Jump to content
Naimisiin.info

"yli-innokas" kaaso


Guest rikez

Recommended Posts

Mulla on kans semisti yli-innokas kaaso, mut mä en oo (ainakaa vielä :girl_haha: ) ottanu siit hirveesti stressiä. Oon ite aatellu sen asian niin, että ne on kuitenkin mun häät ja mä viime kädessä päätän (hehe siis huom. MINÄ, mun sulhohan on antanut mulle aika lailla vapaat kädet tehä mitä tykkään :grin: ) siitä mitä mun häihin tulee. Ymmärrän kyllä, että varmasti ei halua suututtaa ja on varmaan jollain tavalla kans semmonen miellyttämisenhalu sun kaasoa kohtaan, mutta jos se todella ärsyttää sua, niin ensinnäkin: älä ota siitä stressiä. Toiseks, puhut rauhassa tälle sun kaasolle (niinku tuolla jo oli et kyl aikunen ihminen ja hyvä ystävä varmasti ymmärtää) ja sanot miltä susta tuntuu - että sut yliajetaan kaikissa asioissa ja haluaisit että ne on TEIDÄN näköiset häät, ei kenenkään muun näköiset häät. Sitten sanot vielä et oot todella kiitollinen hänen avustaan ja et haluat mielipiteitä ja vinkkejä ym ym, ni varmasti ymmärtää :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mnusta itsestäni on tulossa kaaso ja tiedän, että minusta tulee yli-innokas kaaso :blush: , koska yksinkertaisesti rakastan häitä ja niiden järkkäämistä. Ja minusta on ihana nähdä miten suunnitelmista muovautuu toiselle se yksi elämän tärkeimmistä päivistä :girl_in_love: ja minä olen enemmän kuin halukas aauttamaan sen päivän järkkäämisessä! Kyseessä ovat ns. talkoo häät (jollaiset itsellänikin on olleet) ja tiedän, että se tarkoittaa sitä, jotta osallistumaan joutuu (omista häistäni osa vieraista varmaan vieläkin hämmästelee, kun löysivät itsensä siivoamasta ennen jatkoille menoa hääpaikkaa morsiammen kanssa :girl_haha: ). Itse siis tykkäsin han morsiammena touhuta keittiössä hääjuhlankin aikaan ja kaasona varmaan vielä enemmänkin.

Ja itse joudun olemaan tosi tosi varovanen, ettei tuleva morsio luule, jotta meinaan jyrätä änet, koska se ei todellakaan ole tarkoitus, vaan auttaa häntä samaan yksi mieleenpainuvimmista juhlapäivistä elämäänsä, jota voi vielä vanhanakin muistella lämmöllä kiikkustuolissa <3

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Itse olen jo tainnut suututtaa kaasoni :( Paljon erimielisyyksiä ja erilaiset näkemyksen sekä olemme kumpikin hyvin vahvoja persoonia.

 

 

En kyllä ymmärrä, mitä sanomista lopen kaasollasi on teidän häihinne? Et tässä nyt tosin selventänyt, mistä on erimielisyyksiä, vaiko vähän kaikesta, mutta kyllä kaason on tässä suhteessa oltava se, joka joustaa ja ymmärtää. Ei siis mitään ihan mielettömyyksiä, että tyyliin pompottaa kaasoa miten sattuu. Mutta jos nyt kyse on esim. koristelusta, niin kyllä se on ihan kokonaan vain ja ainoastaan teidän päätettävissä! Jos toisaalta kyse on esim. kaasojen pukeutumisesta, jos hän ei vaikka halua pukeutua tiettyyn väriin, niin uskon, että kompromissi asiaan varmasti löytyy.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Minullakin tuntuu olevan vähän yli-innokas kaaso.. Eilen näytin hänelle kuvia varaamastamme juhlapaikasta. Ensimmäinen asia, mitä hän kommentoi, oli että juhlapaikka on pieni. Kerroin hänelle että jouduimme hitusen karsimaan vieraslistaa (mm. hänen appivanhempansa jäävät kutsutta, sillä en ole läheinen heidän kanssaan) että kaikki mahtuvat, koska emme tarvitse muutenkaan isoja häitä.

 

Nyt kaasoni sitten oli etsinyt minulle muutamia juhlapaikkoja, jonne mahtuu enemmän vieraita. Tietysti ihan kiva ajatus, että hän näkee vaivaa. Nämä juhlapaikat kuitenkin sijaitsivat eri paikkakunnalla kuin jo varaamamme juhlapaikka ja olivat liian kalliita meille. Kysyin häneltä, että miksi hän etsii paikkoja kun meillä jo on yksi paikka varattu. Kaasoni vastasi, että näihin isompiin juhlapaikkoihin mahtuisi myös ne hänen appivanhempansa. Tässä kohtaa rupesin näkemään vähän punaista.

Muokattu: , käyttäjä: tiria
Link to comment
Share on other sites

^öööh? Miksi hän olettaa, että hänen appivanhempansa olisivat edes top150 vieraan joukossa?

Minulla ei tulisi mieleenkään kutsua kaason appivanhempia (en ole koskaan tavannut edes läheisimpien ystävieni kumppaneiden vanhempia)! Kaason vanhemmat vielä ehkä ymmärtäisi, jos oltaisiin esim. lapsuudenystäviä, mutta että ystävän miehen vanhemmat?!?

 

Ehkä hän tarkoitti kuitenkin hyvää ja oli ymmärtänyt, että teitä harmittaa, kun vieraslistaa JOUTUU karsimaan?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...