Jump to content
Naimisiin.info

Kampaus yön yli?


Guest Vieras_Maikki_*

Recommended Posts

Guest Vieras_Maikki_*

Täällä on tällainen pulma;olemme menossa perjantaina naimisiin maistraatissa,jota ennen olisi tarkoitus käydä kuvissa ja illalla vain syömässä.sitten lauantaina olisi vasta juhlat, pienimuotoiset kaverikekkerit mutta silti olisi tarkoitus olla parhaimmissaan. Joten,kuinka siinä käy jos nukkuu kampaus päässä?eihän se tietenkään parhaimmillaan ole mutta että olisi kuitenkin vielä paikoillaan..

Link to comment
Share on other sites

Riippuu varmaan aika paljon siitä, minkä tyyppistä kampausta olit ajatellut, mutta ainakin moniin nutturakampauksiin (siis niihin perinteisiin, hiukset kiharrettu isommille tai pienemmille kiharoille ja koottu enemmän tai vähemmän tiukaksi nutturaksi) tulee niin paljon lakkaa ja pinnejä, että kestävät kyllä nukkumisenkin. Tätä on testattu muutaman kerran, viimeksi kaasona elokuussa :girl_blum: Hiukan sai pinnejä korjailla sunnuntaiaamuna juhlapaikkaa siivotessa, mutta täydestä meni. Kannattaa varmaan ottaa kampaajan kanssa puheeksi, että tarkoitus on selvitä samalla kampauksella yön yli, jotta ei esimerkiksi laita kovin isoa kiharaa (jos kiharoita ylitäätään meinasit); iso kihara kuitenkin latistuu huomattavasti pientä helpommin. Ihania juhlia!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minulla oli myös viime vuonna tällainen tilanne, että oli kahtena perättäisenä iltana hienommat juhlat, jonne halusin hiusten olevan kunnossa. Kampaajan kanssa tästä juttelin ja aluksi olisin halunnut tulla molempina päivinä laitattamaan hiukset, mutta kampaajalla ei seuraavalle päivälle ollut enää aikoja vapaana.

Hän kuitenkin suositteli muutamaa erilaista kampausta, jotka pysyisivät yönkin jälkeen hyvänä. Päädyttiin sitten kiharanutturaan ja hän neuvoi, mistä irrottaa muutamia suortuvia jälkimmäisiin pippaloihin, joissa sitten hiukset olivat puoliksi kiinni ja puoliksi vapailla kiharoilla. Pelkkä nutturakin olisi kyllä näyttänyt yön jälkeen hyvältä, sillä kyllä ammattilaisen tekemä kampaus kestää ihmeen hyvin, mutta halusin kuitenkin vaihtelua seuraavaan iltaan. Olin hyvin tyytyväinen tähän järjestelyyn :)

Link to comment
Share on other sites

Riippuu myös siitä, onko päänahka nopeasti rasvoittuva tai esim. hikoileeko helposti yöllä, jos on lämmintä jne. Jos normaalisti joutuu pesemään hiukset päivittäin, hiukset voivat jo tuntua (ja näyttää) epämiellyttävän likaiselta seuraavana päivänä, vaikka olisi minkälainen kampaus. Jos taas pärjää muutamalla pesukerralla viikossa, niin todennäköisesti onnistuu, kunhan kertoo kampaajalle, että haluaisi kampauksen kestävän seuraavaan päivään.

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli yksissä juhlissa semmoinen kiharasta tuonne ylös rakennettu kampaus (no ei ihan pikkumyy-tyyliin). On tosi pitkät hiukset ja oli laittaessa puhetta, et kovin niskaan ei voi laittaa, ettei valu. Ihan pinneillä ne laitettiin kiinni, kiharat oli loivat ja semmoset kivat. No, en tietty juhlatunnelmissa jaksanut tätä kampausta purkaa, mut ei se aamulla ollut juuri miksikään mennyt. Pari hengetöntä pinniä oli irronnut ja jokunen muukin, mut ne kyllä sai tosi kätevästi itekkin tökättyä paikoilleen.

Eli aivan varmasti onnistuu, jos vielä vähän muistuttaa kampaajaansa, että haluaa tuon kampauksen kestävän. Niin siis itsellä ei ollut mitään puhetta, että pitäis kestää.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ei kukaan ole mennyt perjantaina koekampauksen jälkeen maistraattiin ja lauantaina varsinaisen kampauksen kanssa hääjuhlaan? Meillä on perjantai-iltana naisten sauna, enkä ihan usko, että mikään kampaus kestää saunomista...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Siispä jonkinlainen päälakinutturako kestäisi yön yli kohtuullisesti? Sellainen oli muutenkin vähän mielessä. Hiukseni ovat kyllä vain olkapäille asti. Meillä juhla jatkuu lauantaista sunnuntaihin, joten en taida saada ketään korjailemaan kampausta pyhäpäivänä saati sitten laittamaan uutta.

Mulla on muuten vielä toinen ongelma: kampauksen pitäisi olla melko nopea laittaa, koska meidän on oltava siviilivihkimisessämme lauantaina jo klo 9.30! Onneksi vihkimaassamme Italiassa kuulemma kampaaja tuleekin kotiin hääaamuna; se pelastaa paljon. Ja toivotaan, että saadaan samasta talosta se kampaaja. Anyway, mitä arvelisitte ylhäälle sijoitetun nutturan tekonopeudesta?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän lukiossa vanhojentanssit oli kaksipäiväiset, eli torstai-iltana esiinnyttiin vanhemmille ja perjantaina aamupäivällä koululle. Perjantaina oli myös virallinen kuvaus. Kaikki tytöt kävivät torstaina kampauksessa ja ihan siisteiltä hiukset näyttivät vielä perjantainakin.

Itselläni nuttura oli takaraivolla ja tiara, jota en uskaltanut irrottaa, ettei koko kampaus leviä. Ihan hyvin niiden kanssa pystyi nukkumaan :girl_haha: Kampauksen tekoon meni muistaakseni ainakin pari tuntia, eli toisen päivän aamuna ei oikein olisi edes ehtinyt uuteen kampaukseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla myös samanlainen ongelma, eli maistraatti perjantaina ja illalla juhlat perhepiirissä, lauantaina juhlitaan sitten kavereiden kanssa ja olisi kiva kun se kampaus pysyisi vielä lauantainkin. Onneksi olin jo muutenkin suunnitellut tuollaista nutturakampausta, eli eiköhän se sitten pysy. Pitää kai käydä koekampauksessa ja testata :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...