Jump to content
Naimisiin.info

Allit ja avonainen puku


Zoey

Recommended Posts

Musta saa varmaan tosi pikkusieluisen kuvan, jos lukee vain näitä naimisiin.infon foorumipostauksia. Mutta silläkin uhalla...

Olen normaalimittainen, sinänsä ihan mihin tahansa pukuun mahtuva ihminen, mutta käsivarret ovat suhteettoman suuret verrattuna muuhun kroppaan. Eivätkä edes ihan kiinteät, vaan olkavarsissa roikkuu nahkaa, läskiä ja lihasta valtaisana yhdistelmänä... ja kainaloihinkin on vielä säästynyt vähän rasvaa, joten siinäkin on muhkurat.

Tietty unelmapukuni on jo löytynyt, ja se on muilta osin ihana, paitsi käsien kohdalta. En kuitenkaan voisi kuvitella käyttäväni hihallista hääpukua, joten tähän oli päädyttävä. Millä siis peittäisin mokomat allit?

Mietin jo huntua, joka olisi sen verran runsas, että ainakin aseteltuna peittäisi nuo kammotukset. Mutta se tuskin on ratkaisu koko päiväksi, koska kuitenkin lehahtaisi tuon tuostakin pois, ja joutuisin murehtimaan ja huolehtimaan koko päivän, että se varmasti on kunnolla paikallaan.

Toisaalta... puvussani on olkaimille tarkoitetut painonapit etumuksessa... olkaimetkin löytyvät, mutta en käytä niitä. Saisikohan hunnun jotenkin kiinnitettyä noihin olkaimiin, ilman että se näyttää hölmöltä... moisen kiinnityksen voisi tarvittaessa avata ja sulkea päivän mittaan.

Entäs hansikkaat? Kaventavatko käsivarsia vai pullistavatko entisestään? Tietysti vasen nimetön olisi kiva olla paljaana, mutta ehkä sormeton versio tms...

Jossakin oli vinkkinä rusketus... eli että tummempi iho näyttää hoikemmalta. Onko tästä kokemuksia?

Entä korut... vetävät varmaan huomiota pois käsistä, mutta olisikohan pieni vai suuri koru käsivarsia pienentävä?

Aika mistään mitään tietämätön tämä leidi täällä... koittakaa kestää. :)

Link to comment
Share on other sites

Hartiahuivi, bolero...

Harvoin kai ne hansikkaat kainaloihin asti yltää, eli ei niistä taida allien peittämiseen olla. Varsinkaan jos ovat kireät, niin saattaa vielä puristua entisestään esille.

Toisaalta ainakin itselläni oli niin kivaa häissä, ettei sitä kauheasti jaksanut alleja murehtia, vaikka sitä etukäteen miettikin.

Link to comment
Share on other sites

Hartiahuivia mäkin ehdottaisin! Jos teidän häät on kesällä, niin joku kevyt sifonkihuivi olis hyvä, ja talvella taas voisi ajatella jotain pitsineule-huivia, esimerkiks valkoisesta mohairlangasta neulottua! :) Käsineet tosiaan saattaisivat kiinnittää enemmän huomiota sinne ongelma-alueelle, koska juuri se allien alue ihosta jäisi näkyville.

Link to comment
Share on other sites

Lisäänpä vielä, että häät vasta huhtikuussa, joten otan myös vastaan vinkkejä siitä, josko noista alleista pääsisi jotenkin eroon ennen sitä.

Tuollaisesta olkaimettomasta puvustahan näkyy käytännössä selkä (treenattavissa), käsivarret (treenattavissa) ja rintakehä (se nyt taitaa olla mikä on). Sekä selässä että käsivarsissa on mulla rasvaa, ja tunnettua lienee (ei lähdettä) että rasvaa ei voi poistaa paikallisesti ilman ammattilaisen apua. Sen sijaan mulle on hieman epäselvää, kuinka paljon ko. alueet voisivat itsellä muokkaantua ilman rasvan poistumista... eli kuinka paljon "löysästä" johtuu siitä, että lihakset roikkuvat löllöinä sen sijaan että olisivat kiinteämmät. Moni puhuu että allit muodostuvat roikkuvista ojentajalihaksista, mutta mistäpä sitä tietää, ovatko omat allit löllöistä ojentajista vaiko rasvasta... tunnustelemalla tietysti voi vähän saada käsitystä, mutta vaikea sanoa, missä suhteessa mikäkin vaikuttaa.

Tavoitteena on nyt kyllä aloittaa selkä- ja ojentajatreeni, jos se vaikka jotain auttaisi. Ja terveellinen ruokavalio häihin asti (mielellään myös häiden jälkeen, mikäli vaan jaksan jatkaa). Tosin on vaikea kuvitella, että mahdollinen muutaman kilon tiputus näkyisi selässä ja käsivarsissa... ennemmin lantiossa ja reisissä. Onhan sekin hyvä, mutta ei hääpukuun vaikuta.

Link to comment
Share on other sites

Rasvaahan ne on ja yleinen lihasten kiinteytyminen eli lihasmassan kasvaminen (ei, niistä ei voi tulla samanlaiset kuin Tony Halmeella tai Kike Elomaalla) ja toisaalta rasvan polttaminen auttaa siihen. Piste. Toki optista illuusiota voi saada esim. rusketuksella tai jopa leffoissa käytettävällä lihasten maskeeraamisella mutta tuota jälkimmäistä tuskin kukaan on häihinsä tehnyt? :girl_haha: Eli ihan oikeilla jäljillä olet tuon ruokavalion muutoksen ja liikunnan lisäämisen kanssa.

En ole itsekään todellakaan mallin mitoissa, vararavintoa löytyy reilusti ja myös ne allit, mutta sanoisin kuitenkin jonkin verran myös yleisestä kokemuksesta että ne käsivarret on luultavasti viimeinen asia jota ajattelet hääpäivänäsi (tai ainakin pitäisi olla). Jos haluat käyttää hartiahuivia kylmyyttä vastaan, niin käytä ihmeessä. Mutta jos se on pelkästään "alleja" piilottamaan niin höpsistä! B) Ne ei kiinnosta vieraita, appivanhempia tai sun sulhoa ja mitä sitten jos ne näkyy? Ne on osa sinua, ja kuten sanottua, se päivä on täynnä muita ajatuksia. Eli nauti siitä, älä anna yksityiskohtien häiritä liikaa. :-X

Link to comment
Share on other sites

Jos allit askarruttavat niin sullahan on tässä vielä puoli vuotta häihin, jos ne siis olivat ensi vuoden huhtikuussa, ja siinä ajassa ehdit kyllä treenaamaan salonkikelpoiset kädet. Ylimääräiseen rasvaan auttaa aerobinen treeni. Jos sulla on vähän aikaa käyt pari kertaa viikossa lyhyellä aerobisella kovatehoisella treenillä tai jos on enemmän aikaa niin pidemmällä kevyellä aerobisella treenillä. Sitten siihen lisäksi pari kertaa viikossa salilla kyykkyä ja hauiskääntöä, ojentajaa taljassa, alasveto selälle ja olkapäille ja rinnalle joku hyvä liike, klassinen penkkipunnerrus käy oikein hyvin. Siihen päälle kuule muutama varpaille nousu ja vatsalihasliike ja avot! Eipä askarruta allit enää häissä. :) Sulla on niin paljon aikaa, että jos vaan haluat asialle jotain tehdä niin ehdit oikein hyvin. Tsemppiä!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...