Guest KEA82

Ranteesta roikkuva hääkimppu (kuvia)

10 viestiä aiheessa

Haluaa sellaisen, laittakaa kuvia/linkkejä... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle kanssa! Ajattelin vielä säästää rahaa ja tehdä itse.... joukkoon hieman hopealankaa jossa muovisia sydämiä. Mietin vaan et mistä se ranteen ympärille laitettava osa on? Siis se mihin kukat kiinnitetään....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko jotain rajoituksia kukkien suhteen, kestävätkö jotkut huonommin kuin toiset? Mitään kostutussysteemiähän tuohon ei taida saada, mutta onko kimpuissa sellaista yleensäkään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse oli 2. kaasona häissä, jossa kaasoilla ja anopeilla oli rannekimput, n.30cm roikkuvat, "pää"kaasolla kimppu ylsi lattiaan asti. Ihan lähinnä kokemuksia käyttämisestä ja huomioitavan arvoisia seikkoja. Meillä kimpuissa oli muutama ruusu ja sit harsokukkaa, laakerinlehtä yms ja sit kultalankaa koristeena.

- kannattaa siis pyytää kimppu, jonka voi helposti ottaa pois ja laittaa takaisin, eli erillinen lenksu jostakin helposti naamioitavasta materiaalista kimpun sisään/taakse/sivuun (mallista riippuen)

voin sanoa, että ruokailu, wc-käynnit yms. olellinen sujuu helpommin, kun voit antaa kimpun esim. kaasolle tai laittaa pöydälle välillä.

- heittokimppu samoista kukista, mutta normaalilla kimppusidonnalla. Kiinteä kimppu lentää ilmassa huomattavasti nätimmin ja hallitummin, kuin roikkuva.. voitte testata kotona helposti käsipyyhkeellä, josta muotoilette eri mallisia kimppuja ja heitätte :D

- huomioikaa kimpun suunnittelussa kaikki mahdollinen, eli miltä se näyttää kävellessä, istuessa, tanssiessa, miltä se näyttää puolen vuorokauden jälkeen, miltä oma ranteesi näyttää ja tuntuu puolen vuorokauden jälkeen.

- jos haluatte, että kaasot, morsiusneidot,anopit tms. käyttävät saman tyylisiä kimmpuja, kysykää heidän suostumus asiaan! (toinen anopeista nimittäin jaksaa nurista vieläkin rannekimpusta, kun ei olisi sitä halunnut käyttää, rikkoikin sen sitten illan mittaan "vahingossa..")

Itse pidin käyttämiämme kimppuja mukavina, tosin saimme itse vaikuttaa lopputulokseen, koska äitimme teki ne (toimitti kaikki kukat juhlaan,on floristi) Esittäkää toiveenne tarkasti jo heti alkuun, jotta ei tarvitse sitten valmiista kimpusta reklamoida. Kaikki floristit eivät osaa tehdä kunnollisia rannekimppuja, joten kuunnelkaa myös suosituksia ja kysykää tarjoukset mahdollisimman monesta paikkaa.

eli käytin itse ja suosittelen :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kuvaa tuollaisesta pitkästä ja kapoisesta rannekimpusta pitkähihaisen puvun kanssa? Epäilyttää vähän miten jo valmiiksi näyttävät hihat suhtautuvat yhtään mihinkään kimppuun..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään kuvia noista pallomaisista kimpuista "tositoimissa" eli sellaista, jossa näkyy kimppu kun se on paikallaan ranteessa ja myös puku? Olen tuollaista vähän suunnitellut, mutta en ole varma miten se sopii pukuuni, joten lisäkuvia kaivataan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1zfgz74.jpg

2zjfdzq.jpg

2vnkh8z.jpg

fyuzc.jpg

10ickkz.jpg

rapyfo.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Redrika
Korjasin rikkinäisen kuvan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään