Sign in to follow this  
Followers 0
Orkidea2010

Luomajärven hevoskievari (Ikaalinen)

46 posts in this topic

Onko kellään kokemuksia tuosta paikasta?

Olen sen meille varannut vuodelle 2010, aivan ihana paikka ja mukavat omistajat, mutta jos jollain olisi siitä kokemuksia niin mielelläni kuulisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Itse olen kanssa tuota Luomajärven hevoskievaria miettinyt, vuodelle 2010. Saanko udella, mikä päivä teille on varattuna?

Se vaikuttaa niin ihanalta paikalta, ja todella maalaishenkinen. Matkaa tosin tulee kirkosta yli 30km, mutta sen nyt ajaa aika nopeasti.

Kokemuksia haluaisin minäkin kuulla, jos joillain sellaisia on! :wub::D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saa udella, meille on varattu 7.8.

Aivan ihana paikka, niin maalainen, niin romanttinen :girl_wink:

Me ollaan jotenkin niin maalaisia että tuo paikkana löi kirkkaasti kaikkien muiden vaihtoehtojen yli :girl_blum:

Missä teidät olisi tarkoitus vihkiä?

Meille on varattu Hämeenkyrön kirkko ja sieltähän tulee tuon n.30 km matkaa mutta luulen että ne jotka oikeasti haluavat kanssamme juhlia niin tulevat siitä huolimatta :flirt:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helpotuksen huokaus, meillä nimittäin tarkoitus pitää häät 31.7., joten ei ainakaan teidän häät ole sitten samalle päivälle :)

Meidät vihitään Kankaanpään kirkossa, josta tulee matkaa noin 34km. Eipä ne sukulaiset viime kesänäkään serkun juhlista jääneet pois, vaikka n. 40km taisi olla matkaa kirkosta juhlapaikalle... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö kukaan oikeesti oo kuullutkaan puhuttavan tuosta paikasta? Voi harmitus..

Onko Lea-Tuulikki varannut kievarin vai päädyittekö johonkin muuhun ratkasuun?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on kokemusta vain yhdestä isänpäivänlounaasta ko. paikassa ja tykkäsin :) Ruoka oli todella hyvää! Omistajapariskunta oli myös todella suloinen, ja kokki kävi henk.koht. kiittämässä, että olimme tulleet paikalle. Kertoi myös ruuista ja paikasta noin yleensä - jäi hyvä mieli. Voisin kuvitella, että kesällä tuo paikka on aivan ihana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa että edes jotain kokemusta on, ajattelin jo ettei kukaan oo kuullut puhuttavankaan :girl_haha:

Lisää kokemuksia saa laittaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostan taas hieman ylöspäin ja kyselen että eikö kukaan, oikeesti..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka! taitaa olla vanha ketju! Kertoilisin kumminkin meidän hääyön viettopaikasta eli juuri luomajärven hevoskievarista!!

Oltiin siellä yötä helmikuussa 2008. aivan ihana paikka,en voi muuta kuin suositella! Mallassauna oli mahtava paikka.. Ruoka oli hyvää ja puitteet ihan mahtavat! Sinne olis pakko päästä uudelleen. Se on todella hyvä häidenvietto paikka!

:girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kiva homma Kassu että oot käynyt laittamassa viestiä, olin jo luopunut toivosta että kukaan on koskaan edes kuullut tuosta paikasta :girl_sigh:

Kertoisitko hieman lisää tuosta "hääsviitistä", ollaan kanssa mietitty että josko sinne sitten jäisi yöksi. Ja kuuluuko tuo mallassauna hintaa vai tarviiko varata erikseen? Oon joskus ennenkin kuullut maininnan siitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on paikka myös mietintämyssyn alla... Miinusta on matka Tampereelta asti. Muuten paikka näytti aivan ihanalta. Oisko tosiaan kellään kokemusta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kirjottelinkin jo tuohon toiseen ketjuun, että meillä oli ensin hevoskievari vaihtoehtona, mutta valitettavasti hinta (ja ravintolaviinakset) tuli esteeksi. Ratsastamassa ollaan käyty useamman kerran ja sitä kautta meille tilat esitelty. Satuhan on aivan mahtava tyyppi ja puitteet aivan ihanat. Eikä ne menutkaan pöllömmältä vaikuta ;) Tulkaahan ihmeessä tähän ketjuun sitten kertomaan miten häät meni jos ei keneltäkään hääkokemuksia löydy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on nyt sitten Luomajärven Hevoskievarissa häät ensi elokuussa. Pitää tulla häiden jälkeen kertomaan paikasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät Luomajärven Hevoskievarissa 3.7.2010. Aivan ihan paikka :girl_smile: Meidät vihitään siinä pihalla lipputangon "juurella". Nyt vaan on paniikki että mistä saatais teltta/katos vihkimisen ajaksi. Ollaan kyselty eri telttafirmoilta, mutta halvin on ollut reilu tonnin ja kallein lähempänä kolmea tonnia :girl_sigh: Ei oikein toi budjetti riitä. Hääyömme vietämmä sielä hääsviitissä ja lähisukumme jää sinne myös yöksi, kuin myös meidän kaksi ihanaa pikku tyttöämmekin :-X Paikkana on aivan loistava, koska meillä on pikku väkeä aika paljon niin saavat temmeltää kaikkessa rauhassa pihalla. Ei tarvi paljon autoista välittää.

Lauantaina kohti Helsinkiä, Häämessuille :girl_blum:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiva että on löytynyt muitakin jotka viettävät juhlia kievarilla :girl_smile:

Oletteko ajatellut koristella kievaria jotenkin vai annatteko Satun hoitaa sen puolen? Me ajateltiin että tuodaan vaan kukkaset pöytiin, eikä muuta sitten laiteta, on sen verran kaunis paikka itsessäänkin.

Mountain Currant: Mikä päivä teillä on häät?

Äippä80: Koska teidän häät on ennen kun meidän (7.8) niin tuuhan sitten kertoon miten meni ja miten asiat hoitu.

Me kanssa jäädään sinne yöksi, otamme tosin ehkä vaan tavallisen huoneen, alkoholia sen verran tarjolla että voi olla ettei hääsviitistä ole juuri iloa :girl_haha: ja myös osa sukulaisistamme jää sinne, osa asuntovaunulla, osa -autolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me olemme näillä näkymin varaamassa kievarin helmikuulle 2011. Foorumia lukiessa minulle oli tullut käsitys siitä, että kievari olisi tosi kallis paikka, enkä siksi aluksi ajatellut pyytää tarjoustakaan. Tarjous kuitenkin yllätti minut positiivisesti: mielestäni kievari ei ainakaan tuohon vuodenaikaan ole erityisen kallis. Booliakin tarjottiin raaka-aineiden hinnalla. Laskin, että jos varaamme jonkin kivan juhlapaikan (esim. Pispalan haulitehdas), hankimme sinne pitopalvelusta ruoan edullisesti ja haemme omat juomat, säästämme kievariin verrattuna sata euroa 50 hengen häissämme mutta jonkun täytyy jäädä siivoamaan sekä huolehtimaan tarjoilusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

Häiden vietosta ei minullakaan ole paikasta kokemusta, mutta vietimme siellä juuri mieheni ja pienen vauvamme kanssa aikuisten maastoratsastusviikonlopun eikä ole kuin positiivista sanottavaa!

Puitteet ovat kauniit ja ne on tehty hyvällä maulla maalaisidylliä silmällä pitäen. Ruoat olivat ihania ja hinta-laatusuhde oli kaikin puolin kohdallaan kun miettii, mikä homma moisten palvelujen järjestämisessä on!

Uskon täysin, että siellä ovat häiden viettäjät hyvissä ja osaavissa käsissä. Työntekijät tuntuivat olevan varsin omistautuneita paikan pyörittämiseen ja se kyllä näkyi asiakkaallekin päin. Eli odottakaa juhlianne luottavaisin mielin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

minäkin kuulisin mielelläni lisää

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Ihan pikainen viesti: Ei ole ollut kokemusta mutta meidän häitä vietetään Hevoskievarissa 17.07.2010. Ja vihkiminen pitäisis myös tapahtua paikan päällä (sateen sattuessa tanssivintilä) hihhei :)

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Äippä80 juhlat on jo vietetty, olisi kiva kuulla kokemuksia..

Satchel viettää häitä viikon päästä niin tulisitko sinäkin sitten kertomaan kokemuksia.

Tahtoisin kuulla kuinka pitopalvelu toimi, kuinka ruuat hoidettiin pöytiin ja pois, ja muuta sellaista mitä kannattaa ottaa huomioon.

Tahtoo kuulla kokemuksia :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt ollaan onnellisesti naimisissa :gpari:

Häitämme vietettiin 3.7 Kievarissa ja mulla ei ole ainakaan mitään huonoa sanottavaa paikasta tai palvelusta. Satulle ja Mikalle (+henkilökunta) isot kiitokset kaikesta :girl_smile:

Meidät vihittiin Kievarin pihassa missä meillä oli kaksi isoa telttaa ja penkit vieraille. Saavuin ihanien tyttäriemme kanssa hevoskärryillä teltalle missä isäni oli meitä vastassa :-X Ilma onneksi suosi meitä :girl_haha: Ruoka oli aivan loistavaa. Meillä oli pippurilla höystettyä palapaistia ja juustoperunoita + muut alkuruoat. Hääkakku oli vadelma-valkosuklaa, NAM!

Koristelimme "vintillä" pöydät tuikuilla ja isoilla kynttilöillä. Sitten oli pöytien päässä sinkkiämpäreissä kukat. Mun mielestä toimi tosi hyvin. Paikka on itsessään jo niin ihana, että ei tarvitse paljoa koristeluita. Satu hoiti kaikki perjantaina me vietiin vaan tarvikkeet, loistavaa palvelua :girl_smile:

Yövyimme sielä ja seuraavana päivänä ei trvinnut muuta kun kantaa omat tavarat pois. Henkilökunta oli siivonnut jo kaikki :girl_impossible: Hääyöstä ei paljoa ole kerrottavaa.... Mieheni oli ihan hyvässä kunnossa vielä puolen yön aikaa, mutta sitten innostu juomaan raakaa viskiä :girl_mad: Päästiin hääsviittiimme niin hän tokas, että käyn vähän ulkona. Sielä se sitten oksensi ja mää söin sviitin antimia :girl_in_love:

Orkidea2010, oikein hyvää tulevaa hääpäivää teille. Kaikki menee varmasti hyvin ja älkää antako pienten juttujen pilata päiväänne :pupu_1:

Mulla on myynnissä tavaraa hääkirppiksellä, käykäähän kurkkaamassa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon onnea rouviintumisesta Äippä80 :gpari: ja iso kiitos kun kävit kertomassa kuinka teillä on mennyt, ja oikein kiva että kaikki pelasi :girl_smile:

Jos täällä vielä käyt, niin kuinka paljon teillä oli vieraita? Ja oliko teillä ruokailu sielä vintillä? Kuinka paljon oli aikaa ruuan ja kahvien välissä?

Olemme menossa viimeiseen palaveriin tulevana sunnuntaina, ja täytyy sanoa että odotan kyllä innolla tuota tapaamista, tuo paikka kun on vaan niin ihana :-X

Kiitos Äippä80 tsempistä uskon että kaikki menee hienosti, varsinkin kun meillä ei ole sen kummenpia suunnitelmia hääpäivälle, pääasia että kaikilla on kivaa, ja vielä vähemmän suunnitelmia hääyölle, boolia on tarjolla paljon :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on häät vietetty hevoskievarilla varsin onnistuneesti :gpari:

En voi muuta kun suositella paikkaa lämpimästi kaikille, kaikki toimi jotenkin niin vaivattomasti ja hyvin.

Paikka on aivan mieletön, henkilökunta todella osaa hommansa ja seuraavana aamuna ei tarvitse kun hakea lahjat pois :girl_smile:

Me ollaan saatu hirveästi kiitosta vierailta jotka olivat niin tyytyväisiä sekä paikkaan että myös ruokaan. Ja pakko myöntää että olen jo miettinyt että voimmeko pitää samassa paikassa jotkut 10-vuotis hääpäivä juhlat :girl_haha:

Hintaa tuolle tulee varmaan enemmän kuin sellaiselle paikalle mihin saa itse viedä kaiken, mutta mielestäni sekin oli varsin kohtuullinen verrattuna siihen että olisi itse joutunut kaiken tekemään, tuo on kuitenkin sellainen helppo, valmis paketti jota ammattilaiset tuottavat.

Mutta siis, paikka on todella hieno, ruoka todella hyvää ja palvelu erinomaista, voin suositella siis kaikille jotka haluavat maalaishenkiset häät :girl_smile: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, paljonko häät tulivat maksamaan kievarissa suurinpiirtein? Onko paikalla A-oikeudet vai saiko viedä omia juomia? Kiitos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kievarilla on A-oikeudet joten omia juomia ei saa viedä. Hinta määräytyy ruokien, juomien ja majoitusten hinnasta, kannattaa ihan rohkeasti laittaa sähköpostia Satulle ja pyytää tarjous.

Paikka on kyllä aivan ihana, suosittelen lämpimästi :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0