jemina_86

Valokuvaavatko maitsraatin oma porukka pyydettäessä hääparin?

7 posts in this topic

Tuli tuollainen kysymys mieleen että jos todistajat ottaa maistraatin kautta niin valokuvaavatko pyydettäessä vihkimistä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tähän varmaan ole mitään yleispätevää vastausta antaa. Riippuu täysin maistraatin henkilökunnasta. Toiset voivat suostua, toiset eivät.

Jos itse olisin maistraatissa töissä, en välttämättä jaksaisi innostua parien kuvaamisesta toimituksen aikana, kun kyse olisi kuitenkin omien virkatehtävien hoitamisesta, mutta ehkä voisin ottaa kuvan tilaisuuden jälkeen ym. Jos siis ei olisi heti joku toinen pari tulossa paikalle tai muita työtehtäviä odottamassa. Sit tossa on vielä se, että jos ne kuvat eivät olisikaan parin mieleen, niin ei sellaisesta haluaisi ainakaan ottaa palautetta, joten ois helpompi olla kuvaamatta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tää on vain niin hakalaa keksiä noi todistajat tuonne kun kyseessä salahäät. Mun ystävä piiri kun asuu erikaupungissa ja ainut joka ois läheellä niin ois mun sisko mutta hää on semmoinen juorukello että en oikeen uskalla häntä ottaa jos salassa kerta halutaan pitää nämä vihkimiseen asti.. No pitää kysellä miettiä sitten että mitenkä tehdään..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin luulen, että maistraatin henkilökunta ei mielellään ryhdy kuvaajiksi.

Voisitko jemina_86 pyytää jotakuta sinun tai miehen tuttavaa, työkaveria tai muuta vastaavaa ei kovin läheistä ihmistä kuvaamaan vaikka pientä palkkiota vastaan (ei tarvitse olla rahaa, vaan esim. lounas ravintolassa tmv.)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

shiet! ajattelin ite että ''tottakai ne voi kuvata, kun pyytää'', mutta jos moni on sitä mieltä etteivät mielellään suostu niin ollaan pulassa.. meillä kun on todistajat talon puolesta kun pidämme tilaisuuden salassa. illalla sitten lähemmille ystäville kerrotaan  :girl_to_take_umbrage2:

 

pakko sitä on kumminkin kysyä koska kaikki ovat perjantai-aamuna töissä ja huono sitä enään nyt pyytää ketään ottamaan töistä vapaata kun on pari päivää enään jäljellä  :girl_cray2:  APUVA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käykää ennen vihkimistä tai sen jälkeen valokuvaamossa :) Se toimitushan on niin lyhyt, että menee nopeasti ohi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Riippuu varmaan ihan ihmisestä. Meillä toinen todistamassa olleista virkailijoista (sama jolle ilmoittauduttiin) otti ihan tottunein ottein muutaman kuvan vihkimisestä ja vielä pari poseerauskuvaa vihkimisen jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now