Sign in to follow this  
Followers 0
Guest KEA82

Ranteesta roikkuva hääkimppu (kuvia)

8 posts in this topic

Haluaa sellaisen, laittakaa kuvia/linkkejä... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulle kanssa! Ajattelin vielä säästää rahaa ja tehdä itse.... joukkoon hieman hopealankaa jossa muovisia sydämiä. Mietin vaan et mistä se ranteen ympärille laitettava osa on? Siis se mihin kukat kiinnitetään....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko jotain rajoituksia kukkien suhteen, kestävätkö jotkut huonommin kuin toiset? Mitään kostutussysteemiähän tuohon ei taida saada, mutta onko kimpuissa sellaista yleensäkään?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse oli 2. kaasona häissä, jossa kaasoilla ja anopeilla oli rannekimput, n.30cm roikkuvat, "pää"kaasolla kimppu ylsi lattiaan asti. Ihan lähinnä kokemuksia käyttämisestä ja huomioitavan arvoisia seikkoja. Meillä kimpuissa oli muutama ruusu ja sit harsokukkaa, laakerinlehtä yms ja sit kultalankaa koristeena.

- kannattaa siis pyytää kimppu, jonka voi helposti ottaa pois ja laittaa takaisin, eli erillinen lenksu jostakin helposti naamioitavasta materiaalista kimpun sisään/taakse/sivuun (mallista riippuen)

voin sanoa, että ruokailu, wc-käynnit yms. olellinen sujuu helpommin, kun voit antaa kimpun esim. kaasolle tai laittaa pöydälle välillä.

- heittokimppu samoista kukista, mutta normaalilla kimppusidonnalla. Kiinteä kimppu lentää ilmassa huomattavasti nätimmin ja hallitummin, kuin roikkuva.. voitte testata kotona helposti käsipyyhkeellä, josta muotoilette eri mallisia kimppuja ja heitätte :D

- huomioikaa kimpun suunnittelussa kaikki mahdollinen, eli miltä se näyttää kävellessä, istuessa, tanssiessa, miltä se näyttää puolen vuorokauden jälkeen, miltä oma ranteesi näyttää ja tuntuu puolen vuorokauden jälkeen.

- jos haluatte, että kaasot, morsiusneidot,anopit tms. käyttävät saman tyylisiä kimmpuja, kysykää heidän suostumus asiaan! (toinen anopeista nimittäin jaksaa nurista vieläkin rannekimpusta, kun ei olisi sitä halunnut käyttää, rikkoikin sen sitten illan mittaan "vahingossa..")

Itse pidin käyttämiämme kimppuja mukavina, tosin saimme itse vaikuttaa lopputulokseen, koska äitimme teki ne (toimitti kaikki kukat juhlaan,on floristi) Esittäkää toiveenne tarkasti jo heti alkuun, jotta ei tarvitse sitten valmiista kimpusta reklamoida. Kaikki floristit eivät osaa tehdä kunnollisia rannekimppuja, joten kuunnelkaa myös suosituksia ja kysykää tarjoukset mahdollisimman monesta paikkaa.

eli käytin itse ja suosittelen :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kuvaa tuollaisesta pitkästä ja kapoisesta rannekimpusta pitkähihaisen puvun kanssa? Epäilyttää vähän miten jo valmiiksi näyttävät hihat suhtautuvat yhtään mihinkään kimppuun..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään kuvia noista pallomaisista kimpuista "tositoimissa" eli sellaista, jossa näkyy kimppu kun se on paikallaan ranteessa ja myös puku? Olen tuollaista vähän suunnitellut, mutta en ole varma miten se sopii pukuuni, joten lisäkuvia kaivataan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0