Guest Vieras_Nyyti_*

En sitten saanut polttareita...

76 posts in this topic

Häät ovat tässä kuussa, mutta polttareita ei sitten tullut. Yksi ystäväni kysyi pari päivää sitten, milloin polttarini ovat - mitä siihen olisin voinut sanoa... Valehtelin, etten halunnut niitä... ¨

Kukaan - eivät edes kaasoni - kysyneet minulta, olisinko halunnut polttareita. Kiva on ollut bestmanin kanssa sumplia sulhaselle polttareita, kun itse jää paitsi koko tapahtumasta. Itkua nieleskellen odottelen, kun häissä esitellään sulhasen polttarikansiota, mutta morsiamella ei sellaista ole ollenkaan. En tiedä, mitä silloin sanon...

Luulin, että polttarit ovat niin yleinen juttu, että ystävät järjestävät ne aina, tai ainakin kysyvät, halutaanko niitä pidettävän. Tai edes kaasot. Ja he asuvat samalla paikkakunnalla, joten matka ei voi olla ongelma.

Anteeksi tämä itsesääliin vaipuminen. Surettaa vain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No jos ne häät tässä kuussa ovat niin onhan tässä vielä aikaa, vaaai?

Ja mitä jos he yllättävät ja viikolla pitävät polttarit?

Kuka ties.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos kaasot ovat kuitenkin vielä pitämässä sulle polttareita mutta ovat niistä hyvin hissukseen, tiedä mitä yllätyksiä sieltä tulee... :lol:

Kuitenkin jos pelkäät että polttareita ei tule, niin kaasoillasi olisi aikaa ne järkätä. Nyt rohkeasti vaan utelua peliin, että "niin, koskas mun pitäis varautua näihin polttareihin kun tässä ei ole enää paljon aikaa?" :rolleyes: Jos heillä ei ole mitään suunnitelmia niin viimeistään ton kommentin jälkeen pitäis alkaa tapahtumaan... tai jos ei sittenkään polttareita tule, niin mun tapauksessa olisivat ainakin entisiä kavereita sitten häiden jälkeen :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puhu äkkiä ettei ala harmittaa jälkikäteen.. Kannattaisi valita kaasot niin, että ajatukset synkkaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä ainakin pidetään polttarit viikkoa ennen hääpäivää että jos sinun kaasot ovat samalla linjalla.

Mutta aukaise ihmeessä suusi ja sano että haluat polttarit :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No voi, että...

Itse en taas halua koko polttareita...ainakaan näitä perinteisiä nuppi täyteen ja baanalle...

Ehkä kannattaa ystäville reilusti sanoa mitä haluaa/ ei halua, makuja kun on niin monia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä häät kans tässä kuussa eikä mulla ole vielä ollut polttareita - mutta luotan että ne on tulossa ;). Sitä jännityksellä odottelen ja tosiaan merkit kertovat että kyllä sieltä jotain on tulossa :grin: . Yhdyn edellisiin, eli joko polttarisi ovat erittäin hyvin salassa suunnitellut tai sitten he eivät tiedä sun haluavan niitä - eli edelleen kannattaa kyllä jotain mainita asiasta kipin kapin! :grin: Tsemppiä ja pidetään peukut pystyssä että saat ihanat polttarit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enpä oikein usko, että ehtivät niitä järjestää. Ei ole ollut mitään puhetta ainakaan vapaapäivistä tai että milloin minulle sopisi muuten.

Olin itse aiemmin kaasona ja toisen kaason kanssa me järjestimme morsiamelle polttarit ihan ilman että hän niitä olisi pyytänyt. Ainoastaan kysyimme ketä kutsutaan. Niin ja tuo morsian on nyt minun kaasoni.

Voihan se olla, että jotain on suunnitteilla, jotain todella salaista?!?

En vaan kehtaisi ruveta "ruinaamaan" polttareita, jos eivät ole olleet aikeissa niitä minulle järjestää... Kun ei tosiaan ole mitään puhetta ollut. Vaan se yksi kaukainen kaveri, joka kysyi, että milloin ne on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuukausi on aika paljon aikaa. Alunperinhän polttarit on järjestetty edellisenä iltana... (Onneksi harvemmin enää :) ) Ite oon ollu järjestämässä parit polttarit ja niistä oltiin oikeesti tosi hissukseen. Toisissa huijattiin morsianta just tietämättömyydellä. Toisissa kysyttiin, kenet morsian haluaa niihin(joten tiesi että jonkunlaiset on tulossa), toisissa ei.

Eli ei kannata vaipua epätoivoon vielä, jos et missään nimessä halua kysellä kaasoilta, onko niitä tulossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja eihän polttareista kysellä, koska sinulle sopisi? Tämä otetaan selvää selän takana.

Kyllä mä ainakin tunnen pari morsiota, jotka aidosti uskoivat ettei heille tule polttareita...ja olivat sen suhteen hyvin väärässä! Kuukausi on paljon aikaa järjestää polttarit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mäkin järkkäsin salaa kaverilleni polttarit ja pidin huolta siitä että ko.viikonloppuna oli sovittu jotain feikkijuttua, eli että morsian luuli että ne ei ainakaan sinä viikonloppuna olisi. Onnistui ilmeisesti melko hyvin, itseasiassa pidettiin 2 päiväiset polttarit ja ekana päivänä mukana oli kourallinen porukkaa. Oli sitten surullinen että eikö kukaan muu päässyt. Mutta sitten seuraavana päivänä olikin aamiaisella koko poppoo paikalla ja ne "viralliset" gamet alkoi!

Ne olikin sitten unohtumattomat juhlat, voi veljet...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua kans kusetettiin ihan 100-0 polttareitten kanssa. Tajusin kyllä tyyliin 20 min ennen kuin menin kotiin, että nyt on jotain hämärää tapahtumassa :D. (Meillä piti olla jotain ihan muuta luvassa ja miehellä myös.. mutta ei ollutkaan.. mutta näin oli järkätty molemmilta salaa, että meillä on polttarit :D)

Eiköhän sullekin siis vielä tule... ja pääset yllättymään pahemman kerran :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos sua oikeasti hurjasti pelottaa, ettei polttareita ole tulossa ja et itse halua ottaa asiaa puheeksi kaasojen kanssa niin mitä jos laittaisit sulhasen asialle? Kerro hänelle, että haluaisit polttarit ja sinua pelottaa ettei niitä ole tulossa ja pyydä häntä soittamaan kaasoille. Kaasojen ei tarvitse tietää, että hän soittaa sinun puolestasi vaan hän voi soittaa ja kysellä yleisesti aikataulusta ettei teillä ole siksi aikaa mitään yhteistä tärkeää sovittu. Ja jos kaasot eivät ole oikeasti mitään järkänneet niin sulhanen voi tehdä tiedettäväksi että sinä odotat polttareita ja sellaisia toivot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Aioin tulla ehdottamaan tuota. Pane sulhanen asialle tyyliin "koskas mun pitäisi olla juonessa mukana...?"

Mä suosittelen, että teet asialle jotain - ettei tarvitse jälkeenpäin sitten harmitella ja kertoa kaasoille miten p*skoja olivat kun eivät yksiä polttareita saaneet aikaiseksi. Mä en jäisi pelkästään sen varaan "että jos sittenkin mua vain kusetetaan 6-0..." koska ei voi tietää, mitä muiden pään sisällä liikkuu. Ja sitäpaitsi - jos sä olet sanonut, ettet halua polttareita. Voi olla, että sun kaasot ottavat sen viestin tosissaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun polttarit pidettiin noin kuukausi ennen häitä. Kaasot olivat käyneet mun esimiehen kanssa sopimassa, milloin polttarit ovat, joten missään vaiheessa en joutunut vapaapäiviäni ilmoittamaan.

Mutta tosiaan, kannattaa ottaa asia jollain tapaa puheeksi, jos se vaivaa. Sulhasen laittaminen asialle on minunkin mielestäni hyvä idea!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ja sitäpaitsi - jos sä olet sanonut, ettet halua polttareita. Voi olla, että sun kaasot ottavat sen viestin tosissaan.

Sanoin tuon eräälle kaukaisemmalle kaverilleni, joka ei tunne kaasojani. Ja heitin sen ihan hätävalheena, kun nolotti niin, ettei polttareita ehkä olisi. Eli kaasot siis eivät tiedä tuosta sanomisestani.

Ihmetyttää vaan, kun eivät ole kyselleet mitään muitten kavereitten yhteystietoja edes? No, voihan se olla, että olen väärässä. Harmittaa vaan laittaa sulhanen soittelemaan perään, jos eivät ole mitään edes meinanneet pitää. Joutuu ikävään välikäteen...

Mutta ehkä tää tästä iloksi muuttuu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No jo on joillakin pienet murheet <_<. Mielestäni sinun pitäisi oman mielenrauhasi tähden kysyä asiasta suoraan. Koska menisin melkein vannomaan, että häiden jälkeen sitten täälä murjottaa joku morsian joka ei polttareita saanut :huh:. Ja en sano tätä todellakaan pahala.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Harmittaa vaan laittaa sulhanen soittelemaan perään, jos eivät ole mitään edes meinanneet pitää. Joutuu ikävään välikäteen...

Eihän tuossa ole nyt mitään noloa että sulho vähän kyselee kaasojen perään, sanokoon vaikka että hän on suunnitellut sinulle jotain ja ei toivo että menee päivät päällekkäin :huh: Nyt kipikapin avaamaan sitä sanaista arkkua ettei jää jälkikäteen harmittamaan...

On se kumma kun ei aikuiset ihmiset saa avattua suutaan :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä itseasiassa jossain vaiheessa kysyin toisen bestmanin naiselta, että onko/onhan miehelle tulossa kanssa polttarit, kun omiani varten oli kyselty kaverien yhteystietoja mutta mieheltä ei oltu kysytty mittään. Eli ei edes mies pyytänyt minua kyseleen, kunhan itse muuten vaan kyselin :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei sun menot on voitu kysyä myös sun mieheltä!!! Se voi olla juonessa mukana. Vaikka sulta ei mitään menoaja olisikaan kyselty niin mies on voinut "vuotaa" tietoa kaasoille. Sä olet auttanut BM sulkin juhlien järkkäämisessä salaa, ehkä sulkkikin on tehnyt saman sun selän takana?! Uskon, että polttarit tulet saamaan, koska kaasosikin on saanut sulta polttarit. Se varmaan muistaa kuinka mukavat omat polttarit oli ja ihan varmasti järkkää myös sulle sellaset. Jos ei järkkää niin on varsinaisen pönttö kaaso. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tullut polttareita minullekaan. En minä siitä kauhean surullinen jaksa olla, mutta hiukan hämmentynyt kuitenkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ei ollut polttareita, mutta ei tosin ollut kaasojakaan. Myöskään miehelleni ei järkätty polttareita, mutta ei ollut hänelläkään bestmania. Yllätys olikin valtaisa, kun ihanat häävieraamme olivat salaa järjestäneet meille "jälkipolttarit" pari kuukautta häiden jälkeen (olivat porukalla päättäneet järjestää meille ihanan päivän ja kustansivat koko lystin). Tämä oli kyllä mahtava yllätys, vaikka emme olleet edes harmitelleet polttareiden puuttumista. Uskoisin, että polttarit voivat olla kehitteillä, vaikka ei siltä yhtään tuntuisi ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Öö ja miksei voi siis kysyä jos polttarit haluaa, tai vaikka infota kaasoja siinä vaiheessa kun heidän tehtäviään läpi käydään, et sekin olis sitten tehtävänä semmoset pippalot järjestää :mellow:

Itse en polttareita tarvitse välttämättä, mutta kaaso sellaiset sanoi heti haluavansa järjestää (kun kysyin häntä kaasoksi ja hän suostui). Ilmoitin sitten vaan etten mitään ryypätään-pää-täyteen-ja-kaupataan-alushousuja-hoitsuasussa polttareita halua, et ihan vaan hemmottelua kiitos tälle morsiammelle. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flower: tosi mukava kuulla, että meni näin teillä. Yllätykset ovat kivoja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miten kävi aloittaja? Saitko polttarit? Mä oon itse niin kova hölöttäjä ja ystävät niin läheisiä että tuollainen asia kyllä käytiin heti ensimmäisenä läpi kun ilmoitin että nyt olis häitä tiedossa! :lol: Tosin tän mun ystävän kanssa kun ollaan aina höyryttykin polttareista. Molemmat ollaan nyt naimisissa ja on saatu parhaat polttarit mitä toivoa saattaa! Kannatan siis sanaisen arkun avaamista jos tuo asia häiritsee, mieluiten vaikka puoli vuotta ennen häitä niin ei tartte sitten viikkoa ennen häitä täristä että onkohan ne tulossa.

Hommahan hoituu yksinkertaisesti siten että kun ekoja kertoja käy kaason kanssa asioita läpi niin antaa siinä vaiheessa listan ystävistä jotka haluaa mukaan ja ilmoittaa että "jos haluatte mulle polttarit järkätä niin tässä olis lista ketkä vois olla mukana". En usko että kukaan on niin urpo että sen jälkeen jättäis ne järkkäämättä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now