Guest Sophia

Erikoisin hääpaikka

5 posts in this topic

Mikä on erikoisin hääpaikka missä olet mennyt, tai joku kaverisi on mennyt , naimisiin?

Suunnitelmissa häät tämän vuoden puolella, mutta ei mitään hajua missä. Sen tiedän, että en halua mitään perinteisiä häitä enkä paikalle ketään muuta kuin me kaksi. Haluan että naimisiinmenosta tulisi ikimuistoinen. Mies on enemmän häistä tohkeissaan kuin minä. Viimeksi ehdotti kuumailmapalloa, mutta siitä en kauheasti innostunut. Korkeat paikat vähän ahdistaa, muuten ihan kiva idea :) Toinen miehen ehdotus oli Himalajalla....

Mieluitenhan menisin vaikka Hawailla jos valuutasta ei olisi pulaa :)

Ehdotelkaas jotain kivoja ja erilaisia paikkoja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselleni ei tule ainakaan heti mieleen mitään järin rikoista paikkaa,jossa itse olisin ollut häävieraana, mutta tiedän tutun tuttujen viettäneen häitään mm. Helsingin Kaisaniemen Kasvitieteellisessä puuutarhassa tai Gardeniassa. En muista enää kumpi paikka oli kyseessä. Mutta siinä ainakin yksi erilainen paikka, jos mahdollisesti tällainen miljöö kiinnostaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse toivoisin kovasti, että joskus pääsisin häävieraaksi johonkin lumilinnaan tai jääkappeliin, jollaisia löytyy ainakin Kemistä ja Ylläksen läheltä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidät vihittiin tuossa pihalla, tosin lunta oli puolisen metriä :girl_smile: Tulet tehtiin tuohon mutteriin. Paikka on lomakeskus Seidan pihassa Ylläksellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen ollut vieraana häissä, jotka pidettiin laivalla, jota sulhanen oli ollut mukana restauroimassa. Häävalssi vanhan puulaivan kannella oli aivan ihana!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now