Jump to content
Naimisiin.info

Jekkuja häävieraille


linku

Recommended Posts

Guest CorpseBride
Meille tuli mieleen tällainen, joka toimii tosin vain silloin, kun vihkiminen on juhlapaikalla, kuten meillä.

Morsianta saatetaan sulhasen luo, huntu kasvoilla, mutta hetkinen.. hänessä onkin jotain outoa.. alttarilla sulhanen nostaa hunnun ja.. VÄÄRÄ NAINEN!!! (tyyliin eri pituinen, kokoinen, eri väiriset hiukset, vanha, mies...)

katsotaan nyt.. ;)

Olen kovasti Morren kannalla tässä asiassa. Jos moista "jekkua" todistaisin niin menis kyllä maku koko juhlasta. (Haluan tähän väliin huomauttaa että olen aika lunkki tyyppi, ja mun puolesta hääpari voi sitten koko juhlan ajan seistä vaikka päällään, jos siltä tuntuu.) Se hetki kun vieras näkee morsion astelevan vihittäväksi, on ainakin minulle se ensimmäinen sykähdyttävä hetki, ja varsinkin jos on kyse läheisestä ihmisestä, ensimmäiset kyyneletkin kurkistelevat. Jos se fiilis lässäytettäisiin, ja sitten vitsin jälkeen pitäisi virittäytyä uudelleen tunnelmaan, niin ei taitaisi onnistua.

Itse vihkiminen on niin arvokas ja ainutkertainen tapahtuma ettei siihen vitsit sovi. Ei se tarkoita sitä että pitäis olla jäykkää. Kyllä ihmisille jää mieleen vihkiseremonian herkkä tunnelma ja sitten ne hauskat jutut sieltä hääjuhlasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sama juttu, en ehkä menisi itse seremoniassa / vihkimistilaisuudessa jekuttamaan ketään. Tilanne on kuitenkin niin tunnelmallinen ja herkkä, että ei omasta mielestä olisi kivaa ketään "säikäyttää". Hääjuhlassa sitten voi keksiä jekkuja, jos siltä tuntuu. Toi Viinuri kuulostaa tosi hauskalta! Tykkäsin myös tuosta, että hameen alta löytyykin vähän kaikkea muuta kun se sukkanauha, mut ehkä siellä olisi hyvä olla jotain pehmyttä, eikä mitään sellaista, millä voisi vahingoittaa juhlavieraita (esim. ne virttyneet alushousut vois toimia) :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mä olin ajatellut sellasta pientä "jekkua" muutamille valituille, kun he mulle kaikessa hauskuudessaan vinoilivat kutsussa olleesta pyynnöstä ilmoittaa syöttötuolin tarpeesta... Laitan sitten heidän paikalleen ne syöttötuolit! :) "Jaa, mää kun ymmärsin, että tarviit....." Siis eihän sitä nyt millään voi ymmärtää väärin, mutta vinoillaan sitten takasin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...