2011

pöytiin tarjoiltu ruoka, miten iso annos?

3 posts in this topic

En löytänyt keskustelua, mutta jos tällainen on jo niin pahoitteluni toistosta.

Mietin seuraavaa: Jos häissä on pöytiintarjoiltuna esim. vain pääruoka, ja alkusalaatit yms. voi hakea noutopöydästä, niin kuinka iso annos pääruuan pitäisi olla; hieman liioiteltu, jotta jokainen saa varmasti syödäkseen, vai pieni, jotta se on näyttävä, vai mitä? Mietin, että jos seisovassa pöydässä olisi ruokaa, sitähän voisi ottaa vaikka ja kuinka, mutta pöytiintarjoilu olisi näyttävämpi ja juhlavampi omaan makuuni. Itse olen melko kova syömään, enkä voisi kuvitella tilannetta, jossa häävieraani, läheiset ihmiset, jäisivät nälkäisiksi tai heidän vaan tekisi mieli lisää. Minkä kokoisia annoksia pitopalvelut tekevät yleensä, vai onko tässä mitään sääntöä?

Meillä ruokana tarjotaan paahtopaistia, lämpimänä, tai jotakin vastaavaa lihaa. Kastikkeita haluaisin paria vaihtoehtoa. yksi kasvisvaihtoehto tulee myös, se olisi vain kasvisruokailijoille. Lihansyöjille omat kasvikset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tosiaan on salaattibuffa alkuun niin pääruoalle lasketaan lihaa 180-200g/hlö + perunat tms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Tätä minäkin olin tulossa sanomaam :)

Mutta jos kaikesta huolimatta sinua epäilyttää täyttyykö vatsat tarpeeksi, niin lisäannoksen lisuketta (peruna, kasvikset...?) voi vielä kattaa jokaiseen pöytään, kuten lisäkastikkeetkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now