Jump to content
Naimisiin.info

Kylpylä Flamingo Vantaalla


Allure

Recommended Posts

Heips!

Onko kenellekään ehtinyt kertyä omakohtaisia tai kuultuja kokemuksia Vantaalla melko vastikään avatusta kylpylä Flamingosta?

Haaveilen vähän jos menisimme sinne sillä rakkaimmalla ystäväporukalla viettämään tyttöjen hemmottelupäivää?

Hienoksi sitä mainostetaan, ja kuulemma myös K-20 puoli löytyy jossa sitten välttyisi kirkuvilta lapsiltakin.

Kaikki info (siis muukin kuin ne hienot mainoslauseet) ja kokemukset otetaan innolla vastaan...

Link to comment
Share on other sites

Mitään yksityiskohtaisia selostuksia en ole kuullut mutta eräs tuttu oli kovasti tyytyväinen kokemukseensa. Oli kuulemma juuri niin hieno paikka kuin oli odottanut. Ainoastaan hintaa piti hieman korkeana mutten oikein ymmärrä hänen logiikkaansa: Jos paikka on hieno, niin kai se nyt maksaakin enemmän kuin uimahallissa käyminen :huh:.

Pahoittelen, etten tämän tarkemmin osaa mitään sanoa mutta onhan se vasta niin vähän aikaa ollut auki, ettei siellä tosiaan ole ihan laumoittain tuttuja ehtinyt käydä. Mutta ensimmäinen kuulemani puolueeton lausunto oli siis positiivinen :).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Itse käytiin joulun jälkeen, juuri tuo K-20 puoli oli oikein hieno, tosi rauhallista ja tunnelmallista, kun ei ole pikkulapsiakaan huutamassa. Siellä oli monta eri saunaa; esim höyrysauna, mineraalikylpy, havunneulassaunaa ym. Lisäksi merivesiallas. Sillä puolella on myös se kauneushoitola-puoli, esim jalkahoitoja voidaan tehdä siinä altaan reunalla kun osa porukkaa lilluu altaassa.. Siellä puolella on myös oma kahvila/pikkubaari josta sai ainakin simppeleitä sandwichejä ja sidukkaa..

Flamingostahan löytyy muutenkin kaikenlaista, esim keilausta, ravintoloita ym jos haluaa muutakin siellä tehdä kuin vain kylpeä :)

Itse oli aatellut myös tuota Flamingon kylpylää, että josko vihjais kaasolle&co, että saattaisin sinne haluta :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin marraskuussa tuolla flamingossa viettämässä vuosipäivää. Kylpyläpuoli oli mielestäni oikein kiva niin "pieneen" alueeseen eli pari kolme liukumäkeä, perinteinen rannan tavoin syvenevä iso allas ja "rinkula", jossa oli melkosen mukava virta.

Kuitenkin ehdottomasti mielestäni kannattaa ottaa lippu, jolla pääsee myös K-20 puolelle. Sieltä tosiaan löytyy erilaisia saunoja ja erikoisaltaita ja myös suolahuone. Ihanin taisi kuitenkin olla istumasyvyinen allas, jossa oli 37 asteinen vesi eli siis tuntui ihastuttavan lämpöiseltä. Siinä istuskellessa meni kyllä mukavasti aika :)

Vaikka me oltiin siellä pariskuntana, niin samaan aikaan siellä oli yksi naispoppoo, jotka kyllä näyttivät nauttivan olostaan.

Ehdottomasti suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...