Sign in to follow this  
Followers 0
michie

Origami koristeita

6 posts in this topic

Hei! Törmäsin tälläiseen origami video-opas sivuun ja julkaisin sen tänne teille kaikille, jotta halukkaat voivat askarella origami koristeita,eikä aiheesta ole keskustelua, joten tänne kaikki jotka haluavat kokeilla noita voivat keskustella aiheesta ja laitella vaikka kuvia omista kokeiluistaan

http://www.wonderhowto.com/how-to/video/ho...er-lily-275626/

^tuossa neuovataan tekemään origami lilja^

Sivuilla myös neovotaan tekemään mm. ruusu, lotus kukka, joutsen, sydän.

Edited by michie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vautsi! :girl_impossible: Pakko on kyllä kokeilla noita origami juttuja kotona, voi kyllä olla et ovat vähän suuri töisiä esim. pöytäkoristeiksi, mut jos vaikka muutaman liljan tai ruusun tekis... :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse asiassa origamilintujen tekeminen, esimerkiksi, ei ole kovin suuritöistä, kun sen kerran oppii ja kun valitsee simppelin mallin. Mä opettelin yhden nettivideon kautta (sori, ei ole linkkiä enää) ja nyt osaan niitä tehdä. Teen aika pieniä, noin 10 x 15 cm, lintuja vanhoista aikakausilehtien sivuista (tarkoituksella niin että tekstiäkin näkyy ja on eri värejä). Nämä pujotan naruihin, noin 20 cm päähän toisistaan, ja ripustan siis pystysuunnassa. Lintuja tulee häihin mennessä taiteltua kymmenittäin, tai varmaankin itse asiassa sadoittain, ja niitä ripustetaan koristeeksi niin kaiteisiin kuin kattoonkin.

Toivottavasti joku sai selvää! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, täähän on tosi kiva idea! :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko oli osallistua tähän keskusteluun. Itse olen tekemässä paperikukka koristeita.. Kukat ovat samanlaisia kuin yllä, mutta värit turkoosi ja valkoinen.

Lisäksi omilla tytöilläni on kukkakimput noista paperikukista. Tein itselle myös koe morsiuskimpun samanlaisista kukista. Ja kimpusta tuli näyttävä... Mutta en ole varma sopiiko paperikukista tehty kimppu morsiamelle??!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0