Jump to content
Naimisiin.info

Milloin aloitette "työstää" polttareita?


nanna80

Recommended Posts

Elikkäs ihan itse tulevana morsiamena kyselen tätä, missä vaiheessa ootten kysellyt halukkaita tein polttareihin, mitkä minun tapauksessa annan kaasolleni tietoon... En löytänyt aloitusta tästä, sorry jos se on jossain!

Link to comment
Share on other sites

Jos polttarit on kesällä, on hyvä aloittaa suunnittelu mahdollisimman pian. Meillä oli todella hankalaa saada mitään paikkoja varattua ja aktiviteettia järjestettyä sillä emme olleet ainoa ryhmä joka tiettynä viikonloppuna on polttareita järjestämässä! Kun perusraamit on päätetty (aktiviteetit, paikat varattuna yms.) voi hyvin pitää hengähdystaukoa ja ruokapuolen ja muut pienet yksityiskohdat voi sopia myöhemmin.

Link to comment
Share on other sites

huhtikuuksi hesassa polttarit järjestäneenä voin sanoa, että 2 kk on lyhyt aika löytää kunnollinen saunatila keskustan tuntumasta.

mä annoin omien polttareideni listan pari kk aikaisemmin ja myöhemmin kuulin, että olivat pitäneet jo paaaljon ennen sitä palavereita :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me aloitimme suunnittelut jo noin puolta vuotta ennen h-hetkeä, eikä mielestäni ollut yhtään liian aikaisin. Matkanvarrella saattaa tulla poisjääntejä yms, jotka vaikeuttavat suunnitelmien eteenpäinvientiä...Lisäksi on kiva tavata muita polttareihin osallistuvia, joita ei ole ennen tavannut! Ja mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sen paremmat valinnanmahdollisuudet sinulla on tekemisten suhteen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 months later...

Pidettiin ystäväni polttarit eilen ja tänään, ja ensimmäiset spostit aiheesta läheteltiin tuolla maaliskuun alussa. Täytyy sanoa, että jos koko jengi ei olisi ollut aivan loistavan motivoitunutta ja aikaansaavaa, niin olisi tullut tooosi kiire, mutta nyt tuli vain vähän kiire, niin että esim. viimeiset vierailevat tähdet lauantaille saatiin varmistettua torstaina. :)

Jos jotain polttarilistaa on kaasolleen antamassa, niin ainakin alustava lista (lähimmistä, jotka varmasti kannattaa pyytää mukaan) on hyvä antaa jo aivan naurettavan aikaisin, varsinkin jos on toisilleen tuntemattomampaa porukkaa. Kesälauantait täyttyvät tosi nopeaan myös polttareista, joten mitä nopeammin ajankohta ja suuret linjat on kasassa, sitä varmemmin pystyy esim. kilpailuttamaan hintoja saunoista tms., tai miettimään varasuunnitelmia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...