Jump to content
Naimisiin.info

Furuvik (Parainen)


Guest Dorothy84

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 3 years later...
  • 1 month later...

Meillä oli Furuvikissa häät tänä kesänä. Todella kaunis sää sattui olemaan ja juhlat meni aivan mainiosti. Tosi mukavat tarjoilijat ja hyvä sapuska. Omat juomat sai olla. Tanssittiin jalat rakkuloilla pikkutunneile saakka!

Link to comment
Share on other sites

^ heiii jess! Joku on sentään ollut siellä naikkareista! ;) siis tiedän, että siellä on ihan täyttä kesäisin, sillä kun omaa hääjuhlaamme varasimme, niin ainoa kesän 2013 vapaa viikonloppu oli 27.7.2013, joka on nyt siis meidän hääpäivämme! :)

Haluaisin kyllä kysyä sinulta muutamaa asiaa..:

1) pääsittekö paikalle jo yhtä päivää ennen laittamaan somistuksia ym?

2) mihin asti teidän juhlat kesti? klo 03? oliko yöpalatarjoilua?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Meidänkin hääpaikaksi taitaa tulla Furuvik kesällä 2015! Käytiin katsomassa tiloja eilen ja ihastuttiin molemmat aivan täysin. Uskomattoman kaunis piha, sympaattiset sisätilat ja juhlia saa kuulemma koko yön! Aika kallishan se on ja Parainen saattaa olla vähän haastava kohde vieraille, kun useimmat tulevat pääkaupunkiseudulta, mutta sinne saisi järjestettyä kyllä ihan mielettömän ihanat häät.

Link to comment
Share on other sites

Me suunniteltiin Furuvikiä, mutta sisätilat olisivat käyneet meidän suunnitelmiin ahtaiksi. Ulkoa kyllä upea paikka! Kertokaa ihmeessä lisää, miten sujuu. Siitä pitopalvelusta on tosi vähän mitään konkreettista arviota. Meillä oli varmaan huono tuuri päivien suhteen, mutta jäi sellainen fiilis, ettei tätä pitopalvelua juurikaan kiinnostanut, että me olemme siellä. Oli hankala saada kiinni ja vastaukset todella lyhyitä. Mutta tosiaan, varmasti hyvä paikka, kun saa kaiken sovittua oman mielen mukaan. :)

Link to comment
Share on other sites

Meille Kjell on ollut alusta asti todella mukava ja esitteli paikkoja pitkän kaavan mukaan. Menuja voi kuulemma muokata oman maun mukaan ja hän on paikalla vaikka aamuviiteen saakka, jos näin halutaan. Meille olisi tulossa n. 70 aikuista ja mahdollisimman vähän lapsia (toivottavasti max 5!). Sille määrälle vaikutti oikein sopivalta tilalta, kunhan vain säät suosivat (meille suunnitteilla heinäkuun alku).

 

Lotts, aiotteko te varata myös yläkerran majoitustilat?

Link to comment
Share on other sites

RJH - mukava kuulla etta teilla on myos positiivinen kokemus pitopalvelusta, meilla oli kanssa ihan hyva vaikka oon kuullu kans samantapasta kommenttia kuin sulla Cappu toiselta jasenelta. Eli se on nyt viela tarkkailtavana heh. Mut ensivaikutelma hyva!

Varataan varmasti ainakin yksi huone niin et on joku mihin paasee lepailemaan yms jos tarvii, sita alakerran huonettahan ei oikein voi kayttaa ku muuten on kolmas vessa pois kaytosta. Aika hinnoissaan ne on mut ajattelin jos jonkun tarjouksen sais - jos se on yksityiskaytossa kumminkin koko viikonlopun niin eihan mikaan ekstra ole ns. heilta pois.

 

Ollaan harkittu pihalle juhlatelttaa jossa olis sit bandi ja tanssi - jos on jotain vinkkeja mista kysya ni apua otetaan vastaan. Haluaisin myos ns. paikalle sopivan eli juhlavan teltan, ei mitaan pienta torikojua.

Link to comment
Share on other sites

Varausmaksu on nyt maksettu! Häät siis Furuvikissä 4.7, ihan mahtavaa! Nyt voi alkaa sitten suunnitella tarkemmin menua ja koristuksia. Haluaisin paikalle pikemminkin puutarhajuhla-fiilistä kuin prameita kartanohäitä. Vihkiminen suoritetaan ainakin pihalla ja baarinkin voisi rakentaa ulos ruokailun jälkeen. Mun hääinnostus nousi just ihan uusiin sfääreihin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jee kiva kuulla et meita on ainakin kaksi kesan 2015 Furuvik - morsianta! Meilla paivana 1. elokuuta.

 

Haluan kanssa ehdottomasti hyodyntaa upeaa puutarhaa niin paljon kuin mahdollista. Olen yrittanyt loytaa kuvia paikasta sisalta koristeltuna, silloin kun kavimme paikalla niin ei ollut haihin katettu joten vaikea saada idea etta paljonko sisalla on tilaa yms. Bandia mun on myos vaikea hahmottaa pieneen tilaan ja siksi mietinkin sita juhlatelttaa.

 

Olisiko jollain Furuvikissa juhlineella tai vieraalla lahettaa kuvia?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...