Guest TuuliTytto

Hääkimppu tekokukista?

179 viestiä aiheessa

Mäkin tilasin oman kimppuni Etsystä, kaupasta nimeltä Bride in Bloom. Kimppu ei ole vielä tullut, sen pitäisi lähteä toukokuussa. Laitoin tekijälle kuvan haavekimpusta, ja saan nyt sitten sen mukaan tehdyn puskan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löysin aamulla lankalaatikosta sinistä satiininauhaa ja nyt sitten ajattelin että teenpäs hieman testiä että minkälainen minun kimpusta sitten tulee. Teko-calloja tilasin Etsystä sekä Aliexpressin kautta ja pakko sanoa että nuo on aivan ihania! Siniset maksoi muistaakseni jonkun 13e (+ postit)  ja mustat 9e (ilmaset postikulut). Pitäisi vaan jotenkin tuota niiden hajua saada haihdutettua, haisee niin hirveelle   :girl_haha:

 

Mutta tämmönen räpellys. Asetteluahan tuo vielä kovasti kaipaa, mutta on jo sinnepäin. Ja ratkesi nyt se että haluanko sinisen vai mustan nauhan tuohon, kyllä se tuo sininen tulee olemaan kun on niin sopivan sävyinen  :girl_in_love:

 

13946005.jpg

 

13946004.jpg

 

Lis. Ja jääpähän tuo sitten minulle eikä tarvitse pelätä että kukat nuukahtaa jo ennen kuvien ottamista tai että minä tapan ne samantien tai paleltuvat tai tai.. Ja kun ei kuitenkaan mistään saisi aitoina noissa väreissä :D

Muokattu: , käyttäjä: DaughterOfTheMoon

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaahtoruusuista saa kauniita kimppuja ja asetelmia. Ovat liki aidon näköisiä ja kuumalla kesäpäivälä ei ole pelkoa, että muuttuisivat ruskeiksi. Vaahtoruusuista saa myös kauniita korukimppuja ja esim. pallomaljakoihin näistä saa upeita asetelmia, joita pinterestistä löytää vaikka kuinka. ***

IMG_2071.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Redrika
Myyntiasiat palstan kauppapuolelle, kiitos.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään