Jump to content
Naimisiin.info

Miten häämarssi ulkovihkimiseen?


Unnaxxx

Recommended Posts

Aapuuva.. Meidät vihitään ulkona. Nyt täytyisi päättää miten ja kuka soittaa häämarssit alttarille ja alttarilta kävellessä. Osaisiko joku neuvoa tällaista musiikista mitään tietämätöntä morsianta, että millainen musiikki kuuluu vieraille asti (seisovat pihamaalla) ja mitä soittimia on mahdollista soittaa ulkona. Pitäisi siis kuulua yleisölle ilman sen suurempia kaiuttimia tms. Millaiset soittimet toimisivat livenä? Onnistuisikohan soittaa mankalla?

Mitä tahansa vinkkejä otetaan vastaan. Kiitos.  :D

Link to comment
Share on other sites

Vaskipuhaltimet kuuluvat hyvin (esim. trumpetti ja pasuuna), ja mikseivät puupuhaltimetkin. Harmonikka on myös hyvä vaihtoehto. Jousisoitinten kuuluvuus on vähän heikompi, mutta jos soittaja /soittajat ovat kuulijoiden lähellä, niin ei pitäisi olla ongelma. Ja mitä tahansa akustista soitinta voi soittaa ulkona (kunhan ei sada), tosin piano voi olla aika vaikea raahata paikalle. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aletaan nyt kovasti kallistua itekin siihen, että marssit tulee stereoista. Kuhan vaan saatas vielä testattua, miten tämä käytännössä toimii ja hankittua tarpeeksi pitkä jatkojohto..

Jos alkaa cd pätkiä tai ei valittua biisiä soita, niin otetaan sitten seuraava.  ;D Tuleepahan ainaki meiän näköset häät (ei oo mikään niin justiinsa), eikä mee pelkäksi itkuksi (ellei sitte morsian saa jotain itku-nauru-kohtausta), jos biisi vähän pomppii kohtien yli.  :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...