Sourpuss

Pirkan Pirtti

10 posts in this topic

Häät oli Pirkan Pirtissä ja kun siitä on joskus joku kysellyt tietoja, niin ajattelin laitella pari kuvaa paikasta. Koristelut ei ole ihan valmiit kuvissa, mutta saa kuitenkin vähän kuvaa siitä, millainen tila on kyseessä. Paikan sivut http://pirkkalanpirkat.fi/pirkan-pirtti/

Meillä oli vieraita noin 45 eli yksi pöytä jäi käyttämättä, kun 53 hlöön varauduttiin. Tuolla vierasmäärällä pöydät sai aseteltua väljästi ja jäi mukavasti tilaa tanssia. Ruokapöytä oli eteisen puolella. Paikassa on tosiaan puolapuut näyttämön vieressä ja ne peitettiin tuollaisilla papereilla, joihin kiinnitettiin valokuvia. Lisäksi laitoimme lahjapöydän niiden eteen. Puolapuiden peittäminen on tietenkin makuasia. Me peitettiin ne lähinnä sen vuoksi, etteivät lapset kiipeile niissä =)

Edit. kuvat pois

 

Edit2. Kävinpä päivittämässä linkin :)

Edited by Sourpuss

Share this post


Link to post
Share on other sites

moikka.. voitko laittaa vähän lisätietoa paikasta? :) mitä pitopalvelua käytitte? mahtuisko 100 hlöä? saako omat juomat viedä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Meillä on tulossa häät Pirtillä parin viikon päässä, joten vastailen omasta puolestani, kun satuin huomaamaan topicin.

100 henkeä mahtuu just, mutta tiukkaa tekee.

Juhlatilassa on käytettävissä 17 pöytää, kooltaan 70*150cm ja jos yksi on hääparille, niin aika tiiviisti saa vieraat istuttaa (3/sivu tai 2/sivu + molempiin päihin). Tanssitilaakin jäisi aika huonosti; juhlasali on kooltaan 9*11m. Lisäksi tuoleja ei ole 100 kpl samanlaisia, vaan joku 70 kpl "tavallisia" ja sitten 30 kpl sellaisia vähän kapeampia, joissa erilainen selkä. Omat juomat saa viedä. Tuolla on käyntikortteja aika monelta pitopalvelulta, eli monella on paikasta kokemusta. Meille on tulossa Tilisanssi.

Edited by Krissuli

Share this post


Link to post
Share on other sites

okei.. kiitos paljon vastauksesta :) pitäis mennä paikan päälle katsomaan niin hahmottaisi paremmin tilan koon :D mielelläni kuulen vielä kokemuksia paikasta ja pitopalvelustakin olisi kiva tietää :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pirkan Pirtillähän ei ole mitään omaa pitopalvelua. Pitopalvelukokemuksia kannattaa käydä katselemassa Ruoka- ja juomatarjoiluosiossa, joissa on sekä aluekohtaisia ketjuja pitopalveluista että ihan pitopalvelukohtaisiakin keskusteluja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En olekaan huomannut, että joku on täällä huudellut :) Mielestäni myös 100 henkeä tuolla on todella paljon. Meillä tosiaan oli vieraita puolet vähemmän ja se oli aika lailla sopiva. Noin 10 paria mahtui tanssimaan siihen varatussa tilassa ilman, että pöytiä piti siirtää pois. Pöydät saikin sitten olla koko illan paikoillaan, kun ei sinne tanssimaan niin tunkua ollut. Voin laittaa vielä "pohjapiirustuksen", kun pääsen kotiin skannaamaan kuvan.

Meillä oli pitopalveluna Souper Oy (http://www.souper.fi/) ja mielestäni oli hyvät sapuskat. Hääkakkuna oli vadelmajuustokakku, joka vieraiden mukaan oli todella hyvää. Minäkin tykkäsin "täytteestä", mutta oman gluteenittoman kakkuni pohja oli todella kova. Aikataulussa he pystyivät joustamaan vielä paikan päällä, kun todettiin, että kahvit voisi juoda aikaisemmin, kun ei siihen syömiseen ja muuhun ohjelmaan mennyt niin paljon aikaa, kun ajateltiin. He jättivät sitten salaatit ja muutakin ruuasta jäänyttä iltapalaksi (lisähinta 3€/hlö muistaakseni).

Edit. Itse siis tosiaan pidin siitä, että tila jäi väljäksi. Kyllä sinne varmaan 100 hlöä mahtuu, kun kerran siellä sivuillakin sanotaan, että max. 100. Voi olla järkevää tehdä sitten niin, että jos sitä tanssia on tarkoitus järjestää, niin tanssii vasta kahvien jälkeen ja siirtää ainakin osan pöydistä pois. Osa vieraistahan voi lähteäkin jo heti kahvin jälkeen ja silloin voi hyvällä omalla tunnolla poistaa pöytiä.

Edited by naenia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Pirkan pirtissä viime lauantaina, ja voin kyllä hyvillä mielin suositella paikkaa! Vieraita meillä oli 70-75, ja hyvin mahtui vielä, pari kaveripöytää oli ahtaampia, muttei liian. Salin tilan sijaan tiukinta oikeastaan on pöytien kanssa, joita on siis enää ehjänä 15. Lisäksi on pari pienempää pöytää, joista toinen oli meillä hääparin pöytänä, hyvin tarpeeksi iso siihen tarkoitukseen (vaikka mekkoni oli suuri!). Pöytiin mahtuu todella hyvin kaksi yhdelle reunalle, mutta vielä ihan hyvin niin kuin meillä suurin osa pöydistä oli, eli kaksi reunoilla ja yksi yhdessä päässä. Meillä siis aina kaksi pöytää laitettuna yhteen. Kaksi isoa pöytää (eli siis neljä yhteensä) kannettiin sivuun, kun tanssi alkoi, ja hyvin mahtui näin. Meillä oli hääparin pöytä puolapuiden edessä ja siksi niiden päälle oli laitettu lakana, johon olimme kirjoittaneet nimikirjaimet ja tehneet rusetteja koristukseksi. Vieraat eivät edes arvanneet, että takana oli jotain piilotettavaa :D Ehdottomasti paras puoli paikassa oli, että saimme avaimet jo edellisenä maanantaina, kun viikolle ei ollut varauksia!! Oli todella ihana saada laittaa paikat kuntoon rauhassa. Salista tuli koristuksineen erittäin kaunis :) Lisäksi siellä on erittäin hyvät äänentoistolaitteet, sekä värivaloja ja discopallo katossa, joilla saatiin meidän häissä ainakin tunnelmakin kattoon illalla! Paikalla saa olla niin kauan kuin lystää (me ja viimeiset vieraat poistuimme vasta kolmen aikaan yöllä), ja pihakin on oikein mukava. Kaiken kaikkiaan mielestäni mahtava paikka häille! Bussitkin kulkevat puolen kilometrin päähän (myös yöllä), ja taksikyyti Tampereen keskustaan ei ole vielä liian kallis. Lisää tietoja saa kysellä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vieras_Suvi_*: Meillä olisi ensi kesänä juhlat Pirkkalassa. Miten olitte ruokailun järjestänyt? Ilmeisesti eteisessä? Oliko toimiva?

Entä olisiko mahdollista saada jotain kuvia? Esim. istumajärjestyksestä, koristelu? Viestiä voi laittaa vaikka maililla osoitteeseen: [email protected]

Kiitos!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät pirkan pirtille viime kesänä ja paikasta sai aivan ihanan maalaiseomanttisen pienellä vaihalla. Vaihdoimme verhot, laitoimme kattoon kankaat madaltamaan tilaa jne. Lisäksi ompelin tuolin selkänojiin valkoiset päälliset. Ne muuttuvat paikan ilmettä hurjasti.

Vuokraan tuolinpäällisiä myös eteenpäin. Jos joku on kiinnostunut niitä vuokraamaan niin laittakaa viestiä. Lähetän kuvia päällisistä jne.

Iina, 040 758 6669

[email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ollaan nettosivujen perusteella tykästytty tähän paikkaan tosi paljon ja ensi viikon keskiviikkona sitä mennäänkin ihan paikan päälle ihastelemaan!

Olisi kiva kuulla enemmän kokemuksia kyseisestä paikasta  :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now