Orion

Hotellihuone meressä

4 posts in this topic

Oletko viettänyt häämatkaasi meren päälle rakennetussa bungalowissa, sviitissä tai vastaavassa? Vastasiko odotuksia ja oliko sen arvoista? Missä maassa olit ja riittikö matkan pituus? :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olimme häämatkalla Malediiveilla ja yövyimme kuusi yötä palkkien päälle rakennetussa vesivillassa sekä kuusi yötä rantavillassa. Vesivillassa yöpyminen vastasi odotuksia tai oikeastaan oli enemmänkin kuin mitä olin ajatellut sen olevan. Kohteemme vesivillat olivat todella tilavia ja uusia, parveke oli iso ja parvekkeelta oli portaat mereen. Oli todellakin sen arvoista! Häämatkamme kesti 12 päivää (plus vuorokausi matkustamiseen mennessä ja tullessa), mutta olisin voinut olla Malediiveillä vaikka kuukaudenkin, sen verran upea paikka Malediivit ja kohteemme on!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös haaveissa water bungalow malediiveilla. Nellen, missä resortissa olitte? Oliko water villassa poreammetta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muakin kiinnostaisi tietää enemmän, eli mikä saari ja hotelli? Malediiveille ollaan häämatkalla suuntaamassa, mutta vielä ei onnistu varaaminen joten kaikki info kelpaa :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now