Guest Tiia

Petri Mast (hääkuvaaja)

10 posts in this topic

Onko kellään kokemuksia ko. kuvaajasta? Mietin hänen varaamistaan ensi kesäksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itekin voin suositella Petriä. Tosin hääkuvista mulla ei ole kokemuksia, mutta muita kuvia olen nähnyt lukuisia. Ovat loistavia! Ja ihmisenäkin Petri on todella mukava ja reilu, suosittelen! Mast on tuore ja nouseva valkouvaajatähti. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petri oli kuvaamassa häämme tänä kesänä. Petri on rento ja mukava tyyppi, joka ottaa todella hienoja kuvia! Hän todellakin sai tallennettua kuviin häidemme ihanan tunnelman :) Meillä oli dokumentaarinen hääkuvaus, jolloin Petri kuvasi päivämme aamusta iltaan. Voimme suositella lämpimästi Petriä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin voin suositella lämpimästi! Petrin kanssa oli helppo asioida ja todella mukava tyyppi. Kuvat ovat ihania ja potrettikuvissa käytettiin sopivasti mielikuvitusta. Emme kumpikaan viihdy kameran edessä, joten yllätyimme kuinka helposti potrettien ottaminen sujui. Ei ollut yhtään vaivaannuttavaa. :) Hääjuhlan aikana kuvaaja oli menossa mukana, mutta ei missään vaiheessa häiritsevästi tiellä. Olen varma, että näitä kuvia jaksan katsella vielä vuosienkin päästä. Oli kyllä hintansa väärti sijoitus!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petri oli kuvaamassa meillä häät aamusta lähtien. Aivan älyttömän hyvä valinta, ollaan enemmän kuin tyytyväisiä!!

 

Aivan mahtava tyyppi, tuntui että oli jokapaikassa kameransa kanssa, muttei kertaakaan tiellä tms. Vierailtakin on tullut hyvää palautetta ja mitä ehdittiin kuvia kamerasta vilkaista, aivan tajuttoman ihania otoksia. Kampauksen ja meikin tekemisestä on kuvia ja pukeutumisesta. Siirrettävän studion ansiosta saatiin "takanpäällysportretit" otettua meidän olohuoneessa ja muuten päivän mittaan otetut kuvat, voi jehna! Siis niin ihania ideoita  ^_^ ..

 

Tässä ensimmäinen Petrin naamiksessa jakama kuva :girl_in_love:  :girl_in_love: :

 

"Sneak Peek from Pohjanmaa-Wedding!"

Kuva: Petri Mast Photography

544473_490375897718647_380401697_n.jpg

 

Isoo kiitos Petrille meidän tärkeän päivän tallentamisesta!  :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petri oli kuvaamassa meidänkin valmistelut heti aamusta alkaen. Petrin kanssa oli niin helppo olla ja vain nauttia hääpäivästä!

Petrillä oli kuvauspaikkojen suhteen mahtavia ideoita ja hänen visionsa olivatkin ihan mielettömiä!

Kaikki vieraammekin kehuivat, kuinka mukava valokuvaaja meillä oli.

 

Nyt, kun katsomme mieheni kanssa hääkuviamme olemme huomanneet, miten Petri on saanut kaikki tunnetilat vangittua kuviin!

Me olemme todella tyytyväisiä Petriin ja hänen kuviinsa.

 

Ja antaa kuvien puhua puolestaan.. Kaikki kuvat ovat Petri Mast Photography:n käsialaa.

 

 

2gzu.jpg

rhz3.jpg

41sw.jpg


Kiitos Petrille tärkeän päivämme kuvaamisesta. :girl_in_love:

Saimme upeita muistoja ja nyt onkin valinnanvaikeus edessä kiitoskorttiin laitettavan kuvan kanssa :girl_haha:

Edited by katju88

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petri oli kuvaamassa meidän häät 17.8.2013, ja en voisi olla tyytyväisempi tähän valintaan!

 

Kyseessä oli koko päivän dokumentaarinen valokuvaus, ja hän on todella onnistunut vangitsemaan hienoja hetkiä ja tunteita tuolta päivältä. Muistot tulvivat elävinä mieleeni, kun katselimme kuvia. Nauroin vatsa kippurassa morsiuskimpun ja sukkanauhan heitto kuville, vieraiden ilmeet ovat aivan mahtavia, ja Petri on saanut aivan huikeita kuvia otettua näistä!

Appiukkoni meinasi pyörtyä onnesta nähdessään kuvat, ei kuulemma ikinä ole nähnyt näin upeita kuvia :) Ihan kuin niissä kuulemma näkisi liikettä, niin aidoilta tilanteet vaikuttavat!

Ja kuvia on joka tilanteesta ja paikasta. Meillä oli todella suuret häät, joten jokapuolella tapahtui kokoajan. Ja silti Petri on ennättänyt joka tilanteeseen.

Hän sulautui niin hyvin häävieraiden porukkaan, että harva edes tajusi hänen olevan palkattu kuvaaja! Olipa osa kuulemma kysellyt häneltä, että kumman ystävä hän on, morsiamen vai sulhasen :D

 

Häiden jälkeen palkkasimme hänet myös meille kotiin ottamaan TTD-kuvia, upeita tuli myös näistä. Ja hänen kanssaan on jotenkin helppo ja vaivaton olla kuvattavana!

 

Kaikin puolin, valokuvaajana ja ihmisenä Petri on aivan huippu! Hänen kanssaan oli ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä. Ammattitaitoinen ja rennon letkeä heppu :)

 

Kiitos Petri!

 

post-40414-0-39187200-1381996003.jpg

post-40414-0-80777400-1381996019.jpg

post-40414-0-07838700-1381996024.jpg

post-40414-0-81222000-1381996029.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petri kuvasi myös meidän häät kesällä 2012 ja kaikki sujui juuri niinkuin pitikin! :)

Syksyn alkaessa Petri ideoi kanssamme ja kuvasi TTD-kuvat ja niistä tuli ihan huikeita! Suosittelemme!

post-44596-0-93973900-1382344512_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petri on ihan huippu, SUOSITTELEMME!

 

Petri kuvasi meidän häät vappuna ja kaikki sujui ihan mielettömän hyvin alusta loppuun. Hääpalaverissa Petri kuunteli toiveita, esitti uusia ideoita ja itse hääpäivänä sai häiden tunnelman ikuistettua kuviin täydellisesti! Nyt kuvia katsoessa pääsee taas hääpäivän fiilikseen ja kuvia on tilanteesta kuin tilanteesta :) Myös "ulkopuoliset" ovat kehuneet ja ihastelleet kuvia ihan älyttömästi.

Yhteydenpito oli helppoa, kuvaus sujui päivän aikana helposti ja ammattimaisesti. Myös vieraat ovat kehuneet Petriä ja hänen tilannetajuaan. Lisäksi tyyppinä mielettömän rento!
:gpari:  Tässä maistiaisia: https://www.facebook.com/PetriMastPhotography/photos/a.146125035477070.34011.144717428951164/837162399706660/?type=3&theater

Edited by hanna005

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now