LeisKuu

Olut tynnyrissä

5 posts in this topic

Ruokajuomaksi tulee ainakin viiniä, mutta tiedän osan vieraista juovan mielummin olutta ruoan kanssa ja sitä kun tulee jokatapauksessa tarjolle jossain vaiheessa iltaa, niin miksei myös ruokajuomaksi.

Seuraaviin asioihin en ole vielä keksinyt ratkaisua:

Miten oluet esille? Tölkeissä ne tulevat olemaan jääkaapissa ulkokatoksessa jossa tulee olemaan myöhemmin illalla juomapiste booleineen päivineen. Mutta ovatko tölkit vähän törpön näköisiä ruokajuomien seassa? Mielestäni ne ovat jotenkin juntti näky ruokapöydissä. Onhan sitten niitä viinitonkan lailla toimivia tynnyreitäkin mutta niihin pitänee hankkia lasit erikseen, aivan kuten viinillekin. Eikai hanakaljaa "kuulu" normijuomalaseista juoda? Ja lasit tarvinne hankkia vaikka joisi tölkeistä, ruokaillessa lienee hankala juoda tölkin suusta. Viini siis tulee olemaan tonkassa. Mietin sitäkin, että viiniä kävisi tarjoilijat pullosta kaatamassa pari kaatoa/vieras ja kaljanhimoiset juokoot kotikaljaa :) Se taas taitaa mennä liian hankalaksi ja hienosteluksi?

Onko jollain ollut vastaavaa ratkaisua ruokajuomien kanssa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tynnyri kuulostaa kyllä tölkkejä juhlavammalta vaihtoehdolta. Tai ehkä juomapöytään voisi värvätä tarjoilijan kaatamaan juomia valmiiksi laseihin, niin tölkkejä ei tarvitse olla paljoa näkyvillä ja ne eivät kulkeudu ruokailupöytiin. Olutta olen nähnyt juhlissa juotavan ihan tavallisista juomalaseistakin. On se ainakin parempi tapa kuin suoraan tölkistä ryystäminen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanhan aiheen nosto (ja otsikon muutos)!

 

Eli kokemuksia 5 litran oluttynnyreistä juhlissa? Onko maku/kuplakestävyys ym. samaa kuin tölkissä/pullossa?

 

Tynnyreitä puoltaisi tuo alkuperäinen aloitus, eli olisi vähän fiinimmän näköistä, jos olut olisi lasissa, varsinkin ruokapöydässä tölkin/pullon suusta ryystäminen..  :unsure:  Lisäksi tulisi varmaan vähän halvemmaksi myös litrahinnaltaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin yritän nostaa aihetta, onko kenelläkään siis kokemuksia oluttynnyreistä, onko hyvää/juomakelpoista, miten pysyy kylmänä jne. Saako tilattua esim Saksasta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä olisi tosi kiva, mutta ehkä kuitenkin kallistumme mahdollisimman nätteihin olutpulloihin. Tölkkejä en haluaisi ollenkaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now