Jump to content
Naimisiin.info

Imitaattorit


Birbir

Recommended Posts

Kellään kokemusta imitaattoreista ohjelmanumerona häissä tai muissa juhlissa? Missäköhän hintahaarukassa tällainen ohjelma mahtaa liikkua?

Entä mitä mieltä noin yleisesti olette tällaisesta ohjelmasta hääjuhlassa? Miten itse suhtautuisitte, jos häissä, joissa olette vieraana, olisi ohjelmanumerona imitaattorin esitys?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Onpas sulle vastattu vähän nihkeesti...  :(

Mutta meidän häihin tulee mitä todennäkösimmin yhdistetty imitaattori/stand up -esitys. Velipoika (bestman) kun on semmosta harrastellu jo muutaman vuoden, ja käyny mm. monien firmojen pikkujoulujuhlissa esiintymässä. Kiitosta on tullu, ja setti on kieltämättä aika legendaarista. Löytyy niitten perinteisten Andy McCoyn, Aira Samulinin ja Tarja Halosen lisäks ainakin Juhani "Tami" Tamminen, Pertti Salovaara, Seppo Kääriäinen ja Folke West. Lisää se yrittää opetella koko ajan. Meille setti on tietysti ilmanen, mutta ainakin Tampereen seudulla saattais olla mahkuja saada kyseinen nuori mies suht edullisestikin esiintyyn.   8-)

Jotta toivoa sopii, että meidän vieraille kelpaa. Ja mitä luultavimmin kelpaa, koska ollessani bestmanina serkulleni, en pitänykkään perinteistä puhetta, vaan käytin veljeni sillosia hahmoja (Pertti, Andy, Aira ja Folke) hyväkseni jakaessani hääparille ohjeita avioliittoon. Kuvitelkaapa Aira Samulin opettamassa häävalssia ("Ristiaskel hyppy!"), Andy McCoy kertomassa mitä hääyönä pitää tehdä ("Nainen on kun skeba...") ja Folke West esittelemässä häämatkakohdetta ("Tervetuloa Folken seuraan Po-joki risteilylle..."). Ainakin sille juhlaväelle uppos.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...