bändi ei oikein mahdu isoon saliin kun vieraita on 120 ja suositteli että meillä olisi sekä kahvila että iso sali. Myyntipuoli taas vakuutteli että bändi mahtuu hyvin meidän lisäksemme saliin illallisen jälkeen.

Uunisaari päätti myydä kahvilatilan 60 hengen illallistilaisuuteen samana iltana kuin meidän häämme. Meillä on istuva illallinen pöytiin tarjoilulla (ei buffet) ja huolestuimme siitä selviääkö heidän keittiönsä 180 hengen illallisesta samana iltana pöytiin tarjottuna. Tämän lisäksi Uunisaaressa on ainoastaan 2 naisten vessaa ja 2 miesten vessaa jotka jaetaan molenpien tilojen kesken. Se ei riitä 180 hengelle. Kesäisin miehet voivat toki käydä ulkona puskassa ja ulkona on myös 30m päässä ulkovessa.

Eli juhlia en ole Uunisaaressa järjestänyt, ystäväni jotka pitivät siellä häät talvella 2006 olivat todella tyytyväisiä myös palveluun ja sanoivat että siellä on joustava palvelu. Mutta naispuolinen myyntihenkilö jonka kanssa jouduimme asioimaan ei ollut kovinkaan ystävällinen, joustava eikä myyntihenkinen. Miespuolinen myyntihenkilö Kaj on kuulemma paljon parempi.

T: Kati

Link to comment
Share on other sites

^ No johan olette saaneet palvelua! :girl_mad: Toivottavasti Keilarannassa sujuu paremmin.

Nyt alkoi vähän omasta puolesta jännittää... Ollaan oltu puheissa sekä mies, että naispuolisen ihmisen kanssa tuolta ravintolasta ja toistaiseksi saatu hyvää palvelua. Toivottavasti jatkossakin...

Meillä tulee olemaan vieraita noin 80, joten varmaankin mahdutaan hyvin ravintolapuolelle. Meille sanottiin, että 100 on tuolla puolella kyllä maksimi jos meinaa mahtua.

Ainut mikä tässä nyt vähän jänskää, että millaiseen tilaisuuteen mahdollisesti kahvilapuoli on varattu.. Kun vessat on yhteiset. :girl_cray: Tosin tämä me tiedettiin jo ennen varausta. Toivotaan parasta!

Edited by Itiö
Link to comment
Share on other sites

Luulen että 80 henkeä mahtuu sinne todella hyvin ja paikkahan on kyllä ihana, joten varmasti saatte ihanat häät!

Voittehan aina kysyä minkälainen tilaisuus siellä toisella puolella on. Ja sitten siinä ison salin takana kabinetissa on myös vessa jonka voitte pyytää käyttöönne ainakin hääparille.

Kati

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Kuinka paljon Ravintola Uunisaaren vuokraus suunnilleen nykyään maksaa?

Kävimme tänään katsomassa paikkaa ja näytti todella hienolta, vaikka sisätiloihin ei päässytkään yksityistilaisuuden takia. Kurkin vähän ikkunoista ja huomasin, että tässä tilaisuudessa kyllä tanssittiin ravintolan puolella bändin tahtiin eli ilmeisesti, jos vieraita tulee esimerkiksi noin 60 saliin mahtuisi hyvinkin tanssimaan?

Osaatteko sanoa mikähän olisi maksimimäärä vieraita, jotta tilaan mahtuisi bändi ja sen lisäksi ottamaan vielä muutaman tanssiaskeleen?

Link to comment
Share on other sites

Niitä pöytiähän voi sitten illallisen jälkeen siirtää pois niin silloin mahtuu tanssimaan varmaan isommissakin juhlissa.

Jos isossa on 70vierasta niin vuokraa ei tarvitse maksaa, pienessä salisaa (kahvila) vuokraa ei tarvitse maksaa jos juhlijoita on 40.

Edited by Kati O
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 3 months later...
 • 4 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...
 • 4 weeks later...
 • 1 year later...
 • 2 months later...

Minuakin kiinnostaisi kaikki kokemukset Uunisaaresta, varsinkin talvihäiden pitopaikkana. Meillä on häät suunnitteilla 1.12.2012. Miten kaikki toimi talvella ja onko jotain erityistä, mitä pitäisi huomioida?

Joku mainitsi aiemmin tässä ketjussa, että omaa hääkakkua ei Uunisaareen saisi viedä ja että heidän kakkuvalikoimansa olisi suppea. Onko kenelläkään tästä tuoretta tietoa? :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Joku mainitsi aiemmin tässä ketjussa, että omaa hääkakkua ei Uunisaareen saisi viedä ja että heidän kakkuvalikoimansa olisi suppea. Onko kenelläkään tästä tuoretta tietoa? :girl_smile:

Mitään omia ruokia ei Uunisaareen saa tuoda, eli hääkakku pitää ottaa ravintolan puolesta. Meillä valinta oli helppo siinä mielessä, että itse rakastan suklaata, joten mikään muu kakku ei tullut kysymykseen :D Meille tulee lisäksi karkkibuffet, joten ei sinänsä haittaa vaikka kakku olisi hiukan vaatimattomampi.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Pistetäänpä nyt kokemuksia Uunisaaresta hääpaikkana, kun juhlat siellä vastikään vietettiin. Kaikki sujui hienosti: ruoka oli taivaallista ja henkilökunta rentoa ja ystävällistä. Päivä oli täydellinen ja maisemat valokuvauksen kannalta erittäin ihanteelliset. :) Me juhlimme Cafen puolella ja vieraita oli vähän alle 30. Vaikea kuvitella, että tilaan olisi mahtunut enempää, kun meillä oli kuitenkin karaokea ja tanssia samassa tilassa. Ravintolasalissa ei ollut samaan aikaan mitään tilaisuutta, joten vieraat saivat jättää videotervehdykset rauhassa (meidän versiomme vieraskirjasta). Oikein onnistunut juhla ja voin suositella kaikille Uunisaarta häiden viettoon! Pikku venematka oli ihastuttava ja meillä sattui olemaan niin hyvä tuuri, että pääsiäissunnuntai oli aurinkoinen ja lämmin.

Jos joku haluaa esittää lisäkysymyksiä, niin vastaan niihin mielelläni. :)

Link to comment
Share on other sites

Olin yhteydessä Uunisaareen meilitse ja sain nopeasti ystävällisen vastauksen. Menuhinnat (vuodelle 2011) olivat välillä 40-55 e/hlö ja edullisin (talon) viinipullo 35 e/plo. Ja niin kun täällä on aiemmin jo mainittu, niin ravintolan puolella tulee vähintään 70 henkilön ja cafen puolella 40 henkilön ruokailla jotta tilavuokralta välttyy. Muuten vuokrat ovat 500 e (cafe) ja 700 e (ravintolasali). Kysyessäni paikan soveltuvuutta talvihäihin minulle vastattiin näin:

Uunisaari sopii mainiosti häiden pitämiseen myös talvella. Etenkin parina viime talvena maisemat ovat olleet eksoottisen upeat runsaine lumineen. Ulkotulet ja kynttilät takaavat tilaisuuteen viihtyisän ja lämpimän tunnelman. Talvella saareen kuljetaan valaistua ponttonisiltaa pitkin.

Hyvältä vaikuttaa ainakin toistaiseksi, seuraavaksi täytyy varmaan mennä paikan päälle tutustumaan. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Oltiin tänään tutustumassa paikkaan. Ravintola on jo varattu meille. Vaikutti todella ihanalta paikalta. Hääpäivä on 8.9.2012, joten säähän voi olla ihan mitä vain. Tällä hetkellä siellä ei olisi kiva juhlia, kun nuo **** hanhet hyökkäilee. Ja koko paikkahan on tietysti täynnä hanhen dööpiä. :girl_mad:

Sellainen tuli mieleen, että ravintolaväkihän ei vastaa saaren siisteydestä. Tänään ravintolan ympäristö oli melko siivoton. Mitenköhän voi luottaa siihen, että omana hääpäivänä paikka olisi suhteellisen siisti? Turhaa kai tällaisia on sinänsä murehtia.

Edited by Payla
Link to comment
Share on other sites

^Itse asiassa kiinnitin huomiota samaan, kun kävimme toukokuussa tutustumassa. Pihalla lojui kaikenlaista sekalaista, epämääräistä tavaraa ja yleiskuva oli ulkona epäsiisti. Meitä se ei niin olisi haitannut, kun talvella lumi (toivottavasti) peittää maan. Kesällä varmasti eri asia... Päädyimme kuitenkin joka tapauksessa pitämään häät toisaalla.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...