iltapalapurtavaa???


johannaM

Recommended Posts

Kyllä meillä ainakin saa tarjota salaatteja. Pitopalvelun emäntä nauro ja sano, että eihän ne salaatit koko päivää siellä pöydällä mätäne, joten turvallisin mielin voi tarjota. Mutta kannattaa tietenkin varmistaa se omalta pitopalvelulta.

Me tarjotaan illalla coctailpiirakoita, munavoita, päivältä jääneitä salaatteja, sipsejä, karkkia...+ muuta tuollaista pientä..

Salaatteja joissa on majoneesia tai äyriäisiä sekä tarjolla olleita kaloja ei saa laittaa uudelleen tarjolle, jos ovat jo kerran pöydällä seisseet. Tämä kannattaa muistaa, jotta vieraat todellakin voivat juhlia aamuun asti ilman ikäviä vatsaongelmia :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Meille tulee illalla perus vihersalaatin lisäksi pastasalaatti. Lisäksi olen suunnitellut erilaisia rieskarullia, mutta vaihdan nämä ehkä johonkin helpommin valmistettaviin. Ehkä siis kuitenkin pizzaa tai piirakoita. Sipsitkin ajattelin jättää vasta iltapalalle, sillä tarkoitus on jaktaa juhlimista vielä useampi tunti iltapalan jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee samoja salaatteja kuin ruoalla, ei pelkät jämät vaan salaattimäärät on laskettu molempiin tarjoiluihin. Sitten on voileipäkakkuja ja karjalanpiirakoita munavoilla. Ruoan kanssa on savustettua ja graavattua lohta joten niiden jämät vois laittaa kans tarjolle. Myös kakut vois laittaa tarjolle jos niitä on jäänyt reilusti.

Muokattu: , käyttäjä: tanjaana
Link to comment
Share on other sites

Yöpalalla tarjotaan sitä, mitä varsinaisesta ruokailusta on jäänyt. Meillä on niin paljon pieniä, erilaisia juttuja tarjolla (mm. tortillat ja paljon erilaisia täytteitä ja kastikkeita), että halutessa saa koostettua itselleen ihan erilaisenkin annoksen tällä toisella kierroksella. Kun on paljon pieniä juttuja, niin on vaikea arvioida, mitä tulee jäämään yli ja mikä ehkä loppuu kesken, mutta tarkoitus ei ole laskea, että kaikille riittää kaikkea, muuten ruokaa tulee ihan tuhoton määrä. Sulhoni kokkaa ruoat ja meillä on ammattikokki häissä, hän on myös auttanut määrien laskemisessa. Hän piti hyvänä ideana sitä, että yöpalaksi tarjotaan kaikki jämät, eikä tarvitse suunnitella toista menua sitä varten.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...