Jump to content
Naimisiin.info

Takkatuli


Kipinkapin

Recommended Posts

Käytiin katsomassa tosi kivaa juhlapaikkaa, jossa on takka. Molemmat ihastuttiin ajatukseen elävästä tulesta. Takka on aika keskeisellä paikalla huoneistossa, joten se oikein houkuttaa keksimään jotain ohjelmaa liittyen tulen sytyttämiseen talvi-illan pimetessä  :-X Mutta mitä ohjelmaa ??? Auttakee, kun oma pää kumisee tyhjyyttään!

Tai no, sen verran kävi mielessä, että jos sen tulen sytyttäisi ennen häävalssia, niin voitaisiin tanssia siinä takkatulen loimussa. Mutta esim siihen sytyttämiseen voisi kehittää jotain?

Kiiiiiiitos  :-*

PS. Pitääpä muuten käydä polttamassa siinä pari pesällistä edellisenäkin päivänä, ettei tupsauta savuja sisälle....

Link to comment
Share on other sites

Miltäs kuulostais sellanen partiolaisten käyttämä nuotionsytytys huuto "syty nuotio pala nuotio, valaise ja lämmitä meitä " muunnettuna jotenkin vertauskuvallisesti rakkauden liekkiin. partion nuotiopiireissä sitä huudetaan niin että, aluksi vain kuiskataan ja sitten kovenee joka kerta ja lopuksi kaikki huutaa niin kovin kuin ääntä lähtee. Tai sitten joku voisi syttää sen kun joku esittää Petri Laaksonen laulun "rakkauden liekki ".

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa ottaa huomioon, että tuli harvoin syttyy ensimmäisellä tulitikulla ja ensimmäisellä yrittämällä! Siinä voi mennä systeemit sekaisin jos tuli ei meinaakaan syttyä!

Hääpari ja/tai kaaso&BM ja/tai hääparin vahnemmathan vois heittää sinne tuleen jotain? Esimerkiksi paperille kirjoitettuna jotain juttuja mitä sitten poltetaan? Jos niissä papereissa lukisi positiivisia asioita (esim ymmärrys, kuunteleminen, arvostaminen) ja ne paperit ruokkii tulta eli ne asiat ruokkii teidän suhdetta. Ja aina ennen paperin heittämistä tuleen sanoo että mikä se asia on minkä sinne heittää ja miksi se on suhteelle tärkeä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...