Jump to content
Naimisiin.info

Ontuvalle miehelle polttariohjelmaa


Kartio

Recommended Posts

Niin. Siis sulhoni venäytti polvensa tämän viikon maanantaina. Polttarit on ensi viikonloppuna, siis viikon päästä lauantaina. Kaveriporukka oli suunnitellut käyntiä Megazonessa, mutta se ei nyt keppien kanssa onnistu. Polvi paranee kyllä hyvää vauhtia, mutta ei se viikossa juoksukuntoon tule. Nyt siis kavereilla on paniikki miettiä viikossa uutta ohjelmaa tuon tilalle. Jotakin vastaavaa, siis vähän erikoisempaa kaivattaisiin, kun muuten ohjelma koostuu perinteisestä leikkimielisen nöyryytyksen osiosta kaupungilla ja mökki-illasta porukalla. Ajattelin kysyä täältä apua, jos jonkun sulhasella tai jollakulla itse on ollut hauskaa, nopeasti järjestettävää ohjelmaa, jota tuo polvi ei rajoita.

Link to comment
Share on other sites

Miten ois joku hemmottelu, vaikka hieronta tai kasvohoito :girl_wink: vai onko liian tyttömäistä? Tai lentämään pienkoneen kyytiin, siinähän ei tartte kun istua koneessa! Yritin miettiä polttareita, joissa oon ollu tai sulho, mut melkein kaikessa niissä olleissa ohjelmissa tarvii enemmän tai vähemmän liikkua..Nää on ainoita jotka tulee äkkiseltäänä mieleen, joissa ei tartte kävellä..

Link to comment
Share on other sites

Guest Ötökkä

Pystyykö moottorikelkalla ajelemaan polvi kipeänä? Jos lunta riittää, polvi kestää ja ei ole ihan jokapäiväinen harrastus, niin voisi olla ihan hauskaa. Monessa paikassa on myös tarjolla laser trap -ammuntaa. Tarjolla näytti olevan myös ralliauton kartturina istumista. Hinnoista en tiedä.

http://www.varjola.com/index.php?option=co...d=7〈=fi

http://www.kp-rantapirtti.fi/

Link to comment
Share on other sites

No niin. polttarit ovat nyt menestyksekkäästi ohi. Kävivät kaupungilla touhuamassa ensin ja menivät sitten mökille. Mies pääsi istumaan moottorikelkan kyytiin ja heittelemään jäällä uimahousuissa juoksevia kavereitaan vesi-ilmapalloilla :girl_haha: Nautti olostaan ilmeisesti todella paljon ja oli kaikin puolin tyytyväinen. :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...