Orion

Hotellihuone meressä

4 viestiä aiheessa

Oletko viettänyt häämatkaasi meren päälle rakennetussa bungalowissa, sviitissä tai vastaavassa? Vastasiko odotuksia ja oliko sen arvoista? Missä maassa olit ja riittikö matkan pituus? :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme häämatkalla Malediiveilla ja yövyimme kuusi yötä palkkien päälle rakennetussa vesivillassa sekä kuusi yötä rantavillassa. Vesivillassa yöpyminen vastasi odotuksia tai oikeastaan oli enemmänkin kuin mitä olin ajatellut sen olevan. Kohteemme vesivillat olivat todella tilavia ja uusia, parveke oli iso ja parvekkeelta oli portaat mereen. Oli todellakin sen arvoista! Häämatkamme kesti 12 päivää (plus vuorokausi matkustamiseen mennessä ja tullessa), mutta olisin voinut olla Malediiveillä vaikka kuukaudenkin, sen verran upea paikka Malediivit ja kohteemme on!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös haaveissa water bungalow malediiveilla. Nellen, missä resortissa olitte? Oliko water villassa poreammetta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muakin kiinnostaisi tietää enemmän, eli mikä saari ja hotelli? Malediiveille ollaan häämatkalla suuntaamassa, mutta vielä ei onnistu varaaminen joten kaikki info kelpaa :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään